Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Tate no Yuusha no Nariagari
bakod
Itsuki és Ren eddig közömbös volt számomra, viszont az előző illetve a mostani részben is kiálltak Naofumiért a királlyal szemben, emiatt őket nyugodt szívvel hívom érmesenek a hős címre. a király csak egy féreg a lányáról nem beszélve, Motoyasu meg csak egy idióta.
Raphtaliának a beszólása nagyon jókor jött :D

A rabszolga pecsétjét értem miért akarta visszarakatni, de szerintem erre semmi szükség nem lett volna.

Mivel növekedés gyorsító képességet használt gyorsabban nőtt. Szerintem ez rendben van.
A futam olyan volt mint a párbaj.. nem tudom kik ezek a maszkos csuklyásos de legalább normálisak. a diótörő mozdulat mindent megért :D
Utána jóóóval nagyobb lett. na itt már nem tudtam hova fogják fokozni. Hát japán megmutatja hogy bármiből lehet csajt varázsolni XD
 
goku5
Egész jó kis részre sikerült a mostani is szerintem. Bár azért a kereskedős rész valahogy nekem unalmas volt. A rabszolga-kereskedős magyarázat meg biztos sokkal jobb és hosszabb volt a mangában. Igen gyorsan átfutottak rajta némi kis magyarázattal.
De jók ezek az új képességek! Láthatatlanság nem a csibe rúgás tényleg visz! Ahogy mutatták ahogy fejen rúgja a kimérát és annak törik a koponyája tényleg jó volt. Ja meg volt végre egy varázsló is a csapatban még ha az csak egy ideiglenes nagymama volt is.
Amúgy jó volt látni hogy nem akarja meghazudtolni a "rossz" hírnevét és még a rablókat is kifosztja! És még gyorsan épít ki kapcsolatokat is. És még jobban nő a jó híre a nép körében mint megmentő. Pláne már az isteni madarával. De amúgy szinte olyan mint egy óriás csibe tollakkal. Pláne ahogy az elején benyelte a szendvicset.
Amúgy azokból a mágikus kövekből jó kis üzletet lehetett volna csinálni ha visz egy rakatnyit magával.
 
bakod
ez nekem egy chill résznek tűnt: volt itt kereskedés, kapcsolat építés, banditák kirablása... na jó ez az egy tényleg elég vicces volt. És nem hinném hogy ez negatív fényben tüntetné fel Naofumit. az emberek max azt fogják gondolni, hogy na király, így a banditák 2szer is meggondolják mikor rabolgatnak újra.

nekem ez a loli őrület nem jön át.. oké erős Filo, de lolicon lehet az írója ennek a műnek is. Egy kérdés: akik csak félig emberek (Raphtalia) gyorsan nőnek fel. Ez igaz az alap szörnyekre is? Mert Filo nem félember csak egy szörny aki képes emberi alakot felvenni.

Úgy látszik a következő részben is "Az égi madár mentő" lesz főszerepben. ez még akármi is lehet - megint egy chill rész vagy konfrontáció a királyi szeméttel.
 
goku5
Hát erről a címről és ami eddig volt már megint az jön le nekem, hogy minden támogató csapattárs ((Raphtalia és Filó) magasabb szinten lesz mint maga a főhősünk. Ez azért valamennyire lehangoló. A mostani csatában se sokat tudott tenni. Csak felerősítette Filó hangját. De a csatában semmi nagyot nem tudott sajnos nyújtani. Még ha ő tényleg csak a pajzsos védelmező hős. Nagyon gyorsan fejlődnek a társai, ő már kevésbé.
Amúgy jó volt látni némi féltékenykedést és versengést is a lányoknál. Főhősünk meg nem tudja nem akarja rendesen kimutatni az érzéseit mert még azért csak fél tőle.
 
vincentlll
pajzsos hősünk hogy fejlődne elején vörös ribire költötte a pénzét utána meg is alig kapot neki sok hátrányt kell ledolgoznia többieknek jobb felszerésük van meg több támogatást kapnak a királytól is.
6 rész pedig szerintem jó volt többet tudtunk meg a világ működéséről én úgy tartom inkább most legyen picit lassabb mint később
 
bakod
nem baj ha lassú lesz, HA a világot építik fel. nagyon remélem hogy nem alacsonyodik le az egyszerű középszerű animék szintjére ahol többek közt egy loli is versenyez főhősünkért.

Alapvetően mint Pajzsos hős a szintekkel gondban lehet, viszont rengeteg különféle skillre tett szert. ami hatalmas rugalmasságot és alkalmazkodóképességet jelent ha jól használják, persze Naofumi eddig is mindig jól használta.
 
goku5
Szerintem jól írtam én a pajzsos hős társaira gondoltam nem a többi hősre. Szóval hozzájuk képest marad le. Ezt bizonyítja a következő rész előzetese is ahol mind Raphtalia és Filó is már magasabb szinten lesz mint a hőhősünk. Ők akik sokkal gyorsabban fejlődnek.
Amúgy szerintem nem lassú ez a tempó sőt még inkább gyors is. Lehetne lassabb is úgy is élvezhető lenne. De gondolom minél tovább akarnak előrelépni és feldolgozni az izgalom miatt.
Amúgy meg Filo elvileg még csak fiatal gyerek. Fel lehet fogni ezt Lolinak is de gondolom fog ő még nőni ahogy Raphtalia is. Bár nem tudom nem olvasom a mangát.
Amúgy előzetes alapján jobban össze fog rázódni már a két lány.
 
vincentlll
azért fejlődnek gyorsabban mert van naufomi-nak képessége ami lehetővé teszi társainak gyorsabb fejlődést.
meg nem fog szerintem nőni filo már csak azért se mert hősünk nyakára nőne 2 csaj is már így se tud mit kezdeni rapthalia érzéseivel az is csoda nem gyereként látja már.
 
Mextil General
Az új rész hozta a formáját, + azt a részt is berakták ha jón látom amit a mangából kihagytak, igaz egy rövid történetben le volt írva :). Kövi rész nagyon izgalmasnak ígérkezik :D.


 
bakod
Jobb is ha felpörög egy kicsit és nem erőlteti tovább ezt a slice of life-os, lolis vonalat :D

Félre ne értsetek szerintem is baromi jó, de flusztráló tud lenni.

Viszont hősünk ismét újabb képességre tett szert. ezzel kb a kereskedelem és életszínvonal növelés számára gyerekjáték.
 
goku5
Hát ez is egy jó rész volt. Bár a második felét én teljesen fölöslegesnek éreztem. Sehova nem vitte a történetet.
És tényleg bejött az a megérzés hogy az előző részes hiányzó kristály kapcsolódik a lándzsás hőshöz. Megint a hősünknek kell takarítania amiatt a hülye miatt! De így egyre csak nő az ő hírneve mint védelmező, megmentőként a nép körében! Tényleg a nép körében lesz ő az igazi hős.

És a következő rész tényleg nagyon ütősnek ígérkezik! Már csak a sárkány és a cím miatt is!
 
Mextil General
Nem volt rossz rész. Jó volt végre látni a Pajzsos hős erejét, Rage pajzs :D. Amúgy elméletileg a hősünk látja a társai életét a kijelzőén, akkor láthatta hogy Filo HP bárja nem ment le nullára, oké lehet hogy a düh ott helyben elfogta, de akkor is fura :D.


 
goku5
Jó résznek lehet jó volt, viszont szerintem ezt a rész valahogy jobban is meg lehetett volna csinálni. Legalábbis nekem ez az átok pajzsos átalakulás nem jött be. Valahogy túl könnyen és gyorsan ment. A 4. részben jobban átjött az átalakulás mikéntje. Jobban átjött ott az indok. És szerintem annyira látványos se volt mint amilyen lehetett volna.
De összességében azért jó volt. Tényleg keményen próbálja fenntartani a "rossz fiús" stílusát, még ha nem is olyan legbelül. a végén ez jött át hogy mennyire csak aggódik Raptaliáért. De szerintem nem akar túlságosan kötődni hozzájuk azért is viselkedik így. Látja most is mi történt amikor látja elveszni Filot.
Amúgy csak jó ez már hogy lassan a pajzsnak is lesznek támadó funkciói.
Az meg mekkora poén volt már hogy azért mennek szekérrel mert Filó mennyire ragaszkodik hozzá mert az élete kötődik hozzá, erre rávágják hogy ja a teljes egy hónapos élete. Amúgy az is szép kb 1 hónapos és kb 40 szinten van már ő is.
 
raveride
Számomra jók eddig a részek, tetszik az anime.
Én azt várom már, hogy miként fogják megkínozni aztán kivégezni azt a vörös ribancot. Ha ezt kihagyják, akkor nagyon hatalmasat fogok csalódni az animében...
 
goku5
Hát jött egy újabb hercegnő! És valahogy abszolút meg lehet érteni miért is nem hisz neki vagy nem is akarja meghallgatni. A lánynak meg gondolom abszolút fogalma sincs mennyit kelet szenvednie a hősünknek a testvére meg az apja miatt. Az meg hogy "méltatlanul" viselkedtek vele még igen enyhe kifejezés. Az meg már ami megint csak a templomban volt külön rátetéz miért ne bízz a királyi családban. Egy újabb kicseszés és hátráltatás. Amin még vigyorognak is.
És azt is láthattuk hogy mindhárom hős milyen meggondolatlan és nem gondolják hogy tetteiknek lehet következménye is. De legalább a kardosnál látok némi megbánást és gondolkodik is. Viszont az íjas hős még tényleg túl gyerekes és meggondolatlan. Számára még mindez tényleg csak játék. A lándzsás meg szimplán ostoba hülye akit könnyű manipulálni.
Mindenki után Naofuminak kell takarítania és enyhítenie a károkat. Nem hiába ő a megmentő.
Jó hír viszont hogy legalább lett pár új társa, követője.

DE legalább következő részben jön az újabb hullám és jön az a nő is aki ellen harcolnak az openingben. Már nagyon várom!
 
Ugrás a fórumra: