Szereplők kibeszélése.
Szorítkozzunk a személyiségük és történetük megvitatására. A képességeik tárgyalására van külön téma.
Naruto - Szereplők
Na akkor kinek ki a kedvence Kishimoto eme remekművéből.
Én kedvelem: Itachi, Jiraya, Kakashi, Mei. Igen, direkt van abc sorrendbe írva.
Itachi eleinte talán a leginkább félreismert karakter volt és úgy ment át karakterfejlődésen hogy a sztoriban nem nagyon változott. Jiraya vicces és perverz. Kakashi mindig is a kedvencek közt volt. Mei, vele ugymond azonosulok egykét dologban.
Kedvencek:
Shikamaru (mendokuse beszólásaival kedődött a szerelem, de egyébként imádom az okos fejét)
Itachi (mert hisz az elveiben (függetlenül attól h ezért az egész klánt kiírtja, de ez egy anime meg különben is.)
Gaara (mert a szívemhez szólt az egész története gyerekkortól a kazekage címig)
Sasuke (mert a hangja <3 )
Ero-sennin (mert Ő ero-sennin)
Madarát utálom, de azt elismerem, h jó gonosz-hős
De asszem majdnem mindenkit csípek vmiért xDDDD
No igen, Kabuto is egy undormány lett a végére, mikor mindenkit magába olvasztott, meg előtte is fura volt, de becsülöm benne, h kitört az izanamiból.
Jaj, hogy gyűlöltem Orochit is... és miből lesz a cserebogár? Változnak az idők a történet végére meg a karakterek is..
Minato, Orochimaru és Kisame!
Minato, mert tök laza, és határozott egyéniség.
Orochimaru az a tipikus árny karakter, aki mindig sző valamit, és a szinkronhangja maga a tökéletesség hozzá!
Kisame meg már akkor favorit volt, amikor Itachival megjelent először
Ha azt vesszük, akkor Tobi lelki sérült. Lehet neki egyfajta tudathasadásos személyisége. Aki felvesz egy álarcot -most nem arra az álarcra gondolok- és poénkodik, viccelődik, szívja Deidara vérét, mint egy poénos figura, közben meg csak a Mugen Tsukyoumi tartja benne a lelket Rin viszont látásáért, hogy ne omoljon össze.
A háborúban pedig komolyra veszi a figurát és feszült a nyomástól, mert lehet erős és magabiztos, de mindig benne van a pakliban hogy legyőznek és akkor oda az egész belefektetett energia.
Van abban igazság, amit mondasz (ezt szoktam mondani, mikor egyetértek, de cseszek beismerni, mert nekem nem jutott eszembe előbb, meg h ne sérüljön az egóm)
Két verzió van :
- jó színész, és a célja érdekében eljátszotta Tobit az akatsuki miatt meg hogy feltérképezzen mindent
- tudathasadásos meg amit leírtál
de am (számomra) mindegy, Tobit csíptem és kész xD
Ugrás a fórumra: |