Hozzászólások
Naruto - Technikák, képességek
Avaren
Annyira nem vagyok Naruto jártas szóval egy témában jártasabb személy tuti választ ad erre a kérdésedre. :D Bocsi :D

A második kérdésre meg :

Fórum -> Hírek, szabályzat, közszolgálati témák -> Fórum archívum -> 2007. június - 2016.február: (smf rendszer) ->
a keresőbe meg beírod amit szeretnél pl. "Naruto manga" és kifogja adni. :D
 
Gerigo
Hogy került Naruto fő testébe Itachi Shisui Sharingan-jával rendelkező varja?
Mert az tiszta hogy amikor Itachi találkozott Naruto-val közvetlenül a Sasuke elleni harca előtt akkor lenyelette Naruto-val a varjút és így lényegében belé pecsételte vagy mi. De az nem Naruto fő teste volt hanem csak egy klón. Tehát hogy került az a fő testébe?


Valószínűleg azért mert ha a klónok megsemmisülnek akkor minden "tapasztalatot" amit a klón szerzet azt átviszi a főtestbe is. Tehát ha a klón elfárad és a jutsut feloldják, akkor az eredeti test is fáradtabb lesz. Naruto annó ezzel a megoldással edzet.
 
goku5
Én lehet rosszul emlékszem, de szerintem az Narutó eredeti teste volt nem egy klón. Bár most nem olvastam vissza.
Ami a klónokat illeti az igaz hogy a tapasztalat plusz tudás visszaszáll az eredeti testbe, ne meg ahogy mutatták is az összegyűjtött természeti chakra is. Szóval lehet ha tényleg klón volt így került az eredeti testbe ahogy a természeti energia is.
Amúgy az ha elfárad egy klón az nem teszi fáradttá az eredeti testet ha megszűnik. A klón lényegében az eredeti test másolata chakra által. Eredetei testből távozik bizonyos mennyiségű chakra és abból jönnek létre a klónok. A klón létezése során azt a chakrát használja fel ami a tulaj neki adott. Ha az elfogy megszűnik a klón.
 
AFR
Avaren
Köszi az útmutatást :D

Gerigo
Azt csak emlékekre, Chakra-ra és fáradtságra vonatkozik.
Ha beleállítok egy kardot a klónba akkor az nem kerül át a főtestbe a klón megszűnése után. Vagy ha megmérgezem.

guko5
https://naruto-ku...ruto/371/8
Itt látszik hogy a fő teste végig a csapattal maradt.

Jogos. Mivel a természeti Chakra is visszakerül lehet hogy a klónok Chakra-jában bekövetkező változások visszaszállnak az eredetire? :hmm
Tehát akkor pl. Ha a klón-t Genjutsu-ba ejted akkor a megszűnése után ha fenntartod a Genjutsu-t akkor a főtestre száll nem?
És valószínűleg a pecsételés is így működik.
Köszi. Ez lehet.

A fáradtság is visszaszáll ezért volt az hogy a tömegklón megszüntetése után Naruto elájult az edzése alatt nem?
 
goku5
Semmilyen méred vagy szilárd tárgy nem kerül vissza a valódi testhez.
És mint írtam az eredeti testből távozó és átváltozó chakrából jón létre a klón. Ezzel a mennyiséggel gyengül az eredeti test. Jó hogy fárad tőle mert a klónok között osztja az erejét. Ha a szétosztott chakra elfogy megszűnik a klón.
A genjutsuról meg annyit hogy egyik legegyszerűbb módja kikerülni belőle ha megzavarják a genjutsuban lévő charjáját. Pl más chakrája hatására. De viszont az árnyékklón is chakra annak a megszűnése is zavart okoz. Szóval lényegében ha van az eredeti test genjutsu alatt de van egy klónja aki nem esett bele akkor ha a klón feloldja magát zavart okoz és megszűnik a genjutsu. Ha klón esik bele akkor meg azt csak fel kell oldani eleve zavar.
 
itachi01
A főkérdésre nem tudok választ adni, de két dolgot szeretnék mondani.

1. Az egyik, hogy a klónok feloldása után jelentkezett a nagyobb méretű fáradás jelei. "Pl.: Rasenshuriken edzés -> összeesés"

2. Genjutsu vagy sem, Itachi egy fuuin jutsut hajtott végre Naruto klónján.
Gondoljuk végig, ha használnának rajta egy teljes, vagy részleges fuuin jutsut, akkor azzal elméletileg legyőzték az eredeti testet is. Már ha ezen a vonalon maradunk, amit eddig leírtatok.
Én se tudok jobb elmélettel előállni, de ez az elmélet sántít.


p1.picsto.re/Zb2SL.gif
 
https://jobbik.hu/
Ugrás a fórumra: