Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
5Toubun no Hanayome
DieHardy
Ez megint egy olyan fejezet, amihez túlzottan sokat nem lehet hozzáfűzni. Mikut csak sikerült Ninonak lekoptatnia. :( :D De legalább az látszik, hogy Nino próbálkozik és nem csak egysíkúan, viszont a kölcsönös dolgot amit Miku említett a "randin" Ninotól még mindig nem látszik.. vagy csak nem mutatják. Azért remélem ilyen egyszerűen nem lövi le a poént a Sensei. Lehet csak azért láttuk a főnöküket, mert hogy Ő Fuutaro főnöke(volt?) és meghívta őt, nem pedig azért mert mindkettőjük főnöke. Amúgy Ichikával kapcsolatban szerintem Ő direkt csinálja ezt, hogy felhívja Fuutaro figyelmét..hogy hátha Fuutaro nekiáll győzködni majd, hogy várja meg a suli végét(bár ez ellen szól az ami annó a raktárban történt).. vagy lehet azért, hogy utána kettesben tudjanak majd Fuutaroval találkozni és ne legyenek "zavaró" tényezők. Azt kétlem, hogy teljesen letett volna róla és ezzel akar félre állni a többiek elől...


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Bastian
Jó dolog, hogy Miku nem ment. Meglepően kevés egyéni fejezetet kapnak a karakterek általánosságban, és nem szeretném, ha a Nino-Miku duó egy viccpárrá avanzsálna, akiket direkt ereszt össze a Sensei, hogy állandóan egymást marják, miközben az egyéni esélyeik nem nőnek. Sok volt az Ichika-Miku is, most úgy tűnik, hogy a Nino-Miku hangsúlyosabbá vált.

Nino mellett még mindig Raiha karkötője a legnagyobb nyom, amit Fuutarou visel az esküvőn. Persze erre is lehet logikus magyarázatot találni, mert ez még nagyobb poénlelövésnek számít, ha tényleg azért hordja Fuutarou, mert "akkor" össze lettek kötve a végzet által.

Ichika szerintem vezekelni próbál a bűneiért, és a saját szemszögéből elkönyvelte a vereséget. Nem hiszem, hogy lenne benne rossz szándék, mert ez olyasvalami volt, amit már fontolgatott, de biztos vagyok benne, hogy Kyoto után "feladta", annak ellenére, hogy az érzései változatlanok, és Fuutarou sem választott még senkit. Ha kapni fog valamit, akkor ezt a tényt fogja Fuutarou elmondani neki, és természetesen maradni fog. Viszont ha tényleg távozik, akkor mivel nála van a kép Yotsubáról és Fuutarouról, szerintem ki fog tálalni Fuutarounak búcsúajándékként.
----------

Korai spoilereket és koreai szkeneket kaptunk valamilyen japán nemzeti ünnep miatt.
94. fejezet

https://manamoa.n...id=1510705

Valószínűleg Maruo beszél Fuutarouval a telefonon keresztül arról, hogy Ichika ott akarja hagyni az iskolát.

Visszaváltunk a temetőbe. Nino nehezen viseli a hallottakat, ezért a "Lálálá, nem hallok semmit!" módszert választja, majd belemegy, hogy az ötüknek fél éve van hátra az érettségiig, együtt kellene maradniuk. Ichika hajthatatlan, meghozta a döntését. Itsuki is támogatja. Bár otthagyja a sulit, továbbra is velük fog lakni, így örülniük kellene, hogy Ichika talált valamit, amivel foglalkozni szeretne. Ninónak nem tetszik Itsuki hozzáállása.

Ichika elkezd búcsúzkodni az iskolában, intézi az adminisztrációs dolgokat. Yotsuba Fuutaroura bízza őt.

Miku marasztalni próbálja, megkérdezi, hogy fájdalmat érez-e, amikor vele van. Ichika tényleg vezekelni próbál a bűneiért, ahogyan arra tippeltem, nem tud megbocsátani magának, amikor Fuutarouval van. Miku nem tudja maradásra bírni, és ekkor betoppan Fuutarou. Felajánlja neki, hogy egyénileg tanítja, amikor szabadideje van, vagy épp ünnepnap van, de Ichika nem kér belőle. Fuutarou aggódik a fizetése miatt, mert Ichika nélkül eggyel kevesebb emberért kap majd pénzt, és a cukrászda is zárva van, ameddig a főnöke lábadozik. Miku azt mondja, hogy tud egy helyet, ahol épp részidős munkást keresnek.

Ichika csatlakozik Yotsubához a parkban, a hintáknál, és megkérdezi Yotsubától, hogy emlékszik-e Fuutaroura, a kyotói találkozásukra utalva.

Szerkesztette: Bastian - 2019.07.13. 12:18


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
DieHardy
Kicsit nekem úgy tűnik, hogy Ichika amit most csinál lehet vezeklésből átfog menni önsajnáltatásba. Hiába kéri mindenki, ő csak nem enged..oké, hogy rosszul érzi magát, de szerintem nem ez a megoldás..és belegondolhatna, hogy ez a többieknek is fájdalmat okoz. Fuutaro is azért most próbálkozik mégha a fizetése mögé bújva csinálja is. (bár néha úgy tűnik, hogy csak a fizu számít :D)
Remélem most kapunk egy tartalmas beszélgetést Yotsubával és majd ő valahogy ráveszi, vagy legalább eléri, hogy elgondolkodjon rajta és utána még a többiek adnak neki egy löketet amivel ráveszi magát, hogy kibírja ezt a kis időt még velük. De abban azért reménykedem, hogy nem az önsajnáltatás miatt fog visszakerülni a versenybe Fuutaroval..

Folytatásban meg szerintem a Mikus szál következik. Megmutatja majd azt az állást amiről beszélt, ami lehetséges, hogy ott van ahol ő dolgozik és így majd ott is kapunk pár jelenetet, ami persze majd Ninoból tuti kihozza a féltékeny oldalát, így megint lesz egy konfliktus amit meg kell oldani.. :D


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Bastian
Papíron nem lett elutasítva, így versenyben maradt, de a döntése szerintem végleges. Úgy ment oda Yotsubához, hogy "Az egyetlen dolog, ami még hátravan az...". Nino hisztizett, de próbálta meggyőzni, nem működött. Miku elől is kibújt. Yotsuba az ügyét Fuutaroura bízta, aki szintén kudarcot vallott. Itsuki pedig támogatta, még ha Nino utalt is valamire a válaszát illetően.
https://mangadex....r/127537/3
https://mangadex....r/664132/4
A történetszál címe Az Elágazás Ideje, és a fa motívum ugyanennél a kérdésnél már korábban is előjött. Nem hiszem, hogy hamis dráma lenne, legalábbis nagyon remélem. Legbelül tudják, hogy egyszer külön fognak válni egymástól, és elkezdik a saját életüket, de Ichika hirtelen távozásával egyre inkább ilyen gondolatok kezdik majd őket foglalkoztatni, hangsúlyos lesz az életpályájuk, álmaik megtalálása. Fuutarou már felajánlotta Maruónak, hogy segít ebben az ötösikreknek.
És hogy ne legyenek megbánásaik, Ichika most szépen be fogja lökni Yotsubát a versenybe a kyotói lány kártyával, ahogyan Yotsuba is elérte, hogy ő se maradjon tétlen.
https://mangadex..../499215/10

A következő fejezet zárja Menyasszony Itsuki kötetét.

Miku milyen lazán feljutott valahogy arra a falra. :lol
----------

Csak említenem kellett azt a falat. Haruba-sensei rajzolt hozzá. "Magasabb, mint ahogy képzelte." Ikszdé
https://i.imgur.c...wrKAAa.jpg
https://i.imgur.c...3xRk7z.jpg
JoJo x Yes - Roundabout
Szerkesztette: Bastian - 2019.07.19. 09:58


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Ugrás a fórumra: