Hozzászólások
Naruto - Szereplők
Sasha
Azért ha valahogy Akatsuki tag lehettem volna azon a síkon, elbeszélgettem volna vele. :D Jó, párszor lehet el lennék küldve a francba, a stílusát ismerve, merem feltételezni. :<
Meg valószínűleg hóFehérke sűrűbben válaszolna mint a Fekete. De, vannak módszereim nekem is. :]


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
goku5
De te is csak a mostani tudásoddal (hogy mi lett a vége) lennél ott tag. Amúgy ki tudja.
És milyen módszert alkalmaznál, mert nem hiszem, hogy a csábítás női báj hatna rá! Inkább még ő bódítana téged!
 
Jon
Szerintem nincs igazad goku.
Kaguyanak az az akarata, hogy megszerezzen minden chakrát, ő EZT AKARJA. Minden áron. Hadsereget AKAR létrehozni.
Az, hogy hogyan győzze le Narutoékat, az nem AKARAT kérdése, hanem taktikáé, és ebben hallgatott Zetsura, aki viszont MINDENT azért tett, hogy Kaguya elérje, amit Ő AKAR.

Szerintem ez hatalmas különbség. Zetsu csak okosabb volt, mert tapasztaltabb lett. Ő maga ettől még nem akart semmit, SEMMI MÁST, csak azt, amit Kaguya akart. Ezért szerintem nyugodtan nevezhetjük az akaratának, ha az már nem elég, hogy ő maga is így definiálta magát :D

Keiter- én nem utálom Zetsut. Megvetem, meg lenézem, de nem utálom. Kevés karaktert utálok. Sakura ilyen volt pl. :D De ma már talán ő sem az. Vagy régen Kiba :D Ilyenek. Akikkel nincs semmi bajom, csak falra mászok tőlük. De ez ritka.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Sasha
Az, hogy én azt akarom, amit az általam szeretett egyén akar, az nem jelenti azt hogy az akarata leszek. Annyira kötődik hozzá, hogy egyé akar válni a céljaival, vele. Példának okáért párkapcsolatokban is megesik, hogy X fél mindent megtenne Y félért, és a hátsója alá tol azt amit csak akar, mert az elégíti ki, neki az okoz örömet, másban nem lel - ez pedig szomorú, számomra Zetsu esetében is, nagyon sajnálatos. Szóval jah, ő ilyen de, ettől eltekintve mégis külön lényként tekint magára, akárhányszor anyának szólítja, meg anyuci fiának önmagát. :D Vagy csak ő se tudja, mit akar és teljesen össze van zavarodva, e között a kettő között lebeg, mivel nincsenek kapcsolatai, kötöttségei, így nagyon nehéz is lehet máshoz ragaszkodni, mint akiért megszületett. Az a biztos, azaz ő: Kaguya.

Különben én is gyűlöltem Sakurát, többek között. Narutot, Hinatat és Sasuket. Oké, mindenkit. Ma már meg 3 kategória/beosztás létezik számomra:
Akiket utálok.
Semlegesek.
Zetsu.


goku5 írta:
De te is csak a mostani tudásoddal (hogy mi lett a vége) lennél ott tag. Amúgy ki tudja.
És milyen módszert alkalmaznál, mert nem hiszem, hogy a csábítás női báj hatna rá! Inkább még ő bódítana téged!

Akarod tudni, én akkor nem tudnám, hogy Fekete Zetsu mire készül? Erre gondolsz?
Milyen módszert? Öhm... hát az egyértelmű szerintem, hogy külsővel nem lehetne megnyerni, de erre nem is gondoltam. Viszont hatalmas erényem a tervezés és a rögtönzés. Ebben a kettőben profi vagyok, szóval biztos összehoznék valamit. Ha meg átlátna rajtam, hát... kiderül. De, annyira nagyon azért engem se lehet manipulálni.
Különben mi haszna lenne neki abból, hogy ahogy te mondtad: "Inkább még ő bódítana téged!"

Különben él a legenda, Masashi mindenkivel összejön. :D


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
goku5
Mint mondom ez az én véleményem Kaguyáról. De nekem akkor se tűnik valami nagy valaminek. Lényegében semmi motiváció vagy nagyobb gondolkodás nem jellemzi. Igen egysíkú és egyszerű a gondolkodásmódja. Még egy gyereknek is nagyobb akarata van. Ő a hatalom és minden az övé mindenki engedelmeskedjen és éljen egyszerűen ez az ő lényege. "Szerintem." Ezért is írom hogy olyan mintha Zetsu őt is simán irányítaná manipulálná.

Amúgy ez a példa X és Y ról nekem valahogy inkább egyértelműen Hinatát juttatja eszembe. Gondolom más is tudja miért. Valahogy mégis csak ő a kedvenc női karakterem. és szerintem csak neki volt tán az egyik legnagyobb jellembeni fejlődése is. Bár ez nem mindig mutatkozik rajta. De amikor kell akkor pont igen.

Arra gondoltam, hogy gondolom csak a mostani tudásod és szimpátiád miatt lennél csapattag, nem az akkori miatt amikor csak kezdtük megismerni az akatsukit.
Na meg lehet téged nem manipulálna lehet, gondolom mert nem akarna. Mint ahogy Madarát és Obitót sem manipulálta senki!

De amúgy érdekes, hogy itt csak akkor van élet ezen a fórumon ha Zetsu is benne van?
Lehetne már írni másról is! Ki mit kit utál és miért. stb.
Pl Magáról a Hyuga klánról kinek mi a véleménye, vagy éppen másról?
 
Sasha
Elszomorítalak, tévedsz. Zetsut már akkor imádtam, amikor mindenki köpdöste, mennyire haszontalan és semmirekellő karakter. Nekem már évekkel ezelőtt is gyanús volt, és régebben se titkoltam, hogy bírom. A régi Aka tagok közül is ő volt a kedvenc, ő volt a legkevésbé számomra szem előtt és a Fekete Zetsu jelleme nagyon megragadott, sejtettem valamit, ami a tudása mögött rejlik, de ismeretlen. Ez vonzott. Ha az Akába kerülnék is élne ugyanez a kíváncsiságom és szimpátiám. :$

És tévedsz, azért van élet, mert más téma nincs, amit akárki felvetne, én meg kényszeresen Zetsut Istenítem. :D Viszont örülök, hogy legalább érkezik rá válasz és a mániám kiélhetem itt, ha máshol nem.

Különben @Jon, olyan szépen kimaradsz a Zetsu meghódítását megcélzó merényletemből. : ((


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Jon
A micsodádból? :D

És továbbra sem értek egyet goku :D Most utoljára, figyelj: Kaguya egy idióta, de valószínűleg nem volt mindig ilyen. Ahogy Naruto is mondta, olyan, mintha nem lenne szíve, és Hagoromo szerint talán a chakra-gyümölcs változtatta meg...elvette a józan eszét.
De ettől függetlenül akart valamit. Megalkotta Zetsut, ezt a bámulatosan ravasz és okos kis rohadékot, majd amikor Zetsu terve sikerrel járt, persze, hogy hallgatott rá, de CSAK A HARCBAN. Egyébként mindenben az történt, amit Kaguya akart, a felé igyekeztek, amire ő vágyott.

" Szóval jah, ő ilyen de, ettől eltekintve mégis külön lényként tekint magára, akárhányszor anyának szólítja, meg anyuci fiának önmagát." Ettől függetlenül, amit Keiter ír, az igaz. Érdekes kapcsolatuk van, az biztos...de valószínű, hogy Zetsu korlátolt személyiség, tehát nem képes más érzelemre, más akaratra, csak az anyja iránt/anyjáéra, még akkor is, ha külön entitás, külön gondolkodik.
De önmagában a gondolkodás még nem személyiség...az sokkal több, és rétegeltebb.

Na, ennyit erről :D Most már fejezzük be :D
Egyébként nem kell erőltetve feldobni témákat, ami jön magától, az majd jön magától, és akkor alakulnak ki jó beszélgetések, mint ez is.
Az, hogy pl. elmondom, hogy a Hyuga klán menő, és hogy Neji volt régen a kedvenc karakterem, az most...erőltetett, na, és igazából senkit sem érdekel jelen pillanatban, még engem sem :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
goku5
Keiter ez engem egyáltalán nem szomorít el, csak egy újabb dolgot tudtam meg rólad. Egy dolog tisztázva lett ezáltal és kész.

Jon97 Én az nem vitatom amit írtál sőt még lényegében egyet is értek vele, viszont fent tartom a "szerintem" állításomat. Amúgy tényleg a gyümölcs lehet a ludas, de azért tegyük hozzá, hogy ő eleve nem is ember.
Na engem pl érdekelne. Miért is volt a kedvenced stb. Pláne mit is mondott folyton kezdetben és mégis mi lett a sorsa elég érdekes. De amúgy tényleg fájó volt tényleg pont őt feláldozni, de tegyük hozzá pont az ő feláldozása tette itt a legnagyobb hatást. Ha más halt volna meg nem lett volna ekkora lelki roham meg a többi. Ő tényleg különleges volt és fontos hiába volt mellékszereplő. Na meg mekkora szerepet adott ezzel Hinatának, hogy bizonyítson!
 
Ugrás a fórumra: