Kedvenc félszellemünk univerzuma úgy tűnik visszatér a képernyőkre és folytatódik Yashahime: Princess Half-Demon néven, ezért bátorkodtam indítani egy témát számára (átfutottam a nyitottakat de nem találtam ilyet).
Szóval, először is itt egy link magyarul hogy mire is számíthatunk:
https://www.pcgur...8m46xmZqAI
Ebben csak nagy vonalakban írnak a storyról, arról van szó, hogy főleg az univerzumot bővítenék a sorozattal, aminek a középontjában Inuyasha és Sesshomaru lányai lennének.
Van egy részletesebb cikk, ez angol:
https://news.abs-...l-revealed
Itt már részletesebb leírást is kapunk,valamint karakterrajzok is vannak, akinek nem megy annyira az angol, a következő szinopszis szerepel itt:
" Inuyasha és Sesshomaru lányai egy időkön átívelő utazásra indulnak!
A Feudális Japánban, a félszellem ikrek, Towa és Setsuna elsodródnak egymástól egy erdőtűz következtében. Miközben kétségbeesetten keresi húgát, Towa egy rejtélyes kútba ütközik, ami elküldi őt a jelenkori Japánba, ahol megtalálja és felneveli őt Kagoma öccse, Sota, és családja.
Tíz évvel később a két világot összekötő kút újra megnyílik, így Towa és Setsuna újra egymásra talál. Setsuna közben szellemirtó lett, aki Kohakunak dolgozik. De Towa legnagyobb megdöbbenésére, Setsune minden emlékét elvesztette a nővéréről.
Csatlakozik hozzájuk Moroha, Inuyasha és Kagome lánya, a három fiatal lány így útnak indul egy kalandra a két világ között, hogy visszaszerezzék hiányzó múltjukat. "
Illetve ha jól vettem ki, valahogy az év utolsó részében (ősz-tél) debütálna az anime.
A karakterrajzok nekem nem egyértelműek kiket ábrázolna, a két lány lehet hogy a két testvér, de a jobb oldali szerintem lehet Moroha is, plusz a bal oldali nekem nagyon Mirokus, de az is lehet hogy ő Towa, meglátjuk.
Ami még érdekes, hogy Mirokuék gyerekeiről egyenlőre nincs szó, persze nem is kell mindent ellőni még az anime előtt, gondolom ők is benne lesznek, hiszen idősebbek is mint a három lány.
Nagyon várom és nagyon szuper hogy vissaztér ez a világ, plusz remélem hogy ha nem is rájuk összpontosít majd, legalább egy-egy cameo szerepben feltűnnek majd a régi főszereplők is .
Szerkesztette: Dova - 2020.05.10. 14:37