Köszönöm szépen. Én csak örülök hogy nincs égetett
Kérdezném hogy Fontokat el lehet kérni? (Mivel az nincs a feliratok közt)
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Köszi szépen! Így már le is tölthetem!
Jó kis "anime" de nekem kissé túlságosan rohanós volt a történet. És nem értettem mindent. De azért kár hogy a 2. évadot nem viszitek.
de nekem kissé túlságosan rohanós volt a történet. És nem értettem mindent.
Sajnos (vagy nem sajnos) ez egy több mint 1500 fejezetes regény első néhány tucat fejezetét akarta adaptálni, amiben próbáltak minél többet jelenetet, ezért tűnik egy kicsit rohanósnak, és kevésbé magyarázták el a történetet. Ezt a mennyiséget, amit adaptáltak, talán simán lehetett volna 24-részben is, és akkor lehet jobban sikerült volna, de hát ez van.
Nekem főként a problémám a magyarázat hiánya volt. Sokkal jobban meglehetett volna oldani. A másik, kisebb, de ugyancsak egész nagy probléma, hogy el sem jutottak addig,
-nem hiszem, hogy spoilernek számítana, de azért elrejtem-
hogy meglehessen tudni, hogy miről is szól valójában a sorozat. Mi is valójában ez a "Stellar Transformation" vagy "Csillag Átváltozás"(nak fordítottam talán), amiről az egész regény szól.
Na igen pont ezeknek a hiányát éreztem én is. És ezért is éreztem kicsit rohanósnak és kissé értelmetlennek. Magyarázat hiány sok mindent elront. Pláne ha a rohanás miatt van.
Szuper! Végre újra nézhetem és értem is Ayaggi-nak hála és ezer köszönet. Remélem hamarosan a Dualou Dalu is itt lesz
Köszönet az oldalnak, hogy felvették a repertoárra a kínai sorozatokat is a japán mellé.
Nagyon jó ez a sorozat igaz elég sietős, majd imádkozom hogy karolja fel valaki.
Sokan idegenkednek a kínai animéktől meg a cgi-től, de miután megszoktam teljesen rápattantam ezekre. Sajnálom hogy nem folytatja, de az biztos hogy sokat tett azért hogy népszerűbbek legyenek ezek a méltatlanul lenézett kínai művek.
Hát igen DD-t én is nagyon várom az most a 2. minden idők legjobb anime listámon, One Piece után természetesen.