Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Kanata no Astra anime
Realistaaa
Gondolom, csak akkor nőnek ki, ha van a közelben valaki, aki megbetegedett a méregtől. Energiát spórol a gomba, hogy nem növszt feleslegesen.
Amikor először találtak, akkor volt ott egy mérgezett állat, azért találtak.
Elvégre nem láthatatlan növényről beszélünk, ami csak akkor látható amikor valaki mérgezett állapotba kerül.
 
Ningen
Az a baj, erről konkrét tájékoztatást nem kaptunk. Azért hoztam fel, mert a későbbiekben ebből is lehetne problémájuk a sorozatból kiindulva. A te verziód valóban értelmesebb, bár amíg nem tudjuk 100%-ra addig csak találgatni tudunk.

Egyesítve 2019.08.07 01:18:03:
Hát, ettől a gyilkosos dologtól azért többet vártam. Kicsit rejtélyesebb és kevésbé nyilvánvaló is lehetett volna. Így viszont szerintem Ulgar csak Lucat akarja kinyírni, eddigiekből erre tudok következtetni. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy tényleg véletlen-e ez, hogy elvesztek. Így megint borul minden igazából :S
Szerkesztette: Ningen - 2019.08.07. 01:18


"I understand what you are getting at father. And, as such... I have decided that I must relinquish my position as tenth seat. From now on I am just... just plain old Erina." - Nakiri Erina
 
https://kitsu.io/users/361132/library
kasza93
Na jó most már tényleg kiváncsi vagyok hogy mi az isten folyik is itt a háttérben. Mert a mai résszel már megint csak több kérdés merült fel mint amennyi választ kaptunk, és csak adtak még egy pofont annak a bizonyos sz@rnak.

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az hogy funicia konkrétan quitre klónaj elég váratlan egy húzás volt,) ezek után már kiderülhetne hogy mégis mi a a kapcsolat,szülők között és hogy miért is küldték ide őket. Mert hogy küldték őket az számomra már egyre biztosabb.
 
Kira-chan
Egyáltalán nem volt váratlan xD Szinte ordít, hogy nem mostoha testvérek.
 
http://bleach.frpg.hu/
vegel2014
Sajnos le voltam maradva az animével 4 epizóddal, de most sikerült behoznom a lemaradást.

Bolygók: Nagyon tetszik, hogy a bolygók és az élővilágok nagyban különböznek. Mindkettőben nagy a kreativitás. Pl a gombás bolygónál és a fele hideg fele melegnél. Ez egy nagyon jó pont. Ami az állatokat illeti azok is kreatívak, velük kapcsolatban csak annyi hibát tudnék találni ha nagyon akarnék, hogy a földön fellelhető csoportokba lehet őket besorolni (gombák, madarak, halak stb) De ez tényleg csak egy minimális dolog.

Eléggé ledöbbentem, hogy menyire is szívtelenek és nemtörődömök a szülők. Eddig csak Aries anya az aki úgy is viselkedik mint egy anya.

Amúgy a lefagyasztott nő még hasznos lehet hiszen őt az űrhajózásra képezték ki. Csak kérdés még, hogy milyen szerepe volt a hajon. (Jól jönne ha pszichológus lenne, amennyi lelki sérült és rozs sorssal megáldott ember van a hajon :) )

A következő az utolsó bolygó szóval lassan mindenre fény fog derülni. De kíváncsi vagyok mi van a gömbbel. Azt hittem, hogy végig a nyomukban lesz, de a második megjelenés óta semmi nincs. Kérdés akkor, hogy a második alkalommal volt e valami szerepe. Első alkalommal elrepítette őket tehát teljesítette a célját. Második alkalommal viszont nem járt sikerrel. De mi van ha mégis. Pl hozott valamit az árulónak, csak még nem tudunk róla. Máskülönben miért nem üldözte őket tovább.

Huh, elég sok minden jőtt ki belőlem. :) Remélem most már fénydérül mindenre. :)
 
Ningen
Érdekes ez a felvetés, amit a gömb második megjelenéséről mondtál, valóban hozhatott valamit, de az is lehet, hogy valakit. Még mindig egy csomó kérdés van, amire választ várunk, én nem is tudom mikor láttam utoljára ilyen jól felépített sorozatot :D

Egyébként valahogy megfigyelhettük már, hogy minden apró dolognak fontos szerepe van, tehát lehet már rég kaptunk borzasztóan sok utalást a megoldásokra. A rész alapján az is eszembe jutott, hogy talán Zack apja pont azt a gömböt kutatja. Vagy mikor a nő kérdezte, hogy történt-e valami, akkor az is felmerült bennem, hogy mi van, ha pl egy kutatás közben találtak infót a gömbről, vagy esetleg valami hasonlóan rejtélyes dologról.

Valóban, elérkezünk hamarosan az utolsó bolygóhoz. Még 5 rész van hátra a sorozatból, nagyon sajnálom, hogy vége lesz. Az biztos, hogy egyedi története van, és különösen jól össze van rakva. :)


"I understand what you are getting at father. And, as such... I have decided that I must relinquish my position as tenth seat. From now on I am just... just plain old Erina." - Nakiri Erina
 
https://kitsu.io/users/361132/library
vegel2014
Én is sajnálom, hogy mindjárt vége. Simán elnéztem volna 24 epizódon keresztül. Szerintem van a történetben annyi.

Tényleg jól össze van rakva és izgalmas is a sorozat. Jelenleg egyébként senkiről nem tudom elképzelni, hogy áruló lenne. Mindenkit megkedveltem. :)
 
Ningen
Hát attól tartok sehogy nem tudtak segíteni azon, hogy csak 12 részes legyen. A manga csupán 49 fejezetes, szerintem feldolgozzák az egészet.

A gyilkosos dologról pedig egyre inkább kezdem azt hinni, hogy nem is létezik. Senkiről nem tudnám elképzelni, mindenkit megismertünk már kellőképp. De mi van, ha még nincs is köztük? Lehet csak fel fog bukkanni úgy, mint az a nő, vagy pedig várja őket valahol, esetleg bujkál a hajón. Sok lehetőség van, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle :D

Egyesítve 2019.08.29 11:47:05:
9.rész
Mi volt ez már megint?:S Ez a klónos dolog valóban értelmet adott az egésznek, de hogy nem a Föld az otthonuk... Na ezt soha nem gondoltam volna... Valószínű akkor a nő erre gondolt a "még nem történt semmi?"-vel, szerintem a Föld lakhatatlan lett addigra, ezért költöztek egy másik bolygóra.
Szerkesztette: Ningen - 2019.08.29. 11:47


"I understand what you are getting at father. And, as such... I have decided that I must relinquish my position as tenth seat. From now on I am just... just plain old Erina." - Nakiri Erina
 
https://kitsu.io/users/361132/library
Ugrás a fórumra: