Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover manga
Blade00
https://www.manga...clover-252

Na az új fejezetben igazán brutális erők mozdulnak meg.
 
Jaeger
Az biztos, hogy nagyon jól nézz ki Noel új formája :D De végül is nem sokat haladtunk ebben a fejezetben sajnos.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Yuno sír a sarokban, látván ezeket az átváltozásokat. :'D Ez alkalommal ő fog felzárkózni a többiekhez az arc folyamán és nem fordítva.

Noelle lopta el a rivaldafényt a fejezetben, viszont az egyik panel valamivel sokkolóbb volt, másmilyen szempontból.. A fan-translation scanjai sötétebbek, így a holnapi hivatalos megjelenés során tisztábban kivehető lesz majd.. addig belinkelem a képet a panelről, ami a spoilerek között jelent meg. Valamivel jobban ki lehet venni, mint a koreait. KATT

A képen látható - Dante által már említett - Qliphoth fája, ami ugyebár összekapcsolja a világot amiben élnek, az alvilággal. Ennek következtében pedig átözönlenek a démonok.. a háttérben megannyi vérengzés és halál látható a képen, köztük lefejezések, keresztre feszítés és gyerekek (!) felakasztása.. Könnyen átsiklik felette az ember, de azért ez valamilyen szinten brutális. Nem véletlen, hogy Tabata egyik legnagyobb inspirációja a Beserk volt.

Másrészt pedig beigazolódott a teória, hogy a Dark Triad képes két elemet használni. Egyik a sajátjuk, másik pedig a démonjuk mágiája.
- Lucifer: Gravitáció - Dante: Hús (vagy valami hasonló, amivel regenerálta magát);
- Megicula: Átok - Vanica: Vér
- Zenon démona: Az a kockaszerű valami.. (valószínűleg térbeli mágiához van köze..) - Zenon: Csont (az egyik kötetborítón is jól kivehetőek a csontok a grimoárján, ezzel jelezve azt, hogy az a saját mágiája)

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy miért testrészhez köthető mágiájuk van a Dark Triad tagjainak. Ezenfelül Vanica tanítványai is hasonlóak (haj, köröm, szem, bőr, nyelv.. ).
 
Blade00
Az mondjuk érdekelne hogy Vanica, vagy a boszorkány királynő vérmágiája e az erősebb.
 
Jaeger
Új fejezet:

https://www.manga...clover-253

Noella azért elég szépen tartotta magát. Hmm sokkal jobban harcolt mint Asta.
És ezzel elvileg sikeresen lepecsételték az erejét. De ha engem kérdeztek túl erős most az ellenség hozzájuk képest.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Azt azért ne felejtsük el, hogy Lolopechika Mana Zóna + Rúna (sor) technikájának köszönhetően vannak fölényben a harctér tekintetében. :ehh
Viszont Noelle jól harcol, ez tény. Habár kétlem, hogy képesek lesznek elzárni őt Secre technikájával.

Vanica jelenlegi maximális ereje 70%? Ha a démona nem erősebb, mint a fivéreié, akkor ő a leggyengébb Dark Triad tag elméletben.
Szerkesztette: Blader - 2020.06.06. 13:53
 
Jaeger
Nem tudom Blader nekem ez kicsit kezd Dragon Ball feeling lenni.

Itt olyan erősnek kéne lenni, hogy Yuno meg Asta győzenek ami szint már messze felülmúlja a kapitányokat. És ezután meg elég fura lenne ha hirtelen jönne még egy sokkal erősebb csapat. És ugye csak 50% körül vagyunk, a 70-80 esetleg 100% meg már messze sokkal magasabb szint.

Szerk:

https://www.manga...clover-254

Jöhet egy kis magyarázat mi történt :) Mert Noella nagyot alakított :) De az ellenfele már 70%-on lett volna?
Szerkesztette: Jaeger - 2020.06.20. 13:04


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Az előző (06.06-i) hozzászólásod nem láttam. ^^'

Szerintem a Clover Trió van már kapitány, vagy legalább ahhoz közeli szinten. Az inváziók még csak az arc eleje, meglátjuk innen milyen fordulatok következnek, valahogyan tovább kell erősödniük. A csapatmunkáról se feledkezzünk meg, konkrétan egy kézen meg lehet számolni, hogy mikor volt Astának egy tisztességes egy az egy elleni összecsapása. :'D Egyébként a Clover/Heart támadása után szerintem bepillantást nyerünk a Diamond-hoz és a Clover nemességhez is. Esetleg a Fekete Bika kémet fogja mutatni a sensei.

A Dark Triad hagyján, de ha átözönlenek a démonok a világukba, ott aztán kő kövön nem marad.

Jaeger írta:
Jöhet egy kis magyarázat mi történt :) Mert Noella nagyot alakított :) De az ellenfele már 70%-on lett volna?


A rajongói fordításokat nem igazán csípem és a képminőség is borzalmas. Elolvastam, de várok a holnap esti eredeti megjelenésig vele.
Ami eddig történt: Lolopechika aktiválta azt a hatalmas vízburokszerű varázslatát, ami gyengítette Vanica vér mágiáját és Noellenek előnyt adott mikor magára öltötte a Valkyrie Páncél sellő változatát. Az előző fejezetben kiderült, hogy Vanica max. 70%-ot képes használni jelenleg. Ő lehet a leggyengébb a Dark Triad-ban. A többiek arra vártak, hogy a maximumon legyen, ekkor jött a képbe Secre, aki megpróbálta elzárni őt a démoni erejével együtt. Noha sikertelen volt, nem sok hiányzott hátra, Megicula megerősítette ezt a legutóbbi fejezetben. Ha már Megicula.. átvette az irányítást Vanica felett, de az utóbbi tudata még nem tűnt el. Amolyan fele-fele. Ahogy a közelbe került Megicula, Lolopechika átka aktiválódott és harcképtelenné vált. Undine-t is megátkozták (ezzel a kijelentéssel várok az eredeti fordításig) és láthatóan szertefoszlott. A visszaemlékezés róla nem jelenthet jót. Noelle újraaölti az eredeti páncélzatát - már amennyi maradt még belőle - és támadásba lendül. Megicula látszólag felismerte őt az anyja után.

A következő fejezetben 99% az esély arra, hogy Noelle veszíteni fog, de azt kell mondjam, hogy sokkalta jobban teljesített, mint Yuno. A kis Spade herceg gyengébb, mint Asta és Noelle jelenleg. Neki van a legnagyobb szüksége a továbbfejlődésre a dolgok jelenlegi állása szerint. Igen, mondtam amit mondtam.
Visszatérve, az arcnak ez amolyan bevezető szakasza lehetett. Fogalmam sincs, hogy hogyan fognak megerősödni, hogy legyen több esélyük a Dark Triaddal szemben. Az eddigiek alapján a csapatmunka is szerves része lesz majd az összeütközéseknek.

Egyébként nem olyan valószínű, hogy sikerül létrehozni a Qliphoth fáját.. Gondolj csak bele, mi történne a világgal ha számtalan mennyiségű démon - akik javarészt gyengébbek lehetnek a Dark Triad birtokában lévőknél - hordaszámra jelenne meg ebben a világban? Pontosan.. DEAD END. Jelenleg ez a cselekményszál foglalkoztat a leginkább, kíváncsian várom a további fejleményeket.
 
Jaeger
Jah így már értem :D

Ha holnap kijön hivatalosan is majd linkeld a fejezetet :)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
fantom
szerintem noelt is megátkozzák.
 
http://egyéni
Blader
Kint van az eredeti is: https://mangaplus...er/1007014
Telefonos applikációról ajánlatos elolvasni, a PC használókat nem igazán szereti a MangaPlus.
 
Jaeger
Engem szeret PC-n is nincs vele gond.

Félelmetes ezeken a képeken ez a félig átalakulás...

Bár gondolom ez fog várni Astára is, ha erősebb akar lenni.

A fordítás szerintem kb megegyezett vagy tévedek?:D

Szerintem az lesz amit mondtál még ez a találat után is elkezd majd röhögni és Noella pedig veszíteni fog.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Jaeger írta:

Engem szeret PC-n is nincs vele gond.


A double spreadeket valamikor két külön kép formájában mutatja, és néhol felcserélődnek a panelek PC-n. :S

Feltételezhetően koreairól fordítják angolra a fan-fordításokat. Az eredeti könnyebben érthető, sokszor több értelme is van.

Noelle és társai veszíteni fognak sajnos, de valószínűleg még Yami is. :(
 
Blade00
Itt az új fejezet: https://mangaplus...er/1007015
Nagyon király volt ez a fejezet. Várom Yami, és Dante küzdelmének a folytatását.
 
Jaeger
Ha nem a "hivatalos" forrásra vársz a héten elvileg kiderül :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: