Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
Severum
TS is simán összeszedte a lövedékeket, az nem lehetett gond, meg gondolom sokat vitt magával.
Maximum a karbantartás lehetne az de ezek minőségi termékek nem mennek olyan könnyen tönkre. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
goku5
Hát egy ilyen csata lövöldözés után meg találja meg a lövedékeket mi? TS is csak a hajító pengéit keresi leginkább meg. Na meg neki ott vannak a szemei. Azzal meg is lehet találni Oscarnak nincs. De ezt hagyjuk is. megint egy olyan kérdés amibe nem jobb belegondolni.
A 3 feltételre meg visszatérve.
A 2.-nál vajon van megkötés hogyan győzze le? Mert hogy egyedül biztos nehezen még ha 80 vörös gyűrűs is. Viszont társakkal, szörnyekkel már nem tűnik olyan nehéznek. Főleg elég ha csak RR segíti hátulról.
A 3.-kat meg tényleg nem tudom. Eleve honnan fog majd 100.e éveset találni. Ha emberi képes lenne megölni, ha szörny mégis hogyan győzze le még akár társakkal is.
 
Severum
Ha mindenen csak kákát keresel azon nem tud senki segíteni.
Főleg hogy olyanokat tudsz kérdezni, amire mi is csak tippelni tudunk, aztán majd kiderül hogyan történt, vagy nem. :D
De lehet nála akármennyi, még ha nem is találja meg mindet, TS biztos ellátta a barátait rendesen munícióval, ennél logikusabb tippem egyszerűen nincsen.
Na de kíváncsi lennék szerinted mi lehet a válasz a kérdéseidre, ha már mások tippjét nem tartod reálisnak.

Nekem erről a 2.ról az a véleményem, hogy TS 80+on egy vörös gyűrűvel, egy Krizantémot simán képes lenne megölni,
Gondoljatok csak az apjára aki Sanhoz képest szintén amatőrnek számít, 89esen tartotta a lépést velük, amikor a pápára támadt még a 3 szintes mozdulatlan területet is bedobták ellene.
Akkor egy 4. fekete gyűrűs 8. vörös gyűrűs Tang San szerintem simán lehozná ha egyedül van.

A 3.ra meg még mindig tartom amit mondtam, főleg hogy pont menni készülnek XWért Lcsból és mit ad isten pont TS is indulni készül megkeresni, hogy együtt kultiváljanak 60ig.
De mivel azért szívem mélyén happy endet szeretnék remélem nem így lesz vagy pedig ha igen akkor találjanak módot arra hogy vissza hozzák
Persze simán lehet hogy másképpen történik és majd tényleg a majom vagy a bikapiton adja majd neki a gyűrűjét, na de majd kiderül. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
sacron
Visszatérve ahhoz a kérdéshez, hogy honnan lesz TS-nak 100e éves lélekgyűrűje.

A 112. részben amikor TS felébresztette a kék-ezüst császár füvet, akkor egy különleges 5. gyűrűt szerzett. A kéz-ezüst fű lélekszörny (az őszhajú tata), mondta neki a következőket (fordításból idézem):
-Ez a lélekgyűrű Öntől származik.
-Ahogy az emberek mondani szokták, ez a lélekgyűrű körülbelül egy huszonötezer éves Lélek Szörny gyűrűjével egyezik meg.
-Ez annak a határa is, amit a tested elbír.
-Ahogy a kitartásod növekedni fog, úgy fog a gyűrű is fejlődni.

Ez azt is jelentheti, hogy az 5. gyűrűje elérheti a 100e éves szintet. Bár igaz, hogy az a 3. feladata, hogy a 8. gyűrűje legyen egy 100e éves gyűrű, de lehet, hogy az 5. gyűrűjének ezen tulajdonsága miatt valahogy ki tudja majd játszani a 8. gyűrű kritériumot. TS azért elég rafinált, és szokott "kerülő" utakat használni egy-egy probléma leküzdéséhez.

Én személy szerint nem szeretném, ha a 8. gyűrje XW-tól származna, vagy XW egyik testvérétől (igaz a pontos életkorukat nem ismerjük).
 
Severum
Én sem szeretném, de ha bejön amit gondolok akkor nem a 8. hanem a 6. gyűrűje lesz XW.
Lehet éppen az is hogy az 5. gyűrűje piros lesz, az sem gond ha piros után fekete jön megint, hisz nem a szimmetria a lényeg, hanem az erő.
De a 2. vén egyértelműen azt kérte hogy a 8. gyűrűje legyen piros és látta is az 5. fekete gyűrűt, szóval lehet összeállna neki a kép hogy ez valami rafináltság.
Ha viszont már a 6. gyűrűje 100000 éves lenne abba nem tudna belekötni a vén sem szerintem.

Én is Happy End párti vagyok csak a gyanús körülmények miatt is megeshet, mert mintha ugyan arra az útra akarnák terelni őket mint San szüleit.
Na meg Lcs, XW, TS, egy helyen? ha nincs ott a 2 Ming akkor 0% esélyük lenne a túlélésre. Ha ott vannak akkor is messze lenne szerintem a 100% túlélés esélye, és ha ez a helyzet kialakul akkor mindenki fantáziájára bízom hogy mit is tenne Xiao Wu.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Erzsicica
Amúgy valamiért ott van Oscaron az a szemüveg féleség, és lehet azzal össze tudja szedni a lövedékeket, biztos van valami haszna és nem csak "divatból" hordja. Amúgy a feltétel az hogy vigye vissza egy Td fejét. Nem adták meg, hogy neki egyedül kell legyőznie ehhez. Gondolom az ha nem a 8-ik hanem monjduk a 6-ik vagy 7-edik gyűrűje lenne vörös, az se számítana, mert ugye akkor már lesz neki egy, és ha előbb, akkor ügyesebb és tehetségesebb, mint elvárják, ami neki csak jó. A lényeg, hogy teljesítse a feltételeket, azt nem kötötték, ki hogy hogyan tegye és azt se, hogy szál egyedül csináljon mindent. Amúgy is, ha egy csapatban teszi meg, az is megmutathatja a véneknek, hogy tud vezetni egy klánt, képes arra, hogy egységre bírjon embereket, ami megint csak pozitívumnak számít egy leendő vezérnél. Legalábbis szerintem.
 
Severum
Ezzel csak egyetérteni tudok, tényleg nem mondta hogyan szerezze meg a gyűrűt.
De ha az 5. változik át akkor az olyan túl könnyű lenne, és számomra azt az érzést keltené hogy elsumákolta az egyik feladatot.
Annyi a lehetőség hogy csak na, bárkinek igaza lehet és akár senkinek is, na az tetszene a legjobb ha mindenkit félrevezetnének a készítők, és leesne az állunk. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
goku5
Fegyverrel nekem inkább a tippem hogy nem használta őket. De ezért is írtam, hogy hagyjuk a témát.

Hát így a tippekből egyre jobban az jön le amit én is jósoltam korábban.
Csak nem léphetik meg megint hogy ugyanaz legyen mint a szülőkkel. Éppen ez lenne a sorozat egyik lényege.
Másik hogy ki lett adva hogy XW élve fogják el!!! Akkor csak nem áldozná még fel magát most. És amit én is megjósoltam mint lehetségest.
XW elfogják. TS meg elnyeli az egyik vagy a titánmajom vagy a bikafejű piton gyűrűjét, mert vagy eléggé megsérül az egyik vagy eleve azzal akarnak segíteni TS-nak hogy ki tudja majd szabadítani XW-t. Valamelyik feláldozná magát, mert másképp nem tudnák őt segíteni.
Ha önként adja magát könnyebb elnyelni. legyen az akár sokkal erősebb gyűrűi is mint amit elbír. Már csak az a jó kérdés azok milyen idősek. Mert volt aki azt mondja még 10.évesek (60-80.e évesek) Más meg hogy már 100.e évesek.
Vagy akár később adnák önként ugyanezért az életüket.
Na meg egy nagyon fontos számomra. Most komolyan nem fog gyűrűket tenni a kalapácsra amíg el nem éri a 90 szintet? Ez számomra hülyeség. Mármint azután meg már szinte minek? Harcban pont egy jó erős kalapács sokat segítene.
Miért ne lehetne hogy most meglesz TS 6 gyűrűje, de jön a LCS elfogja XW-t és aztán amit írtam egyik szörny adná gyűrűjét mert megsérült. Az meg mehetne TS kalapácsára. Pont arra illő lenne legyen az bármelyik. Pláne ha még lélekcsontot is adna.

A TD megöléséhez meg annyit hogy könnyebb csapatban meg mutatja hogy jó irányító, de ezt eddig is tudhatták. A Shrek csapatot is ő irányította.
Viszont ha egyedül öli meg azzal éppen hogy az (elrettentő) erejét bizonyítaná és hogy még alkalmasabb vezérnek.
 
Erzsicica
És ha klisé hegyeket vonultatnak fel? Xaou Wu annyira megsérül miközben el akarják fogni,hogy csak valami csoda menti meg, ami miatt Ts elkezd őrjöngeni, és feláldozza magát, hogy megmentse a lányt. De ahhoz, hogy a jó győzzön, a Majom önként nekiadja a gyűrűjét, hogy megmentse őket, mert tudja, hogy XW mennyire szereti TS-t, így nem hagyhatja meghalni, hogy ne okozzon szomorúságot neki. Vagy itt kerül elő a neiridan ezzel mentenek meg valakit.
 
goku5
Tényleg a neidan azzal elvileg lehet irányítani a kígyókat. Csak vajon mennyire? Mert hogy a bikafejű piton is kígyó lenne nem?
Vagy tényleg nem-e a neidan ad majd neki 6. gyűrűt? Eleve mikor lesz már jelentősége hogy megszerezte?
 
Ayagii
Nem emlékszem rá, hogy használja-e, de én azt mondanám, hogy valszeg annyira fogja használni, mint azt a kígyót, amit Dugu Botól kapott (ha még emlékeztek rá), amikor elvégezte az egyik próbáját :D
 
Peti94
huny93 írta:"... a másik meg az hogy ha jól tudom manhua alapján van ez az anime és még igy is sok mindent változtattak/kihagytak , tehát aki olvasta a manhuát az sem lehet 100%ig biztos benne hogy ugy fog anime-ba is történni"


Ayagii már párszor leírta, hogy a novel alapján készítik az "animét", a manhua (manga) csak egy másik feldolgozás (nem sok köze van az animéhez).
-----

Amúgy lenne egy kérdésem Oscar csapatáról:
Mi lehet annak az embernek a Harci lelke aki a jeget használta? Simán csak a jég?
Szerkesztette: Peti94 - 2020.10.25. 20:11
 
Severum
Na mindegy történjen meg mielőbb hogy had tippelgessek tovább. :D
Remélem nem lesz túl sok rész addig.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
andris97
Én nemtudom h ti h vagytok vele, de én várom az uj részeket :D Kiváncsi vagyok mi hogy fog alakulni. Persze tippeket irunk h mi h gondoljuk stb, de inkább látnám már :D
Bár a majomról meg a pitonról szóló tipp az tetszik :D Szerintem is vmi hasonló lesz. De szerintem csak később. Ami most igazából érdekel h TS egyedül megy el megkeresni vagy a többi szörnyecske is vele tart :D
 
goku5
Hát szerintem itt mindenki nagyon várja hétről hétre az új részeket!
Amúgy az hogy eltér egy kicsit a noveltől még belefér. De attól még a fővonal amin a történet fut nem változik. Szóval akkora nagy változások nem lesznek benne. Pl biztos ha a novelben meghal valaki annak itt is meg kell halnia.
XW meg nem áldozhatja fel magát egyikben ha a másikban nem. De itt mint írtam az a lényeg hogy megváltoztassák az apjuk történetét. Ne ismétlődjön meg. És a történet hogyan is csinálják meg azt.

Annak a neidannak meg biztos lesz még jelentősége.

Na igen jó kérdés hogy az egész Shrek csapat megy vagy csak TS? Ha ott lesz a LCS akkor jobb az egész csapat. Még ha csak meglátogatni mennének is. De amúgy is kéne gondolom némi segítség TS-nak a 6. gyűrűjét illetően. Szóval van esély az egész csapatra.
De az tényleg durva lenne ha ahogy írtam az egyik nagy majom vagy piton lenne a 6 gyűrűje. De én akkor is legszívesebben a kalapácsán látnám a gyűrűiket. Erő erő típusra illene.
Hátha önként adásnál megoldható lenne hogy a kalapácsra menjenek és TS-nak se legyen semmi baja. Amúgy még mindig nem értem miért is nem lehet a kalapácsra tenni gyűrűket még? Nagymester is már a tornán mondta hogy kb tudja mi a titka Bibinek. Azóta csak rájöhetett. TS testének is bírnia kell. Pláne ha már a 6. gyűrűje is meglesz. Bár gondolom annak a kettőnek messze erősebb gyűrűje lenne mint amit TS elbír. Pláne azt azonnal a kalapácsra tényleg durva lenne.
Lényeg én is alig várom mit hoznak ki belőle.
 
Ugrás a fórumra: