Hozzászólások
Naruto manga
Jon
Átfutottam én is. És meglepően jó volt, a rajzolás nekem eredetileg képen (promó képen) sokkal jobban szúrta a szemem, itt hozzászoktam, sőt, az eleje baromi király volt, ez még érdekel is, hogy ez hogy alakult ki, kik ők. Még akkor is, ha nem igazán fogadom el canon-nak (főleg nem, ha meghalt Naruto és Sasuke, mivel az baromság úgy ahogy van :D erőviszonyok terén).
Szóval érdekes volt, bár én még mindig nem láttam a filmet (talán most hétvégén végre), szóval nem tudom mi volt benne és mi nem, de még én is észrevettem, hogy átfedi egymást (a chuunin vizsga miatt).
Mindegy, nem volt rossz, heti 5 percre érdekes. Amíg nem megy el baromságba a sztori, meg olyan irányba, amit nem tudok elfogadni (pl. egy új, random, még erősebb ellenség legyőzi Narutot, akit majd Boruto, aki fogalmam sincs, hogy lehetne olyan erős, mint az apja, legyőz -> márpedig erre hajazott az első pár oldal), addig szerintem maradok, és olvasom.

Simán volt 7/10.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
kent21
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez egy hatalmas csalódás. Ha csak ez nem valami genjutsu amivel kezdődik, hiszen az egész Naruto arról szólt, hogy majd Naruto megtöri az átkot és nem lesz többé háború, gyűlölet hanem béke lesz. Ebben hitt Tsunade, Nagato, Obito és mindenki. Így aztán semmi értelme nem volt az egésznek, ha ugyanúgy folytatódik minden mint előtte... Akkor ezek szerint csak addig tartott a béke amíg Naruto élt, pont mint az Elsőnél.
A rajzolásról, szerintem nem igazán erőltette meg magát a rajzoló, Hinatát szinte fel sem ismertem és különben is Sasuke hogy néz ki?! Legalább hasonlítanának arra amilyenek a filmben, mangában. Így elsőre nem igazán jött be, de talán majd a folytatásban lenyűgöznek valamivel, legalábbis remélem. :$
 
Jon
Nagyon jogos. Attól eltekintve, hogy nem tudok ilyen ellenfelet elképzelni...a történet lényegét is aláásná.
De hát nem canon, nem is kell annak venni.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
goku5
Én is azon a véleményen vagyok, hogy elvileg Narutó megteremtette a békét, megváltoztatta a világot. Nem igen van már háború. Amellett mégis kinek és honnan lenne akkora ereje, hogy legyőzze a legendás Narutót és Sasukét? Hiszen ők jóval mindenki felett állnak.

Amúgy egy kis érdekesség jutott eszembe ahogy néztem a mangát. Az addig jó hogy Shikamaru lett Burutóék kapitánya, de régen említettek egy olyan hagyományt, hogy az Ino-Shika-Cho triót (kánokat) mindig egy Sharutobi tanítja. Fülbevalót is ad nekik. Most akkor ezzel mi van?

Amúgy a rajzolásra akárhányszor is látom akkor is pocsék! Pláne a karakterek! Miért nem nézhetnek ki úgy ahogy ezelőtt voltak? És ezt nem csak a megszokásból (igaz az is van benne) mondom. Pl Sasuke Hinata Himavari Sarada ruhályáról meg ne is beszéljünk.
 
Jon
Hogy lehet a ruhájáról-t ly-nal írni? : D
Amúgy ja, egyetértek. Viszont nem nézhet ki ugyanúgy, hiszen nem ugyanaz az ember rajzolja.
Komolyan mondom, itt ti voltatok, akik vártátok, magasra tettétek a lécet, hát le is verte a manga, nem csodálom. Én nem vártam semmit, ezért még meglepetés is volt (vagyis...valami olyasmi, na, jobb volt, mint amire számítottam).
Ez nem a Naruto folytatása. Ez...gyakorlatilag fanfic.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Chika
Én már az előre megjelentetett borítóból leszűrtem, hogy a rajzolás bőven a Naruto szintje alatt lesz, ergo nem csalódtam, mert alapból rosszat vártam, még ha durván hangzik is. Sok olyan fanartot, doujinshit láttam, ahol sokkal szebbek és karakterhűbbek voltak a rajzok, alig hiszem el, hogy ezt Kishimoto egyik asszisztense vagy milye műveli.
Félretéve a kinézetet, hm... bevallom, elsőre leraktam öt oldal után, aztán ezt eljátszottam a nyolcadik oldalnál is, annyira szúrta a szememet, de igen, feltűnt már az első oldalanál, hogy mégis mit csinálnak? Ez így valahogy nem klappol az alapkoncepcióba, amiben védjük meg a világot és benne minden embert és shinobit...
Viszont pozitívum, hogy szépen eltalálta Boruto arckifejezéseit, főleg az elején, a bevezetőnél tetszett, ahogy az apjára néz.
...a ruhákkal meg mi lett? Shikadaiék csapatában miért öt évesek vannak egy tíz éves vezetővel? :D Naruto meg úgy nyit ajtót, mint egy sokat megélt gigolo a kliensének, hogy finoman fejezzem ki magam... Perselus Piton betoppant vagy esetleg Sasuke ding-dongolt...? Jaj, végem. (Élő közvetítést láttak.)
Tényleg egyedül Boruto reakcióit tudom dicsérni, a többit inkább elfelejtem, de azért örülök, hogy van, havonta egyszer jó lesz szörnyülködni, bár hátha javul... :D
 
itachi01
Én csak belenéztem az angolba, de ha nem fordítja az NKWT, hát áldásom rá.
Ilyen minőséget jobb, ha nem is látunk.
A történet pedig végképp nem érdekel, mivel úgy tűnik, hogy Naruto és Sasuke ill. az öreg jóslata nem volt több mind lárifári. Ezt pedig nem fogadom el.
Jobban járt volna a Naruto világ, ha a készítő megmarad a kávé főzésnél, és nem erőlteti ezt. Ez a magamfajta fanoknak csak gyalázat. Nem több.

Ha le lesz fordítva elolvasom, de nem fogom készpénznek venni ezt az egészet, még akkor se, ha Kishi bólogat minderre.


Egy kis önkritika.
Rajz ügyileg kegyetlen balf*sz vagyok. Ez nem túlzás.
De a csávó, aki rajzolta mindezt, hááát ő se áll tőlem túlzottan távol, az hétszentség!
 
https://jobbik.hu/
goku5
Én azért csak felteszem a kérdést itt, hogy fogja az oldal fordítani?
Amúgy a rajz tényleg pocsék, legalábbis nem amit megszoktunk. Az első 3-4 fejezetnek meg már lényegében tudjuk is a tartalmát mert a Borutó film kibővítve. Azt meg elvileg még Kishimotó alkotta nem?
Amúgy tényleg sok fan rajzot láttam ami jobb volt, de lehet ez a rajzolás, kinézet tetszik a jelenlegi alkotónak.
 
Jon
De nem értem, ti mégis mit vártatok? Ez nem Naruto, ez egy fanfic. Úgy is kell kezelni. Annak jó volt. Legalábbis fogjuk rá.
Ha mást vártatok, az már csak a ti hibátok, no offense.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
itachi01
Ezt úgy állítod be, mint ha tök evidens lenne...
Kishimotot használták marketingnek. Az ember logikusan ebből arra következtet, hogy simán köszönőviszonyba lesz az eredetivel.
 
https://jobbik.hu/
Jon
Nekem evidens volt. Elég volt annyit meghallanom, hogy nem Kishimoto csinálja. Merthogy innentől nálam fanfic-nek számít.
De aki még a borítónál is én nem is tudom milyen minőségre számított...hát az most csalódott, ahogy írtátok is. Én nem számítottam semmire, el sem akartam olvasni, mert nem érdekelt, csak egy barátom elküldte, belekezdtem, érdekes volt, végigfutottam. Aztán mondtátok, hogy nagyjából a film volt, szóval ezt még csak nem is magának köszönheti, hanem még Kishimotonak.
Mindenesetre én nem számítottam semmire, de tényleg, az ég világon semmire, úgyhogy én nem is csalódtam, sőt.

Ez már nem Naruto.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
goku5
Ez már tényleg nem Narutó, hanem Borutó! Igaz minthogy azt írták Kishimotó tanítványa segédje csinálja, és lényegében a Narutó folytatása attól én még elvárnám, hogy hasonló legyen mint az eredeti mű, nem hogy ennyire félrerajzolt.
 
Gyuri
Sziasztok!

Nem tudom,ki hogyan van vele de ami kijött Boruto next gen manga első fejezete az egyenesen katasztrofális,sőt kritikán aluli volt. -.-
Minden amit Kishitmo felépített az le lett rombolva,ahogyan a nagykönyvben meg van írva.
A fejezet első pár lapja után úgy voltam vele, hogy nekem ennyi volt az egész.
Számomra mindig is naruto életútja érdekelt a legjobban,ami az eredeti történet végén teljesedik ki. Szerintem az egész úgy ahogyan van a befejezés is méltánytalan,mert ha egy kicsit is végig gondolja az ember nem ezért és nem erre várt majdnem mindenki 15 évet.
Személy szerint egyik új karakter sem érdekel.
Teljesen lényegtelen, iszonyatosan erőltetett az új történet szál, ráadásul pofátlan is,aki látta a Boruto mozit az tudja miről írok. Több mint 50 oldalt jobban is "kihasználhattak" volna,de hát ez egy jól jövedelmező franchise amiből sok pénz lesz mindenkinek, kiadóktól a cyber connect 2-től kezdve mindenkinek.
Ameddig lesznek fanatikusok mert bizony ebből a rétegből élnek meg addig simán menni fog a szekér,az se gond ha a történet vezetés egy nagy 0 ,mert minden sz@rt le lehet nyomni az emberek torkán gond és következmények nélkül.
 
dungeonlord
Boruto manga:
A rajzolás kapcsán nem nyilatkozok,mert tényleg borzalmas. Még meg kell szoknom.
Egyelőre tetszik a manga és jól indult. Jó ötlet volt,hogy a boruto filmet kibőviték.Így nem randomként indul be a történet.
Azért nagyon remélem,hogy az új Mangája közben,Kishimoto felügyeli a boruto mangát. Mert nem szeretnék csalódni.
Ha legalább olyasmi lesz a Dragon ball gt. Akkor fanként se lesz unalmas. Mert a Gt alázta a Dragon ball supert.
Ez talán kicsit ellentmond az eredeti Mangának,mert béke van és így randomként szokatlan újra háborúzni. Valami oka biztos van,hogy kitört egy új harc. Utólag majd kiderül,hogy miért. Csak ne legyen túl sablonos.
Igazából 1dolgot várok még a Narutoból,hogy legyen végre egy Uchiha Hokage. Mert Madarának nem sikerült,se Obitonak és se Sasukénak.
Lenne egy kérdésem:
Folytatjátok a fordítást?
 
goku5
Azért én is várom, hogy le legyen fordítva, mert a történet az még hagyján mivel ha jól tudom a Borutó filmet amit ez feldolgoz még Kishimotó irta, de a rajz borzalmas.
Szerintem amúgy meg közvetlenül a film után kellet volna folytatni. Így hogy havi lesz eltart egy fél évig mire lemegy csak a film története.
 
Ugrás a fórumra: