Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
goku5
Bocsi bocsi! Nem figyeltem mit írok. És miért írtam mást.

Az hogy mit vár az ember és hogy mit kap (mire számít) az két külön dolog. Tudom hogy biztos nem lesz ilyen, pedig jó lenne. De hát a történetek főszereplői nem ilyenek.
 
Headon
Amúgy goku5 előző kommentedre, hogy mit szeretnél látni benne: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: nagyon sok ármánykodás (erről is "híres" a ToG) és előre eltervezett esemény lesz, de Baam többször keresztbe fogja húzni mások számításait.)
 
goku5
Őszintén nem lepődök meg. Az első évad alapján és a tipikus főhős alak miatt.
 
Severum
Nagyon tré ez a tudjuk ki...
Nem is értem a féltékenységét, hisz pont az imádja akit mindenki imád, tehát valahol jobb mint az összes többi.
Ha Bam a csillag, akkor ő lehetne a csillag csillaga, de hát aki hülye... remélem meg hal. XD persze tuti nem... :(


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
tmaster
Köszi, hogy elhoztátok ezt a sorozatot! nagyon megkedveltem ezt a kis csipet-csapatot. Már az elejekor láttam pár Ráhel gyűlölő kommentet, hát mostmár értem miért XD Csak kibújt a szög a zsákból.

Kicsit offos kérdés: Most, hogy véget ért ez a széria, gondolom bele fogtok majd valami újba. van tervben olyan anime elkezdése, ami már régebb óta megy, vagy ezt az 1 évados formátumot viszitek tovább? Nekem mind két lehetőség megfelel, csak érdeklődöm.
 
Tapion-sama
tmaster írta:
Kicsit offos kérdés: Most, hogy véget ért ez a széria, gondolom bele fogtok majd valami újba. van tervben olyan anime elkezdése, ami már régebb óta megy, vagy ezt az 1 évados formátumot viszitek tovább? Nekem mind két lehetőség megfelel, csak érdeklődöm.


A főoldalon az ANIME SOROZATAINK / Aktuális Projektek menüponton belül van egy külön szakasz a várható anime projektjeinkről. Azokon kívül egyelőre más nincs tervben. Ha lesz, ott szerepelni fog, vagy a MEGJELENÉSEK menüpont alatt (fórumtémába vezet).


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
bakod
na a teljesség kedvéért behoztam magam a webtooonnal az első évad 79.fejezetéig, ami azanime cselekménye - elolvastam. ezalapján állítom:

- az anime karakterábrázolása jobb. egyszerűen több részlet van az arcokon, persze a 70. fejezetre már egész kiforrott manwhaaban is

- nem hagytak ki jelenetet, bár volt egy két dolog ami egy kicsit máshogy nézett ki, végeredményben ez nem befolyásolt semmit

- nekem is gyorsnak tűnt a tempó az elején. de csak a sok infó miatt volt az. amúgy utána tök jól haladt a történet. persze fel lehet hozni, hogy 79 fejezetet adaptáltak 13 részben (átlag 6 fejezet/rész), de ebben a manwhaaban egy panel akkora, hogy sokszor 1 oldalra mangában vagy 3-5X több infó/panel fér el - 1 oldalon sokszor 2-3 panel van - és ha viszonyszámokat is figyelembe veszem, akkor kijön az hogy kb mangában ez legrosszabb esetben is 3, de inkább 2 fejezet /rész lenne. én nem tartom gyorsnak, így a jó. ha ennél lassabb lenne, azzal veszítene a sorozat.

A Chrunchirol kitett magáért, én várom a folytatást, de lehetetlen hogy ne olvassam át a forrást :D

BTW @Tapion-sama a webtoon fordításán gondolkodtok?
 
Jaeger
Az, hogy nem hagytak ki jelenetet egy bonyolult kérdés.

A véderedmény ugyanaz lett, de nem kaptunk meg pár magyarázós panelt az biztos.

Amikor eldöntötték, hogy segítenek Bam-nak az utolsó teszten az sem teljesen így történt a manwhaaban. Amiért teljesen jogos ha a manwhaa rajongói mérgesek. A tempo az nem volt rossz lehetett volna lassabb is, de talán pont amiatt ilyen folyamatosnak érződött az egész.


Az utolsó kérdésed pedig vicces tekintve, hogy pont feletted írta le Tapion mi a helyzet az új projektekkel :D

De őszintén nincs elég csapattag/idő/kedv minden projektre. Mert az is nagyszerű, hogy ennyi projektet képes vinni az oldal és időt szánnak rá.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Headon
Éppen az az, hogy sok jelenetet kihagytak és így "lebutították" a történetet... ^^
 
Zangetsu199898
Köszi. Remélem hogy lesz folytatása mert nem lenne jó ha igy lenne vége
 
tapec
Köszönöm az egész évados munkátokat! :)
 
tyber16
Köszi az egész évados munkát! :) Gyors kérdés, aki a végén állt hosszú hajjal az Bam volt csak valami időugrás után?
 
Jaeger
Yep az Bam volt, ha lenne második évad bár nem hiszem, hogy lesz akkor lenne egy kis időugrás.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Csillaghullas
Egész jól lezárták az évadot, bár Rachelt azért még így is kedvesebbnek állították be, mint amilyen a manhwaban volt.
 
saurs
Köszi az egész évados kiváló minőségű munkátokat!
Nem éreztem ezt a feldolgozást annnyira lenyűgözőnek, mint a manhwat anno, de a lényeg át lett adva. A különbségek és a kihagyott jelenetek kicsit keserű szájízt hagynak maguk után. Rachel, mint antihős karakter sokkal felszínesebben lett ábrázolva (lehet nem, csak így heti bontásban tűnik így). A végén Lero Ro, aki egy ranker/osztályozott(?) mégegyszer megmássza a tornyot... Ez egy kicsit fura volt, valamint Quantot nem hívja magával, hanem követi. Na mindegy. A másik, ami szemet szúrt, hogy kihagyták a gyűrű átadást? Ez később elég rosszul fog kijönni szerintem. (Már ha folytatják)
Valaki aki jobban benne van a történetben, a Wolhaiksongos kitűzővel mi lett, amit Yuri adott Leesoo/Shibisu-nak, hogy adja oda Baamnak?
 
Ugrás a fórumra: