Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (Tilos a spoiler!)
bszebi
Éreztem,hogy nem csak a TH és TX érte el a TD szintet. Szerintem nagyjából az összes vén az lehet,a második tuti és szerinntem rangsor alapján vannak számozva... Nagyon menő rész volt,akkor most TS remélem 60as lett,és a kövi rész te jó ég...Kezdenek összejönni a szörnyek,kiváncsi vagyok ki hanyas szintű :)... Hároman támadnak TS-re,főnix meg gondolom a 2 cicus is ,bár gondolom félre értenek valamit :D :] :hmm .Ezer köszönet a fordítást. Na és Ayagii akkor ki maradt valami a szövegben a részből? mert multkor azt mondtad,hogy nem akarsz spoilerezni :).
 
Ayagii
Igen, próbáltam a "rendre" szóval hangoztatni, hogy sorban egymás után áttörtek, tehát mindegyik vén TD.

És igen kimaradt. Még az ezelőtti részből, a kislány, akit írtam. Majd a hozzá kapcsolódó szövegrészleteket lefordítom amint kész vagyok az ST kövi részével :D Azon kívül, mivel ez egy harc, nem sok mindent hagytak ki. Sőt még pluszba raktak hozzá. Ezt úgy értem, hogy pl. ami a regényben csak leírás, azt itt többször az emberek kimondják, mert hát nem lehetne adaptálni másként :D De azon kívül ahogy olvastam tök ugyan az.
 
amani
Köszi szépen az új részt! :D
 
goku5
Köszi a fordítást!!!
Ez egy rendkívül jó rész volt! Az a zene és a beszélgetés a rész végén mindent vitt! Már előzőleg is nagyon tetszett az a zene de most pláne.
Amúgy tényleg meglepő hogy több TD is van a klánban. Azt mondta minden vén áttört. Szóval vagy 6 biztos van! Legyenek vének de akkor is erejük TD! A legerősebb harci lélek TD szinten! Retteghet lassan a LCS ha ezek előkerülnek! Még jó hogy egyelőre meghúzzák magukat. De gondolom a LCS mozgolódása miatt csak nem rejtőzhetnek sokáig.
TS meg egy tényleg mindent felülmúló zseni! Lám a 2. vén is ezt a párbajt is csak egy tesztnek vélte hogy méltó e a klánvezéri címre. Már tényleg csak a a 3 feltétel fúrja az oldalamat! És gondolom nem csak az enyémet. Remélem a házasság nem az egyik feltétel. Pláne ahogy utalt reméli nem tér TH útjára. Bár biztos az ivásra utal. XW-ról meg még fogalma sincs. Mennyire is apja fia.

A harcról meg némi felvilágosítást kérnék! Volt ott jelentősége a gyilkos isten aurának? Főleg a legelején? Mert mintha annak semmi jelentősége nem lett volna. A kalapácsok összeérésénél még jó, de előtte semmi. A lényeges egész végig a kék ezüst mező volt a hasznos lényeges.

A következő részt meg tényleg alig várom! Gyűlnek a szörnyek. De ahogy látom csak 5 lesz ott. Ha jól sejtem Oscar nem lesz ott. és a fagyos helyen őt mutatják hogy elnyel egy gyűrűt.
A többiek meg hogy miért támadják TS jó kérdés. Tuti nem ismerik azonnal fel, de az is biztos hogy a szerkesztő megint úgy állította be a jelenetet hogy félreérthető legyen.
Amúgy így belegondolva ezt a klános részt is igen hamar letudták, ha a következő részekben már ezek lesznek. Eleve pont akkor érkezik TS is az akadémiára mikor a tudta nélküli gyűlés van.
 
Malkavita87
Köszi az új részt :) Ezek szerint TS mégis kap két csontot majd később, szóval nem lehetnek gyengék azok sem :)
Kíváncsian várom a három feltételt, és úgy gondolom, hogy ez a harc után meglépi a 60 at.
Az hogy 6 TD van a klánban, arra enged következtetni, hogy sejtik, mire készül a lélekcsarnok.
Valószínűleg Yh nem véletlenül tevékenykedett eddig a klánon kívül.
Az akadémiai találkozóra pedig TS valszeg véletlenül megy el, felakarja keresni a nagymestert, gondolom az ikerlelkek miatt, vagy másra kíváncsi.
 
Holdpenge
Ha tippelnem kéne akkor a kék ezüst fűre hogy folytassa a gyűrűket azért megy vicces lesz :D
 
goku5
Hát igen a két lélekcsont odaadásának feltétele tökéletesen megegyezik azzal amit TS képvisel. De én még mindig remélem az ezelőtt többször is írt okok miatt nem kapja meg azokat. Ne csak egy emberre épüljön már a Tiszta ég klán jövője. Pláne XW miatt mennyire is alkalmas rá TS?
Azt meg hogy miért van kb 6 TD én azt nem a lélekcsarnok fenyegetésére írnám, hanem hogy mindenki a klánban egyszerűen csak erősebb akar lenni és a végsőkig kultiválnak. Ezzel is elismerve védve a klánt.

Amúgy lehet tényleg a nagymestert megy meglátogatni hogy miket is pakoljon mire vadásszon 6. gyűrűjének. Amúgy meg ha segítség kéne neki akkor a klán biztos segítene vadászni. De XW felkutatása véget is mehet oda infót gyűjteni.
AZ meg hogy milyen könnye gyorsan otthagyja a klánt igen érdekes. Könnyen elengedi a klán. Ceremónia se lesz?
De az is lehet már már megint olyat is mutatnak ami nem is lesz még a következő részben hanem az azutániban. Eleve a támadással ér véget a rész, hogy izguljunk.
 
Holdpenge
Igen én is így érzem, hogy csak a rész vége lesz az amit láthattunk :( de hát várakozunk ahogy azt illik :D
 
andris97
sziasztok :)
először is szeretném megköszönni a feltöltést és a fordítást :)
naagyon sokáig nemtudtam hol is kövessem tovább ezt a sorozatot aztán rátok találtam :)
Egyszerűen hétről hétre annyi adrenalint és izgalmat ad ez a sorozat hogy az már sok :D
Kedvencem lett már kezdettől és már alig várom az új részt :D
Uhh ez a mostani is.. :D TS azért itt is megmutatta hogy mit is tud. És láttátok a vének arcát mikor megtudták hogy 3 lélekcsontja van?
Kövi részben a nagy találkozó is érdekes lesz hiszen gondolom az új külső miatt nem ismerik fel a társai, de szerintem amint megmutatja mit tud egyből felismerik és jön a duma.
LCS lassan lépéseket fog tenni. a Pápa tanítványára is kiváncsi leszek hiszen ő is beleszeretett TS-be, bár ő nemtudja h ő volt az :D
Rengeteg izgalom vár még ránk :D
 
Holdpenge
Amúgy amikor TH megmentette sanékat a lélekcsarnoknál sokáig kíváncsi voltam, hogy mi lehetett azaz emberforma Hao mögött sokáig a gyilkosisten aurával kötöttem össze de ez a csata után már tudom, hogy a "igazi tisztaég kalapács avatár" mit is jelent ezekszerint amikor san használta nem volt teljes mert csak a kalapácsa változott át a tornán :D
 
nago
goku5 írta:A harcról meg némi felvilágosítást kérnék! Volt ott jelentősége a gyilkos isten aurának? Főleg a legelején? Mert mintha annak semmi jelentősége nem lett volna.


Szerintem saját erejét növelte meg. Emlékezz vissza, hogy mondta a 2. vén, hogy a 7. bőven az erejének 40%a fölött van.

Engem az érdekelne, hogy vajon milyen feltétel kellhet a külvilágban, hogy a gyilkos aura megtestesüljön. :hmm
És a neidanod még mindig nem jött elő :lol Hátha az új gyűrűnél.

Azért a lándzsa elég baba volt. Az egy dolog, hogy mekkora erőre volt szüksége az elpusztításához, de hogy még utólagos hatása is van...És ez az erő csak nőni fog, ahogy erősödni fog....instant csalás :]
 
goku5
Arról nem is beszélve hogy ha lélekszörnyet ölt volna nem hinném hogy bármelyiktől is kapna egy lándzsás képességet.
Amúgy a 2. vén honnan tudhatott TS repüléses képességéről? Azt se tudta hogy több lélekcsontja van nem hogy milyen képességük van azoknak.

Szóval akkor lényegében csak azért használta a gyilkos isten aurát hogy egy kicsit megnövelje az erejét? Azért kezdetben nagyobb valaminek állították be. Bár lehet egy TD ellen nem sokat számít ekkora különbségnél.
Amikor TH mutatta a gyilkos isten aurát akkor is emberi akkor öltött az. Nem csak a kalapács avatárnál. Szóval nem tudom milyen is a valódi kalapács avatár. TS mondta ha elég erős az ember akkor vehet fel ilyen alakot.
Az meg kíváncsivá tett hogy bármilyen szörny is lesz a 7. gyűrűd akkor is avatár lesz a képességed? De vajon lesz hozzá külön képesség is?
Ez a klónozásos képesség meg tényleg jó volt. 2 kalapács egyszerre. TS-nak is jó lenne. Bár a kék ezüst fű miatt mégse.
 
tayes
A 2. vén szerintem csak feltételezte, hogy van repülős képessége. Gondolom főként a helyszín választás miatt, mert egy nagy szakadék fölött harcolni ilyen képességgel nagy előnyt lehet szerezni.
 
Severum
Amikor megmentette az egyik klántagot akkor 3an is látták hogy repült, gondolom beindult a pletyka hálózat és már majdnem mindenki tud mindent róla. :)

Én is úgy gondolom hogy Lcs inkább sumákolva kezdi a háborút, bár szerintem a Kék Zsarnok klán lesz inkább az első célpont.

Arra viszont kíváncsi leszek hány TD fog még előkerülni a történet során, például Lcs oldalán, simán kinézem belőlük hogy nekik is van pár regisztrálatlan TDjük.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hasler
De ha ennyi Td van a Tiszta ég klánban és nem mentek neki a Lélek csarnoknak akkor tuti hogy rejtegetnek még egy jó párat mert amit most ismerünk azt simán lenyomnák.
 
Ugrás a fórumra: