Mivel nincs még topikja, csináltam egyet, hogy legyen hol kibeszélni a sorozatot ^^
[Naruto-Kun Projekt] Trinity Seven anime
Ó. Ez meglepésként ért, hogy megcsináltátok. Filler vagy nem filler akkor is jó kis "film" volt, csak sajna rövid így nagyon nem volt idő sok mindenre.
2. film is tervben van? Az már rendesen követi a mangát csak gyors tempóban.
Mextil General: Jöhetne még ha csak 12 résszel is. Minden évben lehet itt-ott olvasni, hogy na majd a következő évben lesz új évad... Jó lenne, mert ez azért a minőségibb háremek közé tartozik.
De régen is láttam már ezt a sorozatot! Jó nosztalgiázni vele. Tényleg egy nagyon jó kis mű ez, még a hárem animék között is.
Amúgy tényleg elég sűrűn felvetődik a folytatás én is halottam (olvastam) ilyet a 2. film után hogy jön 2020-ban, De ez is oly ingadozó mert szinte minden évben lehet hasonlókat olvasni. De tényleg jó lenne már egy 2. évad neki nem csak egy film. Bár a manga ismerte nélkül nem igen tudom mi a történet és honnan érné meg rendesen filmet csinálni belőle, mert az 2. film így tényleg elég jó volt. Remélem én is fenn lesz itt is jó minőségben.
Nekem csupán azért fáj a szívem, mert amikor meglátom hogy érkezik a folytatás(mindkét filmnél ez volt), megdobban a szívem. Aztán amikor kiderül, hogy film jön és 12 résznyi szórakozás helyett másfél órával akarják kiszúrni az ember szemét, valahogy a gyilkos ösztönöm ébred fel...
Emellett köszönöm a bele fektetett munkát!
Azok a fránya apró betűk! Lehet tényleg figyelmetlen vagyok vagy csak egy jobb szemüveg kéne? De mindegy is köszi előre is.
Amúgy inkább az volt a filmekkel a baj, hogy nagyon hamar lerendezték de tényleg! Nem hogy másfél óra lenne de csak 60 perc lett. Szerintem lehettek volna hosszabbak is. Ezért is írtam, hogy nem tudom mi van a mangában és hogy érdemes folytatni megvalósítani.
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne a Naruto-kun csapathoz hogy a Mangának a lefordítását nem terveztétek ? Tudom hogy rengeteg dolgotok projektetek van jelenleg is , viszont én szívesen végig olvasnám. minden animét a Mangával együtt szoktam végig nézni olvasom is nézem is. A választ előre is köszi akár privátban is jöhet ha nem ide tartozik.
Ugrás a fórumra: |