Hozzászólások
Naruto manga
Jon
Több, mint valószínű, hogy Saradának sikerülni fog :))
Amúgy igazatok van, az, hogy Konoha (megint) elpusztult, ellentmond az alap történetnek. De ha önmagában nézzük, szerintem tök érdekes és izgalmas dolog kezdődött el.
Mert ahogy mondtam, ez már nem Naruto, ez egy fanfic. Ehhez mérten kell kezelni a történetét és pláne a rajzolását.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
dungeonlord
Jon97 írta:
Több, mint valószínű, hogy Saradának sikerülni fog :)).

Jaja :) Csak tudod, hogy elképzelni vagy látni nem mind1.Ezért akartam egy Boruto mangát.Mert ezzel az utolsó puzzle is meglesz a Narutohoz.
 
goku5
Őszintén én is azért vártam a Borutó mangát, hogy lássam mi lesz Narutóékkal, mint felnőttek és mit csinál az új nemzedék.
Amúgy hogy Saradának sikerül-e hokagénak lenni az majd kiderül majd ha eljön az ideje, abból a pár képből mikor Konoha meg a mögötte lévő város elpusztul abból inkább az a valószínű, hogy Borutó lesz az mert ő áll az ellenséggel szemben. Mit a hősök, vezetők szoktak.
 
Pierre90
http://readms.com...002/3445/1 ;)
 
itachi01
Úgy tűnik, hogy ezek a béna rajzolások a Boruto movieból valók.

Akkor viszont szeretnék minden lázadót, és bánkódó fant megnyugtatni, hogy a mozifilmben korrekt a rajzolás. Szerencsénkre a manga rajzolót akkor nem engedték be oda.
 
https://jobbik.hu/
goku5
Na igen folytatódik a Borutó manga, és már tudjuk is mi lesz a következő 2-3 fejezetben (hónapban) Na ez a tényleg szörnyű! Na meg a szereplők hajviselete. Most ez lenne japánban a divat vagy mi, mert tényleg borzalmas.

Amúgy az oldal végül is fordítja ezt?
 
Jon
Szerintem biztosan nem. Miért fordítanák? Ez alig több, mint egy fanfic, és rengeteg profi manga van még terítéken. Legalábbis az én logikám szerint.
A fejezete még nem olvastam, csak azt akarom kérdezni, hogy akkor ez még mindig a filmből van? A cselekmény? Mert akkor nem is fogom elolvasni, hiszen a filmet még nem láttam (még mindig nem...), és nem akarom magam elspoilerezni, főleg, egy gyenge utánzattal...


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Dova
Igen, ez még mindig a film, nehogy megnézd akkor! :D A film minőségével összehasonlíthatatlan.
 
goku5
Egyrészt azért is fordíthatnák, mert a filmből van. (és amint írtam még a következő 2-3 fejezet is abból lesz)
Másrészt ez tényleg a Naruto hivatalos folytatlása, új történtet ami kapcsolóik az eredeti sztorihoz folytatás nem fan kitaláció. És mert ez szerintem még mindíg csak a Narutó-kun oldal. szóval ne már csak a nevében és mellékszálként foglalkozzon már a Narutóval.
 
itachi01
Egyet kell értsek Jon kollégával. Ennyire ótvar minőséget inkább ne publikáljanak a főoldalon. Kíméljék meg azon nézőket, akik számára szent a sorozat.
Nem lesz emiatt kevesebb a tudás. Jön majd a Boruto mozifilm.

Felőlem alaptörvénybe is írhatják, hogy ez a hulladék rajzolás hivatalos, akkor se fogom annak tekinteni.
 
https://jobbik.hu/
Jon
A Naruto-kun a közösséget jelenti. A közösség nagy része már szinte alig néz animét, pl. de a közösség miatt, még mindig járnak ide. Nézzetek meg más topicokat.
És igen is, ha egyszer vége a Narutonak, merthogy vége, akkor nem kell tovább erőltetni, húzni-vonni.
Sokkal inkább kéne más animéket és mangákat bemutatni a közönségnek (és a közösségnek), ahogy ezt csinálják is. És amiért én, személy szerint baromi hálás vagyok, mert nélkülük még mindig ott tartanék, hogy Naruto, és kész.
És hála Istennek, hogy nem itt tartok. Hanem megismertettek velem egy csomó-csomó mangát, animét, egy egész kultúrát.
Szerintem magadat fosztod meg sok dologtól, ha csak a Narutora vagy rágörcsölve, és nem vagy képes elengedni.
A Narutonak vége. Majd esetleg ha Kishimoto folytatja, akkor érdemes lesz vele tovább foglalkozni, így nem. De szerintem Kishimoto sem akarja már erőltetni. Vége lett, kerek lett (úgy ahogy), szép lett.

Persze én nem beszélhetek az oldal nevében, mert csak a rajongójuk vagyok, de na :D Szerintem.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
goku5
Azzal én is egyetértek, hogy ha vége akkor vége és nem kéne csak a pénz miatt húzni nyúzni (ez igaz az animére is) de ez elvileg még része Narutó történetnek. A történettel szerintem nem lenne nagyobb baj, viszont szerintem is gyalázatos a rajzolás ezzel nem is vitázom, de ez is a Narutó történet része, akárcsak az Ovák és Moviek. Ezért kérdezem, és tudom hogy ez a közösség neve, de akkor is a Narutó az induló pont nem kéne elfelejteni a gyökerekről pláne ha még ha csak ilyen is a folytatás.
De amúgy is csak ez egy kérdés volt a vezetőségnek. Tőlük várnék egy választ. Ha lesz lesz ha nem nem. Nem erőltetem, csak kérdezem.
 
Azazel
Nos, nem a "vezetőség" nevében írok, hanem mint csapattag, leírom erről a véleményemet. Mindenkinek megvan a saját véleménye erről (amivel természetesen semmi gond sincsen), így én is megosztom az enyémet.

Az oldal Naruto-kunként lett ismert, amit azóta sok-sok felhasználó követ nap, mint nap. Tudomásom szerint az oldal az indulásakor valóban azért ezt a nevet kapta, ugyanis utalni akartak rá, hogy a Naruto mangájával szeretnének foglalkozni az oldalon. Ez kezdetben igaz is volt, de ahogy teltek az évek, úgy gyarapodtak a nem Narutos animék/mangák fordításai is, míg végül az oldal "kinőtte" a Naruto-kun nevet. Már messze nem nevezhető ez az anime/manga az oldal legfőbb projektjének.

Az oldal nevét természetesen meg lehetne változtatni, viszont ez a név már komoly jelentéssel bír a magyar fansubolás terén. A Naruto-kun.hu hallatán mindenkinek az az anime/manga fog beugrani elsőnek aközül a sok-sok anime/manga közül, amit épp a kedvencének tart az oldalról. Vagyis a név nem a Naruto mangát, avagy a Naruto Shippuudent szimbolizálja mostanra, hanem azt az iszonyatos mennyiségű munkát, amit az elmúlt 10 évben tett le a csapat az asztalra.

Összegezve a fentieket... mindig is olyan munkák kerültek ki az oldalra, amit a készítői élvezettel készítettek. Viszont amíg nincs meg ez a "mozgatóerő" valakiben a csapaton belül, addig a Boruto, mint projekt nem lesz elkezdve.

A "Naruto-kun.hu" jelző mostanra már arra a közösségre utal, amit sikerült közel egy évtized alatt kiépítenie/összehoznia/összekovácsolnia, és arra a temérdek mennyiségű fordításra, amit ez idő alatt az olvasók/nézők elé tudtak tárni, nem pedig a régi, kezdeti céljára, melyben az összes Narutoval kapcsolatos dolgot el akarták készíteni.
 
goku5
Köszi szépen!
Ez tényleg egy jó válasz volt és ráadásul egy illetékestől.
Itt is köszönöm az eddigi és a jövőbeni kemény munkátokat!:bow
 
Gyuri
Nem csodálkozom,hogy maga a NK sem hajlandó fordítani az "új mangát",mert ez egy vicc,kilóra az lett amit már írtam korábban is és ez bármelyik embernél kicsapná a biztosítékot.
Ez még fan-fic kategóriának is vállalhatatlan.
Ma már minden elérhető a neten,nekem ne jöjjön senki ezzel mint a DB Superben,hogy vannak akihez nem jutott el a film.
Pofátlanság a köbön,és valóban tényleg minden sz@rt le lehet nyomni az emberek torkán gond nélkül mint ahogy írtam korábban. Tegnap láttam az egyik manga olvasón nevet nem írok,hogy az első helyen áll ez a "mestermű". Mire fel??????
 
Ugrás a fórumra: