Kemono Jihen az előzetes alapján reméltem, hogy felkelti valakinek itt az érdeklődését
Vagy amugy nem egy jó műről van szó? Nem ismerem igazán. Kicsit mintha a Jujutsu meg a Kimetsu no Yaiba keveréke lenne.
[NKWT] Publikálások, megjelenések
Kemono Jihen az előzetes alapján reméltem, hogy felkelti valakinek itt az érdeklődését
Vagy amugy nem egy jó műről van szó? Nem ismerem igazán. Kicsit mintha a Jujutsu meg a Kimetsu no Yaiba keveréke lenne.
Nekem tetszik az első 2 rész után, érdekesnek tűnik, de nem tudom hasonlítani se a JKhoz se a KNYhoz, max abban hogy valami démonok vannak benne. De ebben maguk a szereplők félvérek vagy mi és nyomoznak a rossz démonok után.
KZoli87 írta:
Hali! Lehet ezt nem ide kell, de meg kérdem a BTTH (Battle Trought The Heaven)! Lenne valaki aki majd egyszer ha ideje és energiája engedi folytatja?
Figyelem, figyelem! Kedves Árva Gyerekekért Izguló Nézők! A Promised Neverlandnek a héten nem jelenik meg újabb epizódja. A 6. rész február 18-án kerül fel az internet palettájára. Kitartást!
Megtehetnénk, hogy kiválasztunk egy release-t és ahhoz átidőzítve felrakunk egy feliratpakkot, ami a kiválasztott verzió összes részéhez stimmel. Viszont semmi sem garantálja azt, hogy ez a videó csomag holnap után is elérhető lesz a torrentoldalon. A sorozat első felét folyamatában, hétről-hétre vittük, és mivel nem volt egységes release, mi sem tudtunk egységes feliratot kiadni. Volt már rá példa, hogy egy szorgos látogatónk megajándékozott minket (pl. a Busou Renkin anime esetében) egy BD riphez átidőzített feliratcsomaggal, melyet ezután közzé is tettünk az oldalon. Nekünk a jelenlegi projektmennyiségünk mellett sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy 159 részt egyesével újraidőzítsünk.
De.
Annó készítettünk hozzá saját videós, égetett feliratos kiadást, amely a kiadott különálló feliratok feljavított változata, tehát kvázi a végső kiadásunknak felel meg. Javaslom ezt letölteni, elérhető a Dragon Ball adatlapjáról, a MEGA ikonra kattintva.
Ugrás a fórumra: |