Hozzászólások
Super Dragon Ball Heroes
goku5
Hát ez a rész se igen vitte fel a színvonalat.
Az eddigi erős ellenfelek helyet (akiket eleve nem tudtak legyőzni) jött ez a benga lény. Ellene meg az ultra ösztön. Bár nem értem minek.
Legalábbis hogy minek, mert hogy lehet hogy erős lett, viszont hatalmas és emiatt sokkal lassabb és sokkal nagyobb a teste felülete ami lehet ütni. Ehhez fölös volt szerintem az Ultra ösztön. Az előző harc sokkal jobb volt. Pedig azt is kritizáltuk.
Most meg gondolom jön a szokásos dolog. A fő gonosz elkezdi amit akar majd jön Zamasu aki végig átverte és átveszi a helyét. Közben meg a sok értelmetlen harc és formák folytatódik a teljesen kimerült és sérült harcosoktól.
Értelmet meg már tényleg ne keressünk mint az elején ugyebár!?
Eddig még valahogy játéknak meg is felelő reklám volt különböző formák fúziók, Szuper és Gt de most már ezt se igen értem mit is mutatnak?
 
Rotcsa
Jöhetne egy kicsit rendszeresebben ez a reklám! Néha alig 2 hét van a részek között, néha pedig egy hónap...

Egyesítve 2019.12.02 17:15:31:
Elmaradt a vasárnapi Heroes-adagunk! :(
Na, most majdnem hónapot kell ismét várni ! :D
Szerkesztette: Rotcsa - 2019.12.02. 17:15
 
deadtom
Én azt se tudom már jelenleg hol tart. :D De szerintem az utolsó két részt már meg se néztem. Eleinte még jó volt egy DBS pótléknak, de már teljesen érdektelenné vált számomra.
Szerkesztette: deadtom - 2019.12.02. 18:54
 
goku5
Hát én különösebben nem aggódok a késés miatt! Egyre rosszabbak a részek.Hátha legalább lenne következőnek némi javulás. Bár ez nem az idő kérdése.
 
Rotcsa
Nem lennék meglepve, ha nemsokára bejönne a DBS Broly vs DBZ Broly harc is.
Mostanában ez megy a neten és a Heroes pedig a végletekig kiszolgálja ilyenekkel a fanokat! :D
 
Ugrás a fórumra: