A Vigilante spin-off különálló témája ^^
Vigilante - Boku no Hero Academia Illegals (spin-off manga)
Ez a fejezet hihetetlen elgondolkodtató volt. Most éreztem elsőnek ezt a világot olyannak, mint amit egyes gonosztevők látnak: kegyetlenül patriarchálisnak. Lebűnözözni azokat azt az ártatlant, aki alkalmatlan a hős egyetemre, vagyis nem tartozhat az elithez, vagy szegény ember gyereke, de segíteni akar, az máris kussoljon, majd az állam megmondja hogy mit tehet. Ez kb az volt KMK rendszer. Persze túlzok, de lehet ennek a világnak ez az igazi arca. Nagyon remélem pont ennek a problematikáját dolgozza majd fel az alkotó, és rámutat a rendszer kegyetlenségére. Bár lehet pont ellenkezőleg, hiszen japán, vagyis úgy tarthatja hog, igenis " be kell verni a kiálló szöget ".
Valóban, ez nekem is nagyon tetszett. Ha viszi tovább ezt a gondolatot és valami megoldást is találnak erre a problémára, akkor egy nagyon kiemelkedő története lesz. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra
Egyesítve 2019.03.28 17:10:25:
1. fejezet
Nagyon jól átadott minden egyes részletet ez a fejezet, hogy az emberek hogyan is éreznek valójában mikor igazságtalan a világ. Ezek a törvénytelen hősök fogják érezni a legnagyobb igazságtalanságot, ha segítenek azokon, akiket a hősök nem tudnak megmenteni és mégis ők lesznek a hibásak.
Összességében, nekem ez megint nagyon tetszett
Tapion-sama írta:
Van egy kis bökkenő abban, amit írtál: Koichinek van képessége
Ops, rossz oldal .Azt hittem erről van szó https://naruto-ku..._no_Hero/2,mint spinoff.
Mert ova,film és erről hallottam,de látom újabb spinoffokkal bővült a Hero académia.
Tapion-sama írta:
Van egy kis bökkenő abban, amit írtál: Koichinek van képessége
Hoppá, akkor ha jól gondolom Ő lenne a Hősgyilkos Stain? Ha igen az tök frankó, legalább megtudunk egy kicsivel többet a múltjáról is.
Tapion-sama írta:
Jól gondolod Odavágott a Bosszúállóknak rendesen
Ugrás a fórumra: |