A Vinland Saga anime kibeszélésére szolgáló téma.
[Naruto-Kun Projekt] Vinland Saga anime
Thorfinn fintorog. :]
A rendező hozott egy remek döntést, és a 2. fejezet végével/3. fejezettel kezdett, így időrendi sorrendben látjuk az eseményeket, ahelyett hogy egy in medias res nyitány után kapjunk egy "10 évvel korábban" visszaemlékezést.
Jól.
Lement az 1-3. rész gyakorlatilag egyszerre, majd 3 hét szünet, és csak Július 28-án jön a következő, 4. rész.
Nekem eddig nagyon szimpatikus ez a sorozat, nagyon izgalmas, korhű és realisztikus
Egyesítve 2019.08.13 12:32:50:
Hát ez nagyon durva rész volt! Jól előreugráltunk az időben, és nagyon durva, hogy a körülményeknek köszönhetően mi lett Thorfinnból (mind pozitív, mind negatív értelemben, és sajnos az utóbbi a több)! Remélhetőleg az asszony gondoskodása visszaadja Thorfinn szívébe a melegséget, mert a jelenlegi ösvényen, amin jár - ugyebár - harcolni hihetetlen jól megtanult, viszont ha ez a mostani élménye nem lett volna, az idők folyamán belőle is egy olyan lelketlen fosztogató lehetett volna, mint aki az apját megölte.
Eddig HIHETETLENÜL tetszik ez a sorozatot, valami elképesztően realisztikus és széles érzelmi skálán mozog!
Elképesztő Utoljára a One Piece-re tudtam ezt mondani és évekig nem is tudtam másra használni ezt a szót, és ilyet ilyen korán animére még nem mondtam. Nagy reményeim vannak és remélem nem lesz rövid anime
Hatalmas gratula innen is a készítőknek, csak így tovább ^^
24 részes lesz.
A manga még fut, így sikeres fogadtatás esetén több évada is lehet, de éveket kell majd várni közöttük.
Az 5. rész csúnya szóval filler volt, de inkább anime eredeti epizódnak nevezném, mert maximális megállta a helyét, természetesen folyt tovább a cselekmény. A 6. részben is voltak anime eredeti dolgok, de a rész felétől kezdve visszatértünk a mangához. A következő részben hallható majd először tinédzser Thorfinn hangja, Uemura Yuuto. Időrendben elérkeztünk az 1. fejezet feldolgozásához. ^^
Köszi!
Akkor szerencsére nem lesz rövid a sorozat
Így már értem, hogy az ötödik rész miért nem volt olyan jó és erős, mint a korábbiak vagy a mostani, de átvezetésnek valóban jól megállta a helyét. A látvány és a teljes kivitelezés pedig a nem mangahű részleteknél is ugyanolyan lenyűgöző, nagyon szuper ez a WIT Studio.
Thorfinn 12 éves volt a 6. rész végén.
Megjött Thorkell!
Bár ez csak féligazság, mert az első részben már látható volt Thors társaságában, de azóta sok minden történt, így nem biztos, hogy mindenki emlékszik rá. Nem átlagos egy fickó, annyi biztos, de elviszi a műsort, valahányszor hosszabb ideig képernyőre kerül.
A MAN WITH A MISSION fogja a 2. OP-t előadni:
https://www.youtu...7ptrklt1sc
Ugrás a fórumra: |