Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover manga
Jaeger
Legújabb fejezet:

https://mangaplus...er/1006271

Kapunk itt drámát és valamiért érdekli őket Yami.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
R.I.P Hamon/Siren + a fél Arany Hajnal.
Yuno végre kimutatja, hogyan érez. Az arc során valószínűleg sokat fog fejlődni még a karaktere.
Vanica úgy néz ki, hogy nem Arcane Stage mágusokért megy, hanem szórakozni. :D
Ez megerősítette, hogy Yami is Arcane, elvégre a mágiája hatásos volt a Wevil ellen. Akármennyire is Yami fan vagyok, nem látom, hogy hogyan győzne Dante ellen. Valószínűleg jobban megizzasztja, mint Zenot az Arany Hajnal de végül is veszíteni fog szerintem.

Egyesítve 2020.02.24 20:47:56:
Kicsit megkéstem ezzel, viszont a 240. fejezet is tele volt tartalommal.
Vanica birtokolja Megiculát. Egyre inkább beigazolódik a tény, hogy nem ő lesz a final boss. ^^'
Dante mágiája túlságosan is OP, a következő fejezetekben szerintem megtudunk egy kicsit többet róla és/vagy Astáról/AM Démonról.
Apropó, az eredeti angol fordításban nagy valószínűséggel elírás történt és Vanessa Arcane Stage és nem Zero, a fan-fordítók szerint a rawokban is Arcane van jelen.
Szerk.: Az ősi gonosz akit szolgálnak, és amiről Julius is beszélt talán abban a krisályban van elzárva amit az előző fejezetben láthattunk, és ő lehet a végső ellenség ebben az arcban. :hmm
Szerkesztette: Blader - 2020.02.24. 20:50
 
Jaeger
Itt a legújabb :D

https://w11.manga...Clover_241

Úgy nézz ki, az új gonosz karakterekkel egyelőre senki sem bír el. Nem tudom, hogy Asta és Yuno hogyan lesz képes így harcolni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Dante csak játszadozik velük.. ez a fél éves edzés a Dark Triad ellen nem sokra volt elég..:ehh

Úgy néz ki, hogy sem Astáról, sem pedig Vanessáról nem tudott a DT. Kíváncsi vagyok, hogy ez esetben honnan tudtak Williamról és Yamiról? Szerintem egy áruló keze van a dologban.. még Loropechika is szóba jöhet..
 
Jaeger
Dante lesz vajon a főboss? Jah tényleg érdekes, hogy általában felkészültek de semmit nem tudtak Astáról meg Vanessáról.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
BladerTM írta:

Szerk.: Az ősi gonosz akit szolgálnak, és amiről Julius is beszélt talán abban a krisályban van elzárva amit az előző fejezetben láthattunk, és ő lehet a végső ellenség ebben az arcban. :hmm


Szerintem az a bizonyos ősi gonosz lesz a végső ellenség az arcban, ami lehetséges, hogy abban a kristályban van elzárva, amihez Dante is beszélt, mielőtt elindult volna a Fekete Bikákhoz.
Viszont azt is kinézem Tabatából, hogy csinál egy csavart a végén és a Heart Kingdomot teszi meg a végén főellenségnek. :D
 
Kou
Érdekes ez a gravitációs grimoár.
Egyébként a nevekre visszatérve, a fekete triász a fekete hármasságra utal.
"Az antiszociális személyiség a „nem szeret, nem szorong, nem tanul” negatív triásszal írható le a legrövidebben."
Gondolom innen vette az egészet, ez Zeno jelentése alapján a leírast.
Sokan azt mondják öt levelű lesz Yuno grimoárja, de ezt még nem teljesen értem, hogy lehetséges, számomra csak akkor, ha ő is alkut köt majd egy démonnal.
 
Jaeger
Szerintem nem illene Yuno személyiségéhez ha őt is elkapná annyira a sötétség, hogy démonnal köt szövetséged.

Ráadásul akkor Asta elégé hátrányba kerülne.

Szerk:

Szivárognak a dolgok a következő fejezetről:

A fekete bikák vendége felmegy 60%-ra és nem nagyon bír vele senki, de a fejezet végén Asta is belehúzz bár nem tudni ez mennyire lesz elég. Viszont Yuno már 55%-on kikapott.
Szerkesztette: Jaeger - 2020.03.06. 21:37


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
242. FAN Trans.
Innen kifelejtették, de a rawban látszott, hogy Asta átváltozása előtti flashbackban az a nő mondott valami ilyesmit: 'My dear son'. Lehet, hogy Asta háttértörténetét még ebben az Arcban megismerjük. Szívem szerint én a későbbiekre tartogatnám, de lehet, hogy csak néhány flashbacket kapunk és nem a teljes történetet. Viszont a párhuzam a Dark Triad és a Clover Trio (Light Triad : D) között nagyon tetszik.

Mi van a Zogratis fivérekkel? (Már ha tényleg ők a Zogratisok.) Először Zeno, most meg Dante mossa fel a padlót a többiekkel, zsebrevágott kezekkel. THE DISRESPECT! B-)
Elképzelem ahogy Dante elviszi Astát és Vanessát, hogy mutassa be a feleségét és fogadott fiát a testvéreinek. ^^'

Gauche nem hiszem, hogy túléli ezt. Rogue már esélytelen, ellátni meg nem igen fogják tudni időben.

Astának így most már 3 szarva van és növesztett egy farkat is. Sokan amúgy a 2. szarvát sem vették észre. Mikor használja a Black Dividert akkor jelenik meg csak.

Asta így most timeskip után valamivel erősebb Yunonál. Valljuk be, az Elf Arcban Yuno rengeteg powerupot kapott, ideje kicsit visszafogni.

Véleményem szerint Yami 2 fejezeten belül megérkezik, de maximum csak visszavonulásra tudja bírni Dantét, és az sem biztos, hogy megtudja állítani abban, hogy elvigye Astát és Vanessát. Az is simán lehet, hogy Dante ideiglenesen lemond Yamiról és a két újonnan szerzett Arcane Stage mágussal tér haza.

Ez az arc lehet az eddigi legjobb. Úgy tűnik, mintha már a fináléban lennénk, de még csak most kezdődik igazán a háború. :ehh
Még valami! Mi van a Clover Királysággal? Erősítés.. hmm? A mögötte álló logikus magyarázat talán az lehet, hogy Zeno, Dante és Vanica inváziói egyazon időben történnek.
 
Jaeger
Jah lehetséges, hogy kapunk valamit Asta múltjából.

Én nagyon meglepődnék ha meghalna Gauche, eddig nem volt arról híres, hogy hullanának a főbb karakterek. Astanak hogyan jönnek ki a szarvai mert én nem láttom :D

Asta végül is szerintem timeskip előtt is erősebb volt mint Yuno, ha harcoltak volna 1v1-ben simán semlegesítette volna a mágiáját. Mármint azóta mióta Asta is megtanulta irányítani a démoni erejét.

Asta nem eszi forrón a kását :D Amugy jól tippeltél, hogy Asta is képes felmenni 60%-ra. Mert gondolom azért kerülte ki a támadást Dante mert különben megsebezte volna.

Dantétől amugy nem hülye lépés ez? Most felakarja húzni Astát, de ha nem vigyázz magára Astra egy rage módban akkor le is győzheti.
Eltudom képzelni, hogy Asta az arc végére valahogyan elsajátitja a 100%-ot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
A két szarv nem oldalt van, hanem a feje tetején, nem könnyű észrevenni, sokan ezért is nem észlelték mikor először használta a Black Dividert. (Black Divider esetén csak 1 szarv volt a feje tetején, tehát összesen 2 az oldalsóval együtt. Ezzel az új formával van már összesen 3 + egy farok, ami Clover/Spade alakú.) Kiemeltebb kép

Én úgy gondolom, hogy ez a százalékos dolog mindenkinél változó. Asta nagyjából 60-75% között lehet, de nem hiszem, hogy olyan erős, mint Dante mondjuk 65% on. Függhet a démon és a használó erejétől is, meg attól, hogy mennyire képes irányítani.

Viszont, ha mindenkinél egyforma erőt jelképez az a bizonyos százalék, és a jövőheti fejezetben Dante dominálja Astát 60%-on, akkor alighanem 40, maximum 50% -on van Asta.
Másrészt az utolsó kép sugall arra is, hogy Asta lassan elveszíti az irányítást.
 
Jaeger
Most lehet hülyeség amire gondolok, de a százalék nem azt jelenti ki mennyire képes irányítani a démont?

És ha jól emlékszem Zeno képes felmenni 80%-ra, de Yunot legyőzte 55%-on.
Dante is 80%-ra lenne képes vagy nála nem tudjuk ezt? Mert gondolom 100% azért nem lehetséges mert akkor az illető átváltozik démoná.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Mindkettőt jelentheti. Azt is amit te mondtál az irányítással kapcsolatban, meg azt is, hogy mennyit tud használni belőle.
 
Jaeger
A kaland folytatódik :D

https://www.manga...clover-243

Először is váááóóó. Ebben a formában az egész környéken semlegesítve van minden mágia Asta által. Régóta mindenki várta Asta rage-ét most megkaptuk. És már teljesen elvesztette az irányítást kicsit nekem Bleach sorozat Ichigo Vasto Lord formájára hasonlít amikor csak az a célja, hogy mindenkit megvédjen. A támadása is nekem kicsit hasonlít a Getsuga Tenshou-ra :D


Érdekelne Asta hány%-on van, de nehéz megtippelni. Ha abból indulunk ki, hogy sikerült megkarcolnia akkor kevesebb mint 60%-on. De ebben a formában is minden támadást képes semlegesíteni. Én még mindig azt érzem, hogy Dante lebecsüli... Ezzen a te nem vagy számomra ellenfél meg biztos csak valamilyen low-class démonod van.

Tuti az lesz a csavar, hogy Astánál lesz a legerősebb démon ráadásul Asta ettől sokkal erősebb lehet még. Megfogjuk kapni Asta teljes démon formáját az arc végére ezt lefogadom.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Ezek a fejezetek.. áhh.. :'D Tabata és az asszisztensei kitettek magukért. Eddig nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az eddigi legjobb arc.

Lucifer, mi? Nem hiába hívta a varázslatát "Presence of the Demon King" -nek. Egyébként a Word-Magic Devil neve Zagred - az eredeti fordításban jó eséllyel így lesz írva -, és ő is "felsőbbrendű" démon.

Asta, a kinézetéből ítélve szerintem túl van az 50% -on.

Sokan teorizálgatnak már egy ideje Asta és az AM Devil körül. A tény, hogy alacsonyabb rendű, nem jelenti azt, hogy gyenge, sőt. Lucifer látszólag nem ismeri fel, ezért is gondolja, hogy valami alacsonyabb rendű démon.
Viszont Asta neve az Astarothból származik, aki a démonológiában a pokol egyik trónörököse volt. Ha kiderül, hogy az Astában lévő démon neve Roth, akkor beigazolódna a teória, hogy AstaRoth kettévált valamikor és valamiért (trónfosztás?), na meg, hogy ketten alkotnak egyet.

Ha megfigyeled, egyedül az AM Devilnek vannak szakadt szárnyai. Lucifer, Zagred, Megicula és Zeno démonjának egytől-egyig sima. Ez is utalhat arra, hogy kettészakadtak.

Mellesleg a démonoknál a szarvak és szárnyak száma valamiféle státuszszimbólum lehet:
- Zagred: 2 szarv, 2 szárny;
-Megicula: 2 szarv, 2 szárny;
-Zeno démona: 2 szarv, 2 szárny;
-Lucifer: 4 szarv, 4 szárny;
Asta démona: 2 szakadt szárny, 2 (?) szarv, a legutóbbi kép róla a 230. fejezetben volt, nehéz lenne megmondani, hogy a feje tetején az ott haj, vagy szarv.:ehh

Viszont mivel Asta is növesztett 2 szarvat a feje tetején, lehetséges, hogy azok ott mind-mind szarvak a sziluetten.
 
Ugrás a fórumra: