Minden, ami az anime témájában SPOILERES lenne.
A manga általános és/vagy aktuális fejezeteinek kitárgyalása, adaptációs latolgatások.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Kimetsu no Yaiba manga
Minden, ami az anime témájában SPOILERES lenne.
A manga általános és/vagy aktuális fejezeteinek kitárgyalása, adaptációs latolgatások.
Jelenkezem.
A heti fejezetben elvileg megkapjuk Akaza háttértörténetét.
Sajnos én eléggé le vagyok maradva mert az angol elég gyenge nálam. A forditó csapat meg lassan hozza. Én még a kopasz pillér/oszloppal való közös akcónál járok bár próbáltam továbbolvasni de túl nehez angol az nekem. Szótárazni meg nem akarok minden harmadik szó után. Kiderül valami a Tűzisten táncáról? Főként emiatt olvasgattam angolul de nem segített... xd
Látunk egy álmot, amiben feltételezhetően Kokushibou van, avagy Upper Moon #1, és egy bizonyos Sumiyoshi, aki valószínűleg egy Kamado, Tanjirou egyik felmenője. A tánc szerintem megegyezik az eredeti légzéssel, és a Kamadók generációkról generációkra örökölhették. Ezt az álmot Tanjirou látta, így a tánc/légzés/családfa valahogy lehetővé teszi, hogy átélje a felmenői emlékeit.
Uzui egyébként nem kopasz. Hosszú, dús haja van.
A Hisokás avádról eszembe jutott, hogy Namikawa Daisuke fogja Haganezuka hangját adni. A kedves, egyáltalán nem vadállat kardkovács. xD
Kíváncsi vagyok, hogy ki fogja majd Muzan hangját adni?
Morikawa, akit nagyon akartam, pont az "ellentéte", Oyakata-sama lesz. Koyasut is ellövik a Végső Kiválasztáson lévő démonra, ami karokból állt.
Ha egy ismert név lesz, akkor a tippjeim: Tsuda, Suwabe, Miki, Miyamoto Mitsuru. Hayami Show is kézenfekvő lenne, de őt ezúttal valaki mást szeretnék.
----------
https://twitter.c...8421157890
Nem jöttek be a tippjeim Muzan hangját illetően. Seki Toshihiko lett a befutó, alias Aleister Crowley az Index-ből. ^^
Maximum egy időugrással lehetne méltó ellenfelet találni neki, ezért nagy valószínűséggel le fogják győzni. A Himejima-Sanemi kettős a Jellel meg fogja izzasztani rendesen. Az más kérdés, hogy ők lesznek-e azok, akik be is fejezik a harcot, amivel kapcsolatban vannak kétségeim. Az "Érzékek Ötöse" eddig minden Telő Hold harcnál kulcsfontosságú szerepet játszott, leszámítva Nakimét, akivel jelenleg Obanai és Mitsuri szenved. Nem véletlenül van ott szerintem Genya. Benne van a pakliban, hogy Kokushibou magával viszi Himejimát, Sanemit, és Takoitout is.
Ha minden igaz, akkor az utolsó történetszálban vagyunk. Azt hiszem, hogy ez olyan fél éve lett információként közölve a magazinban.
----------
Gotouge-sensei már eddig is kivívta a tiszteletemet, de a legújabb fejezet után olyan magaslatokat ostromol, amit Araki óta szerintem nem igazán értek el nálam. Bevállalós, szembe ment azzal, amire mindenki számított, és nem hátrált meg. A shounen korosztály, harcokat felvonultató mangakái közül rengetegen tanulhatnának tőle.
Esetleg egy linket tudnál dobni az angol verzióról? Egyelőre én mindenhol csak spoiler/rawokat látok fent.
Egyelőre nincs beszerkesztve, de tudok adni szöveget és koreai szkent.
Ugrás a fórumra: |