Hozzászólások
Dragon Ball Super: Broly mozifilm (spoileres kibeszélő)
Jaeger
Nem tudom miért nem reagáltatok arra amit írtam :D

https://www.funim...

Itt hivatalosan meg lett erősítve, hogy áprilisban jön DVD/Blu-Ray lemezen az USA-ban a Broly mozi amin lesz japán hangsáv is, szóval ha minden jól megy tavasszal megkapjuk ezt is.

Egy VPN segítségével shop és pre-order résznél ott lesz.

A filmről: Szerintem kicsit túl tolták a táncos fúziót mivel erősebbnek mutatták mint Vegitot. Amugy tényleg elég gáz volt, hogy Frieza verekedett vele 1 órán keresztül :D

Amugy szerintem a sima SSJ Blue volt csak picit elnézték a színeket. De tényleg jó volt a film de nagy lehetőségeket hagytak benne amikkel nem éltek sajnos.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Kzo
Goku5 is irta, hogy Gogeta jóval Broly fölött volt... Én is igy látom, hihetetlen erős és hihetetlen technikái vannak. Whis is nézett mikor meglátta őt/őket Gogeta-ként :)

Amúgy amit nem tudok eldönteni, hogy Gogeta amúgy kinyirta volna Broly-t?

Vajon milyen erős lehet? Van olyan erős mint Beerus vagy Whis ?
 
deadtom
Azzal a jelenettel kapcsolatba elég sok minden megfogalmazódott bennem. Azt a jelenetet elég drámaira próbálták megcsinálni és én úgy érzem vissza is hozott valamit a Z-ből. A superben szerintem eléggé súlytalanná váltak a ki támadások. Úgy nézett ki mint ha Vegeta vagy Goku legerősebb támadásával nem lehetne megölni senkit. Ellenben itt Gogeta nem igazán hezitált egy vesztes helyzetben lévő ellenfélre olyan kamehamet rávert, hogy nem sok minden marad volna belőle. Szóval igen megölte volna. Azért is gondolom ezt mivel én Gogetat tekintem a tökéletes saiya-jinnek. Gokuból és Vegetából hiányzik valami ami a másikban benn van. Vegitóban nagyon kiérződik Goku idétlensége, viszont Gogetaba ezt pont annyira elnyomja Vegeta, hogy egy olyan karakter lesz belőle akinél úgy hozza a szükség hezitálás nélkül öl.

Erőszintbe mindenkébb Bills alá tenném. Egyszerűen fogalmunk sincsen róla, hogy ő milyen erős, egyetlen komolyabb pillanata volt amikor széthakaizta Zamasut.

Viszont szerintem Vegitonál erősebb vagy ha nem is erősebb maga a táncos fúzió sokkal stabilabb. Mondjuk ez is egy jó téma lenne a fúziókat összehasonlítani.
 
goku5
Gogeta szerintem sem ér fel Beerushoz pláne nem Whishez. Viszont szerintem már nem sokkal lehet erősebb Beerus nála. Ezért is reagált úgy Whist.
Azzal a támadással szerintem azért nem ölte volna meg de az biztos hogy teljesen kiütötte volna és súlyosan megsebesíti Brolyt.
 
Jaeger
Ez volt a régi klasszikus :D

https://www.youtu...0YLTyUmu60


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
mogyi21
sziasztok nem akarok senkit megbántani a régi Broly durvább volt
 
Shiro
Néztétek, vagy csak láttátok?
Goku kijelenti a film végén, hogy Broly talán még Beerusnál is erősebb.
Ebből következik, hogy Gogeta gyengébb, mint Beerus. :lol


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Kzo
Egyet értem deadtom-al, Gogetában minden olyan tulajdonság benne van, ami tökéletessé tegye.
Szvsz Gogeta amúgy felér Beerussal, max a 30 perces korlát az ami megakadályozza a győzelemben de amúgy szerintem verné Beerust.
 
Jaeger
Shiro arról is többet szó van a Super folyamán, hogy nem tudják pontosan milyen erős Beerus. Szóval Goku csak tippel, hogy Broly még nála is erősebb.
Bár ha feldobná ő is az SSJ Blue-t vagy a Super Saiyan 4-et ha maradunk az Oozaru vonalon akkor eltudom képzelni, hogy Broly győzne :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
alapka
Sziasztok, jó sok kérdés merült fel az erőszintekkel kapcsolatban és az átalakulásokkal is, megosztanám veletek a gondolatmenetem :D

Goku a film végén ugye kijelenti, hogy szerinte Broly még Beerusnál is erősebb. Gogeta egyértelmű fölényben volt végig ezért így Beerus<Broly<Gogeta lenne VISZONT Beerust nem igazán láttuk még komolyan harcolni (ez alól talán kivétel a manga ahol a pusztítás istenek megküzdöttek egymással, és Beerus is viszonylag komolyan vette a dolgot...). Nem vagyok benne biztos, hogy Goku jól meg tudja ítélni az erejét ebből kifolyólag. Ha tisztán a POWER LEVEL oldalról nézzük a dolgot, akkor TALÁN jó is lehetne ez a sorrend, de ki tudja mennyit is láttunk valójában Beerus erejéből. A másik pedig, hogy Beerusnak elég komoly technikái vannak, amikről nem szabad megfeledkezni: Ki-támadásokat semlegesíteni tudja, hakai-jal kb. bármit el tud pusztítani, plusz ott van neki az ultra instinct ami elméletileg még nem tökéletes, de kell vele számolni (ahogy a mangában látható volt). Ezek miatt egy harcban ahol nem csak a power level számít, nem hinném hogy Broly nyerhetne ellene.

Kzo: Valószínűleg Brolynak annyi lett volna ha nem kívánják vissza az eredeti bolygójára. Látszott is rajta a kétségbeesés amikor a kamehameha tartott felé:D

Shiro: Szerintem egyértelműen a sima Blue-t láthattuk Gokunál, Vegitanál és Gogetanál is. Ha megnézed a képeket a tornáról, látni hogy az "Evolved Blue"-nak más az árnyalata, aurája és egy jóval izmosabb megjelenést eredményez. Hogy miért nem használták, jó kérdés, talán azért mert mivel Goku sem tudja csak úgy előhívni az Ultra Instinctet lehet Vegita sem az Evolved Blue-t. De a legegyszerűbb ok lehet tényleg az, hogy előbb volt meg a movie ezen része mint az Evolved Blue az animében...ki tudja :ehh
 
Jaeger
Találtam valami érdekeset ami mindenre választ ad :D

Egyszerűen azért nem láttunk a filmben SSJ Blue Kaiokent meg SSJ Blue Evolvedet mert azok nem léteznek. Mivel elvileg a film a mangán alapul és nem az animén.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
laszlo222
Komolyan ott tartunk, hogy Gogeta blueban verné Beerust? Goku soha nem látta még a teljes erejét Beerusnak, csak rávágta jóhiszeműen. Toriyama is elmondta egy pár éves interjúban: attól hogy valaki kijelent valamit, még nem feltétlenül van úgy.

Broly nagyon badass volt, de is Jiren megerőltetés nélkül legyőzte volna.


Beerus erejének a maximumát még mindig nem ismerjük, de az biztosan Goku Ultra Ösztöne körül van, ha nem még erősebb is annál. Nagyon gyorsan legyőzné az Ultra Ösztön, Blue Gogetát/Vegitot.
 
Tapion-sama
Ma én is megnéztem japán doboz szinkronnal a filmet, és eszembe jutott, hogy mintha már olvastam volna valahol a film történetét:

Tapion-sama írta (2018.07.20. 08:39):

Én is leírnám a teóriámat az előzetes alapján:
Broly és pajtásai a Földre jönnek mert összevesztek Freezával (az összes Freezás jelenet flashback a trailerben). Goku és Vegeta megérzik a Ki-jét, odareppennek Alaszkába, ahol Broly apja elmesél valami sztorit a Saiya-jinek eredetéről. Aztán Goku és Vegeta verekszik a film maradék másfél órájában, különböző színű hajakban pompázva. Rendkívül izgalmas és furmányos történetet várhatunk (F, mint Feltámadás -> B, mint Bazmegmiez)


Ééés majdnem eltaláltam. Sajnos a film mindemellett nem sok újat hozott számomra, eléggé semmitmondó volt már maga a története is. Az nagyon tetszett, hogy feldolgozták Goku eredeti Földre kerülését, de a Bardock sztori fillertörténete is felfedezhető volt nyomokban. Külön örömömre szolgált, hogy Tarble-t canonná tették, remélem a Super mangában előbb-utóbb meg fog jelenni.

Nem nagyon tudtak meglepni ezzel a filmmel, és néhány helyen még a vágás is olyan volt, mintha kapkodnának. Rengeteg idő ment el a harccal, amelyből leginkább a Vegeta vs. Broly volt szép, a Goku vs. Broly néhol egyenesen csúnya volt, a Goku & Vegeta vs. Broly pedig szinte követhetetlen. Gogeta megjelenése nem volt titok, bár nem értem, miért kellett szinte dettó ugyanazt eljátszani, mint a 12. filmben, vagy mint Gotenks esetében (dagadt forma, girhes forma).

Végezetül annyit: szerény véleményem szerint ez az egész Broly-dolog nem érdemelt meg egy mozifilmet, illetve helyesebben fogalmazva többet érdemelt volna egy mozifilmnél. A sorozatban is simán feldolgozhatták volna, és bízom benne, hogy így is lesz majd (ha valaha folytatják).


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Zuki
Egy linket valaki adna ahol meg tudnám én is nézni ?:D
Feltúrtam már a netet de eddig semmi.

Angol felirat előnyben :D
 
goku5
Hát a legnagyobb plusz információja ennek a filmnek csak az volt hogy Broly alapjában rendes srác! ÉS megvan a maga gondolkodása barátsága. Nem csak az az őrjöngő vadállat.

Amúgy szerintem ezt is fel fogják dolgozni a szuper folytatásában. (legalábbis remélem) akár az előző két filmet és akkor kaphatunk még pár plusz infót bővebb jeleneteket. Mert az igaz nem sok új infó jött a rész jó fele meg lement a harccal.

Amúgy én is azt az álláspontot vallom hogy még nem ismerjük Beerus valódi erejét. Szóval szerintem még erősebb lehet Gogetánál. Bár szerintem már nem olyan sokáig lesz az. Ő is érzékelte biztos a harcot és ha akkora fenyegetés lett volna számára biztos mutatták volna mennyire frusztrált emiatt az erő miatt.
 
Ugrás a fórumra: