Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
goku5
Tényleg remek ez az évad! Ezzel a résszel is csak az a bajom, hogy pont akkor lett vége amikor tényleg kezdenek beindulni a dolgok!
Garounak meg tényleg az a nagy szerencséje hogy nem emlékszik a Saitamával való összefutására!
De a baseball ütős hősünk is nagyon jó! Hamar megkedveltem! Egy hős aki a kishúgát ennyire szereti. Egy hős aki tényleg rendes és tudja mi kell nem használja ki az erejét és hírnevét. (az aranytányérok)
Gondolom most jön majd az eb hős és intézi el a 100 lábút. Ha már Saitama éppen nem elérhető.
És nagyon úgy tűnik a gonoszokat is irányítja valaki valami egy céllal.
 
joshx05
Ez a rész is ütött, az opening zenéjét nem tudom megunni, viszont Metal Bat feje csak nekem volt kicsit furán megrajzolva? Nem nevezném rossznak, de érdekesen hatott.
 
Hasler
Egy picit azt várom hogy Amai Mask karakterével kezdjenek valamit mert eddig nagyon fel hypeolták szóban.
 
goku5
Jó volt a heti rész is, de csak én éreztem azt hogy a rész jó második fele szinte csak kapkodás volt. Ide oda váltogatták a helyszíneket és szinte semmi nem mutattak, csak azt hogy van egy raktár erős szörny akik győzik le a hősöket.
Érdekes hogy mindenütt mekkora nagy várospusztítás van mégse igen zavarja meg semmi a bajnokságot. Na meg Genost nem értékesítik hogy szükség lenne rá!
DE a részben tényleg a legjobb az elején lévő harc volt! Harcművészet a nagy erejű baseball ütő ellen!!!! :jaja
 
Mextil General
Hát szerintem ez a harcos bemutatás nagyon nem illet oda :D(a mangában szerintem ennyit nem mutattak be), de legalább Saitama hozza a formáját :D.


 
vincentlll
baseball ütő kedvenc lett jó karakter egyik legelhatározottabb ember
meg szadómazó szörny csaj is szinkronja baromira bejön meg külleme is
halad a sztori
 
Jaeger
Haladni haladunk de azért viszonylag lassan. Csak egy animésnek úgy tünhet, hogy annyira nem halad és kapkodás van ide-oda.

Az előző évadban meg minden részre jutott egy kisebb történeti ív. Bár gondolom még egy két rész és beindulnak a dolgok még jobban.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
KingBradley
Sziasztok!

Baxxus... (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: maga Face Ripper kinézete és annak a kivégzése cseppet low budget kiadást kapott a mangához képest.) :/
 
goku5
Mivel nem láttam még a mangát nem tudom de nekem nagyon úgy tűnik, hogy valahogy mint ha rohanna a történet. Megint csak ide oda kapcsolnak a helyszínek között és lényegében a meccsek eredményét is csak bemondják anélkül hogy látnánk valamit.
Szegény Genost is hogy győzték le? Gondolom majd kap az is egy ütést a főhősünktől és kész.
Ez a Suiryu meg nekem nagyon nem tetszik. Még szerintem rosszabb mint Garo. Neki még szerintem van indoka és célja. Viszont én még teljesen kinézem Garoból, hogy a végén még belőle is hős lesz. Legalábbis igen sokszor mutatják azt a gyereket akivel megismerkedett a parkban. Szerintem még lesz alkalma megvédeni őt szörnyektől és így lesz belőle hős. Ha nem is hivatalos.
Fubuki nővére meg jól nyomja! Még hogy mentegetőzött előtte!
És ha jól sejtem ez a szörnykirály se igen húzza majd 1-2 ütésnél tovább főhősünknek. Már csak az a jó kérdés hogy ki és hogy fogja látni majd ahogy Saitama végigveri majd a szörny fő sereget? És ezt el is hiszeik e majd nekik.
 
bakod
én olvastam és szerintem ugyanilyen volt a tempója a mangának is. kicsit pörgős, de ezzel nincs semmi gond szerintem.
 
Jaeger
Én is beleolvastam a mangába és tényleg hasonló tempóban fut mint az anime.
Amennyire itt az animében minden megvan magyarázva ugyanaz van a mangában is.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
joshx05
Na végre Suiryu is bemutatta mit tud igazán, nem rossz gyerek ő ám. :D Gyorsan pörgött ez a rész is. viszont a döntő csatának jó tempója volt.
 
tyber16
Jó tempója volt, béna szar animációval.... Garou vs Tank Top mester óta esik a minőség a béka segge alá.
 
KingBradley
Ne is mond, Garou vs Tank Top Master harcát vagy 20x újranéztem. :)
 
goku5
Kezdenek a küzdelmek komolyodni! És végre munkához láttak az S osztályúak! Tényleg érdekes közülük egyik másik. Azért nem mindegy hogy most technológiára, harcművészetre pszichés képességekre vagy éppen testi képességekre alapozva lett valaki S osztályú.
Saitama meg megint aratott. Az egész küzdelem alatt azon aggódott hogy leesik-e a parókája vagy sem. Az ellenfelével nem is igen foglalkozott addig amíg a hősöket és a hétköznapi életvitelét le nem szólta. Aztán meg egy laza csípőmozdulat amivel eltalálta ellenfelét és máris átrepült a stadionon. Hát ez kemény volt. Hozta a szokásos formáját.
 
Ugrás a fórumra: