Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Freeman
goku5 írta:
Másik korábbi kérdés, hogy a kék zs klánnak is csak 3 lélekcsontja volt és azok mind a klánvezérnél voltak? (amiket elvittek. Gondolom ezért nem hagyták egyben a testet) Meg pont azok ellen nem küldtek TD-kat? A támogatók ellen meg 4-et is? Érdekes.


A lélekcsontokat picit félre értelmezzük szerintem.
Nem az a lényeg minnél több legyen, hanem a kompatibilitás s az ereje.
Ha gyenge vagy nem kompatibilis lélekcsontot nyel el akkor azzal csak feleslegesen elfogalja a helyet egy esetleges jobminőségű s kompatibilisebb lélekcsontól.
Másik meg túl sokat egy egyénre bízni nem biztos, hogy jó ötlet. Csak egyetlen egy darab is hihetetlenül drága, minnél több van egynél anná többen akarják holtan.
A szóban forgó 3 lélekcsont lehet 50 - 70 vagy akár 100 000 éves is.
Szerintem ott nem hogy csak 3 darab volt de tucat számban lehettek gyengebb lélekcsontok mik gazdára vártak s tucat számban amik a több min 1000 tanonc között lehetett elosztva, persze 10% több biztos nem rendelkezett lélekcsontal.

´´Csíra Doulo´´ :D
´´Ezüst császár Doulo´´
Ezek jutottak az eszembe az Asurat már íták, ami még elgondolkodtató az az, hogy csak egy vagy két titulusa lessz-e neki.
Elméletileg ha valaki eléri a 90. szintet s megszerzi a 9. gyűrűt akkor lessz titulus doulo tehát ha TS megszerzi a kalapácsra is a 9. gyűrűt akkor kap-e egy másik titulust vagy sem?
 
Severum
"Tiszta Kék Ezüst Iker Douluo" :D

Ahogy gondoltam a kisebb klánok beszervezésével sunyin támadtak, lekapták a 2 nagyot a Tiszta Ég klán meg ráér majd ha végeztek, nincsenek útban egyenlőre.
A kérdés már csak hogy a beolvasztás is lehetőség e számukra vagy később levágják őket is biztos ami biztos alapon.

TS meg szerintem az XW kereső egylettel fog összefutni, és lassan kiderül mi lesz a dologból.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Tanomin
farkaskas írta:

Sziasztok én azt szeretném kérdezni hogy tudnátok mondani ilyen 3d animációs kinai sorozatokat mert én hiába keresek nem találok magyar feliratosat ?


Hát ilyennek nem igazán mondanám, de a Scumbag System az ami még 3d, kinai és készül hozzá felírat.
(A minőséget pedig úgy tudom az alacsony költségvetés számlájára kell írni.)
Szerkesztette: Tanomin - 2020.11.16. 12:28
 
Severum
basic_User írta:

Severum írta:

Amikor tesztelte TSt az egyik vén Tian Dou akadémiáról akkor is áttört a 33.ról a 34. szintre. A nagybátyjától persze hogy nem nőtt, mert egy kultiválással se törsz át szintet ha nem vagy éppen a közelében, szóval igen is lehet húzni nyomás gyakorlással is valamennyire, a mértékéről fogalmam sincsen.

A kalapácsra meg biztos nem fog kerülni gyűrű addig ameddig nem éri el a 90-es szintet, addig nem is várom.


Szerintem, amikor tesztelte TS-t az egyik vén, a külső nyomás elleni erőkifejtéstől kinyílt az egyik meridiánja (ugye ez az amiben a lélekerejét áramoltatja?), és azért ugrott meg a használható lélekereje. Az előző életéből van tudása a meridiánok felépítéséről, így tudatosan fejlesztheti azt, nem úgy mint a többiek. ;)
)


Ebben szerintem igazad van, de valószínűsítem hogy azok a meridiánok a kultiválástól is kinyílnak, hisz már az ébresztésnél is kinyílt neki, pedig akkor nem kapott semmilyen nyomást. Még az is simán lehet hogy a tudatos fejlesztéssel hatékonyabban nyílnak ki, de az biztosnak tűnik hogy kinyílnak akkor is ha nem vagy tudatában.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
tigris132
https://www.youtu...nw_x7uA8bc
E mikor fog kijöni nem tudja valaki ? És ha kijön itt lesz forditva ?
 
goku5
Na ezt a videót, vagy egy másik változatát én már 2-3 hete kitettem ide.
Lényeg 11. 31.-től lesz ha minden igaz Kínában. Itt az oldal nem valószínű hogy fordítja. Élő szereplős bemutatóból is látszik meg se közelíti az animációs változatot. De lehet valaki majd máshol fordítja. De csak majd jövő hónapban ajánlom keresni.

Visszatérve az animéhez, a k. v. zs. sárkány klánhoz meg a lélekcsontjaihoz.
Lehet hogy az a 3 lélekcsont volt a klán 3 legtettrekészebbje legerősebbe és legjobban passzolója. Viszont nem csak ez a lényeg. Ha voltak más lélekcsontok hiába fiatalabbak meg hozzájuk nem passzolóak, de attól még azok is rendkívül értékesek, mert minden lélekcsont értékes és attól még hogy a klánnak nem a legjobb még másoknak nagyon jó lehet. Szóval azokat is említeniük kéne ilyen esetekben. Nem csak azt a 3-at ami a klánvezérnél volt. Ezért is írtam mondom, hogy nagy valószínűséggel csak az a 3 lehetett a klánnak, mert ha több is lett volna csak említenék azokat is mert igen érékesek. Azt viszont említik hogy kifosztották a klánt.
Másik hogy jobb ha több embernél van az is igaz, mert akkor hátha nem tudják mindet elvenni. Viszont ha egynél van annak kell a legerősebbnek lennie hogy azok által is a legjobbá váljon és leginkább meg tudja védeni azokat. A Tiszta ég klán 3 lélekcsontjából. (csak ennyit említenek szerintem nincs is több) 2 TH-nál volt. Mert csak ő volt a legerősebb és öt akarták a klánvezérnek. Csak a történések miatt nem lett az. Lényeg nem véletlenül volt nála kettő. Amúgy tényleg vajon kinél van a harmadik? A bátyjánál? Vagy az egyik vénnél?
 
Severum
Igaz lehet mindkettő, mert ha van 3 minőségi lélekcsontja a klánnak, attól még lehet ott több lélekcsont.
Ha ok kell miért nem beszélnek róla, akkor.
1. nem akarják azon gyengébb tagokat veszélynek kitenni akiknek esetleg esett egy neki megfelelő, de a klán szempontjából nem annyira fontos lélekcsont.
2. Mindenki a klánt szolgálja alapvetően, ezért ha valaki szerez egyet akkor az az övé, (kivéve ha neki nem jó), később ez lesz a klán lélekcsontja és mindig az arra érdemeseknek adják.
3. Titokban tartotta az akinek esett, de mivel nem voltak eltemethető épp holttestek sem ezért ott mindent megtaláltak akkor is valószínűleg.

Amúgy legyen bármilyen ritka egy lélekcsont, biztos több száz esetleg több ezer darab keringhet belőle a piacon. Ezt arra alapozom hogy a lélekmesterség valószínűleg nem pár emberöltővel ezelőtt kezdődött, és hát elég sokat láttunk esni, mióta TS Shrekbe került. Na meg nincsen annyi lélek mester aki elég erős hozzá hogy birtokoljon belőlük, mert pénzért, erőért célponttá válnának.
TS kezében is csak pénzt ért az a vállcsont, Rongrongéban meg már sokkal többet.
Nem véletlen mondta Nagymester hogy kényes téma a lélekcsont a lélekmesterek között.

Vélemény?
Szerkesztette: Severum - 2020.11.17. 10:37


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
goku5
HA több lélekcsont is volt a klánnál az max úgy képzelném el hogy egyéni valakiknél volt. Mármint hogy lényegében a klán tudta nélkül.
Mint írtam na a klán számára nem is olyan értékes egy lélekcsont az attól még egy más számára érékes lélekcsont lehet. De akkor is érték mindenki számára. Szóval ha több is lett volna akkor is mondhatták volna. Kivéve ahogy korábban is írtam magánszemélyeknél lenne a klán tudtán kívül. És azok nem számítanak a klán lélekcsontjainak hanem egyéneké. De az akkor se a kláné.
És ha el is vették azt nem a klántól vették el, hanem a tulajdonosától.

Már korábban én is féltetem ilyen kérdéseket a a lélekcsontok gyakoriságáról és hogy mennyire hogyan lehet elpusztítani.
Lényegében az jött ki hogy hiába fordul meg relatíve sok a főhőseink körül attól még azok rendkívül ritkák. És azért van ennyi mert ők a főhősök.
TS csak a főhős a többi lélekcsont meg úgy jött hogy egy a licitháztól ellopott volt. Az lett RR-é, a többi meg a lélekcsarnok készletéből jött, vagy egy nagy klán személyes kincsi. Mással még nem is találkoztunk.
Pl amit én feltettem kérdésnek. hogy amikor TS mészárló városban volt és ott milyen öldöklések voltak (számban és minőségben) mégse került ott elő egy lélekcsont se. Pedig az ottaniak között bőven voltak LD- is akiknek akár lehetett volna. Pláne olyan emberek gyűltek ott akik már a lélekcsont hallatára is simán kinyírtak volna bárkit érte. Mégse került elő ott se egy se.

Az meg többször is írtam most is hogy attól hogy valakinek (klánnak) értéktelen másnak még lehet nagyon értékes. Ezért az is számon kell tartani. TS is csere szándékkal tartotta meg.
 
Severum
De mi azért tudjuk ezeket mert klán tagoktól hallottuk, az már részlet kérdés hogy milyen szabályokat alkalmaznak klánon belül ha valaki szerez egyet, az is más kérdés mindenki betartja e.
Pont ezért lehetséges hogy jóval több van mint amennyi szájon forog, eleinte még TS se mondhatta el a társainak hogy szerzett egyet, szóval tuti estek már csontok amikről csak a tulaj tud és az is csak végszükség esetén használja.
Ezért is kérdés mekkora történelme van a lélekcsontoknak, mert hiába ritkák akkor is 2 esett rövid idő alatt, Oscar fejese és TS hátasa ami még annál is sokkal ritkább.
Nem tudom hogy a vén szörnynek már eleve megvolt az a lélekcsontja, vagy azután szerezte miután megtudta mit kell tennie a gyógyulásért, de a lányának biztos hogy rögtön szerzett egyet.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
NarutoSama
Uuuuuuu
132. részt nagyon várom ilyen előzetessel:D:D
 
goku5
Hát a 131. előzetesét elnézve meg valahogy eleve én nagyon nem erre gondoltam volna a 132.részt illetően! TS veheti elő a színészi képességeit!

Amúgy a 130. rész megszokott minőségben mikor kerül fel?
 
tigris132
Hát ez a rész is elég érdekesen alakult :D KIváncsi vagyok rá magyar feliratal is :D
 
puhavagyok
szerintetek ha a helyzet itt teljesen megoldódik akkor egy másik kontinens fogja megtámadni úgymond a két birodalmat? vagy jönnek a 100-as szintű lélek szörnyek akik emberré változtak?
 
Severum
Ebben a sorrendben tetszene is a dolog! Annyi hogy szerintem egy birodalom lesz itt addigra, Mubai császárral és a Tang hadvezérrel. :)

131. rész
Na de ami a rész illeti, én valami egész másra számítottam, az előzetes alapján viszont valahogy tetszett.
Azok az arcok amiket vágtak benne Lcs emberei mikor megjelent Hu Liena, megfizethetetlen és ahogy néztem Szellem TD mosolyát, ő már be is házasította a szabad kalapácsost elméletben. XD"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
andris97
hát ez a rész :D
TS pompás alakítása... kicsit sajnálom is szegény lányt.. nemtudja ki is TS és támogatja mgvédi aztán később pedig hátba támadja. Ez olyan mint a pápa és nagymester kapcsolata.. de az előzetesből kiindulva jó lesz a következő rész is :D
bár remélem nem győzik le a majmot... legalább is nem most..
 
Ugrás a fórumra: