Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover manga
Blader
Az anti-mágia miatt válhatott ilyen erőssé, csak az a kérdés, hogy hogyan jutott hozzá. Valószínűleg azután kezdte el "kifejleszteni", miután elzárták a grimoárba és mivel, hogy anti-anyag/energia, csak ő és Asta képes használni. Erre még biztos lesz magyarázat.

Egyébként nekem jobban tetszik, hogy mindketten gyakorlatilag senkiként kezdték és mégis képesek voltak ilyen messzire eljutni, egymásnak köszönhetően. A boszorkánykirálynő is megmondta, hogy nincs semmi különleges Astában, de pont ez teszi őt különlegessé. Nem prófécia gyermeke, se nem a démonkirály. Asta és Liebe remekül kiegészítik egymást.
 
Blade00
Az antimágiát nem tudjuk mikor, és hogyan tanulta, vagy fedezte fel. Hisz mind Asta-nak mind neki ez adja valójában az erejét.
 
Jaeger
Bleach következő fejezet:

https://www.manga...clover-271

Ichigonak(Asta) sikerült végre legyőznie a démonát. (Liebe-t ami vicces mert németben ez az elnevezés szeretetet jelent).

Aztán elmondja Ichigonak(Asta) Urahara, hogy eddig csak a démon által szivárgott erőt használta, de most meg kell tanulnia kontrorállni az erejét.

Erőt vesz magán a gyáva csak támadások elől való kitérésekből és használja a Getsuga Tenshout.
Csak nekem ismerős ez?:D

Aztán felveszik ugyanazt a formát mint eddig, bár én nagyon remélem, hogy kap egy új epicebb formát. Egy teljes testes sokkal menőbb lenne csak gondolom azt jelképezi, hogy 50%-ban démon meg 50% ember osztozik az erőn.

De kiváncsi leszek a 100%-os formára.

És végül Urahara meghallja azokat a szavakat amiket legjobbak utál :D Itt és most túl lépem a határaimat.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blade00
Fejezetről fejezetre folyamatosan várom az utóbbi időben a mangát. Annyira izgalmas ez az egész edzés, és hogy mi lesz az eredménye.
 
Blader
Ráteszem a fél bakancsom, hogy nem fogjuk látni Asta & Liebe egyesült formáját a következő fejezetben, hanem csak az első komolyabb harcnál. :'D Valószínűleg a következő fejezetek középpontjában Yuno és Langris, Noelle meg a Heart Királyság lesz. Azért jó lenne látni a többi Bika tagot is edzés közben.

Egyébként a jelen történetív a rajzstílusa nagyon is jól szemlélteti a hivatalos és scan verziók közti hatalmas különbséget. Belelestem a koreai rawokba, és szinte kivehetetlen volt az egész. Sötétség.. sötétség mindenütt.
 
Jaeger
Állom a fogadást Blader :D Fogjuk látni Asta új formáját hamarabb mint az első komolyabb harc.

Inkább nekem az a kérdés mennyire lesz epic a dolog. De nem lesz túlzás ez a power-up? Astának olyan ellenfeleket kellesz legyőznie amik korábban sokkal erősebbek voltak bárkinél.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Kétlem, hogy egyedül fognak harcolni ellenük. Viszont egy az egy elleni harcok meglehetősen ritkák ebben a mangában, szóval egy jó stratégiával kellemes meglepetés lenne.

U. I: A bakancsom maradni fog! B-)
 
Jaeger
A raw alapján megmarad a bakancsod :D Nehéz lesz így télen félcipőben járnom :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: