Nem találtam a Radiantról témát ezért nyitok egyet. Nézi rajtam kívül valaki ?
Radiant anime
Őszinte leszek én mindig végig nézek mindent hogy a végén egy teljes értékelést adjak magamnak de ez már az elején láttam hogy mesze nem az lesz amit vártam az eleje filler utána meg szó szerint át írtak kulcs fontóságú jeleneteket nagyszerű példa hogy roncsunk el jól egy adaptációt
Én elfogult vagyok vele mert nem úgy nézem mint a kedvenceket( One piece, Fairy tail és igen a Black clover amik például most jönnek ki folyamat) hanem egy lazulós anime amit minden héten "csak úgy" megnézek és nem vált ki különösebb érzelmeket. Sajna már nem nagyon találok olyan animét aminek több része is kint van és nem is láttam és még tetszik is De lényegében amúgy erre a célra tökéletes. Pont a mai rész után döntöttem úgy nyitok neki egy külön témát mert most bepörögnek majd a dolgok a szarv miatt és a múltja is kiderül lassan. Nem olvasom a mangát de gondolom ,hogy nem kell már ezekre sokat várni .
Egyesítve 2019.02.26 15:43:18:
Vége is az első évadnak. Sok lehetőséget látok még ebben az animében. A következő évad szerintem felpörgeti a dolgokat. Aki követi annak mondom ,hogy októberben fog jönni és ugyan úgy 21.részes lesz
Az első pár rész alapján nagyon megtetszett, követtem is a 11. részig, viszont nagyon meguntam. A 11 rész tartalmából nekem annyi jött le, hogy Seth egyedül elindult, talált magának társakat és legyőzött valami nagy polipot. Más animében ennyi esemény kb. 4 rész alatt lezajlik.
Nem tudom, hogy érdemes lenne-e folytatnom, kicsit érdekel mit hoznak ki belőle, mert egyébként a háttérsztori teljesen jó, a karakterek jól ki vannak találva. Picit félek, hogy gyorsan megunnám, de attól is, hogy esetleg lemaradok valami jóról
Ugrás a fórumra: |