Én is örültem a SSJ3 Vegitának (mégha másik dimenzióból is való), a ruhák is menők voltak, de az baromira nem tetszett, hogy kínlódnak egy nyugdíjas tudóssal tényleg, aki még csak nem is menő, mint pl. Dr. Gero volt (ránéztél és egy kíméletlen gyilkológépet tükrözött az arca).
Aztán külön felháborító, hogy még a SSJ4-el se tudták 1-hitelni. Igaza van jaeger-nek. Mégha Ki támadásokkal partyban is van velük, de meele combat-ban esélytelennek kellett volna lennie. Túl nagy a gyorsaság és fizikai erőkülönbség, de hát mind1 is, miközben Kék Goku és Kék Vegita is kínlódik egy Bojack meg Turles féle senkikkel.
Egyedül az epizód utolsó fél perce tetszett.
Szerintem Janemba a VALAHA VOLT LEGMENŐBB ELLENSÉG. Baromi jó dizájnnal (nyilván a 2. formájára gondolok) és képességgel rendelkezik, no meg hát a Z utolsó előtti movie-jában tűnt fel és egy Gogeta kellett ellene, szóóóóóval... Nem kell sokkal erősebbé tenni, hogy teljesen komolyan vehető fenyegetés legyen újra.
Én várom Imádom Janembát. Egyedül a személyisége gyenge, de arra meg úgyis ott van Freeza (vajon itt is meg fog jelenni? )
Szerkesztette: Csabi28 - 2020.07.01. 19:39