A One-Punch Man anime epizódjait itt beszélhetitek ki. Elkülönültünk a mangás topiktól, tekintettel a hetente érkező NKW feliratos videókra, valamint a tavasszal induló 2. évadra
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
A One-Punch Man anime epizódjait itt beszélhetitek ki. Elkülönültünk a mangás topiktól, tekintettel a hetente érkező NKW feliratos videókra, valamint a tavasszal induló 2. évadra
Látom nagyon pörög ez a része a fórumnak, de azért is belinkelem hogy jött végre egy elfogadható előzetes az anime 2. évadához:
https://www.youtu...8ngg0SRlEI
na erről van itt szó! a látvány meglesz, sok jelenetet nem igazán láttunk de aki olvassa a mangát - mint én is - az tudja hogy az eddigiek piskóta lesz ehhez képest. bár mondom számomra kérdés hogy újra 12-13 rész lesz e és ha igen mennyi fog beleférni.
Azt viszont leszögezem hogy baromi jó metál ment alatta és mennyire illett a romboláshoz meg az egészhez. példát vehetnének sokan erről, akik nyálas zenét bedobnak harcok alá meg popot meg hasonlót.
Az animáció első ránézésre különbözik. Amíg nem láttam az előzetest, nem is tudtam, hogy nem a madhouse fogja készíteni. Ez már egy rossz hír, mert a számomra legjobb animéket sok alkalommal a Madhouse készítette. De nem szokásom studió alapján ítéletet mondanom (pedig mennyi csalódást elkerülhettem volna... khm..Pierrot..khm), és állítólag a JC Staff se valami piti banda, bár nem láttam még tőlük semmit. Az előzetes viszont félelemre adott okot. Kezdjük az egész előzetesnek a megszerkesztésével. Nem tudom, hogy ez divat-e az animék világában, de nekem amatőr munkának tűnik a szájmozgás alá bevágott zene. Ezenkívül erősen vontatott is. Nagyon nem tudok azokban megbízni, hogy fasza 21 perces részeket készítenek, akik egy tisztességes előzetest sem tudnak megrendezni. Művészethez, rajzhoz nagyon nincs szemem, de mikor először feldobta a youtube, azt hittem valami fanmade szerzemény. Saitama, Sonic részletei hatottak hivatalos előzetesnek. Azt gondoltam, valamelyik rajongó csoport megszerzett egy zártkörben bemutatott előzetest, és azt egészítette ki Genosszal, és Kinggel. Na King rajzolása az nagyon furcsának hat. De előzetes alapján sem szoktam itélkezni, és ezzel jól is szoktam járni. Remélem, hogy az előzetes üzenete ellenére is tisztességes rendezést, és rajzot kapunk.
Ég és föld a különbség a Madhouse, ami a 2015-ös One Punch Man-en dolgozott, és napjaink Madhouse-a között.
Sokan kiváltak tőlük, saját stúdiót létrehozva. Ilyen a MAPPA és a VOLN. De alapból nem pusztán azért volt az első szezon lehengerlő, mert ők dolgoztak rajta, hanem a személyes kapcsolatoknak hála, tehetséges animátorokat állíthattak a projektre, akik élvezték is a munkát.
Készít még jó animéket a Madhouse? Hogyne készítene!
Csupán az a helyzet, hogy kiestek azon elit stúdiók közül, akikhez régebben az igényes animációt társították rajongói berkekben.
Kedvelem a J.C. Staff munkáit, de az utóbbi 1,5-2 évben elkezdtek egy aggasztó tünetet produkálni, amit korábban "A-1 szindrómának" tituláltam. Túl sok projektet vállalnak el, majd lefő náluk a kávé. Baromira látszik, hogy nem bírják a terhelést, nem képesek minden projektjükön kimagasló erőfeszítést produkálni. Kis híján elsírtam magam látva, hogy milyen kevesen dolgoznak az Index III-on a II-höz képest, és akkor inkább fel sem hozom a Railgun S-t...
De kellett valaki a kiadónak, aki továbbviszi a művet, és ha nem verekedett érte a Bones, a Kyoto Animation, az Ufotable, a MAPPA, vagy a Trigger, akkor nem lehetnek válogatósak, talán majd a 3. szezonnál.
Ha gonosz akarok lenni, akkor még egy brutál jó PV után sem lennének az emberek elégedettek, és csomót keresnének a kákán az "Ez nem a Madhouse" vonalat szajkózva. Az a nagy helyzet, hogy sokakban az a kép él, hogy minél többet kell várni egy bizonyos széria folytatására, a beleölt munka egyenértékű lesz vele. Sajnos, a valóság ennél kegyetlenebb.
Nekem nincs sok bajom az animációval. Bár volt 1-2 jelenet ami érdekesen lett megvalósítva. Lényeg hogy másképp van csak meganimálva mint az első évad volt de ez is jó. Hozzá kell szokni. Láttam már sokkal nagyobb (szembetűnőbb)válást is két évad között.
Maga a történet meg kezd indulni. Kíváncsian várom hogy alakul. Mivel csak addig olvastam a mangát amíg az le van fordítva magyarra.
erős indítás volt, bár én olvasom a mangát is aktívan. azért van hátra még anyag, de szerintem ez is 12-13 részes lesz.
a főcímdal ismét zúzós lett, nekem baromira bejön
Az animáció váltása nem volt hatalmas, de szerintem szebb lett összességében. kíváncsi vagyok meddig dolgozzák fel a mangát, de az intro alatt volt bőven spoileres kép/klip.
Ugrás a fórumra: |