Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
5Toubun no Hanayome
DieHardy
Ez a fejezet most alátámasztja amit írtál Yotsubáról. Tuti nem tartja magát méltónak hozzá képest és ezért sem fedi fel, hogy ki is ő valójában.. Viszont az utolsó oldal, ahol Yotsuba mondja, hogy nem lehetnek többé együtt esetleg nem lehet, hogy azért van, mert pont itt váltanak sulit? Mert kétlem, hogy a féltékenység miatt mondana ilyet, az alapján amilyen volt eddig.. bár lehet neki is van egy másik oldala, amit most kezd majd bemutatni a Sensei.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Bastian
Nem stimmel az egyenruha, és az időpont.
Ha jól tudom, akkor a középiskola 12-15 éves korig van a japánoknál, 16-18 pedig a gimnázium. Ha most lettek középiskolások, akkor 12 év körül lehetnek a fejezet végén. Amikor Itsukit látjuk az 1. fejezetben, akkor fekete egyenruhában van, és arról beszélnek a 2. fejezetben, hogy majdnem kibuktak az előző sulijukból. A sztori akkor szeptemberben járt, a tanév pedig áprilisban kezdődik mindig. Tehát a középiskolás időszakot végig fogják csinálni, de lehet, hogy már akkor kezdetét vette a bukdácsolásuk a tanulmányaikat illetően. Illetve Yotsuba bukdácsolása, hiába tett ígéretet.

Yotsuba akár kontrasztba is állítható Ninóval. Eddig úgy tűnik, hogy egy Seven Goodbyes ellentétre megy ki a játék. Nino nagy becsben tartotta azokat az időket, amikor együtt voltak, és ugyanúgy néztek ki, a személyiségük is hasonló volt. Yotsuba pedig mindenáron szorgalmazta az egyéni fejlődést, kitűnést, változást, a saját karaktere akart lenni. Ha hülyeséget csinált, akkor jól jött, hogy ötösikrekként megosztoznak a balsorson, de amikor pozitív változás történt vele, akkor meg a kredit oszlott meg, ahelyett hogy az érdem kizárólag az övé lenne.
----------

Elég fájdalmas ez a visszaemlékezés. :/
89. fejezet

https://manamoa.n...id=1276712
Gyakorlatilag ott folytatjuk, ahol az előző fejezet abbamaradt. Az ötösikrek már középiskolások.

Ichika levágatta a haját, mert kényelmesebbnek érzi röviden. Miku elgondolkodik rajta, hogy ő és Nino is levágassa-e a sajátját. Yotsuba betoppan, hogy elég a csevejből, tanulniuk kell a vizsgákra. Szót ejtenek róla, hogy az iskolájuk olyan szigorú, hogy ha megbuknak a második javító vizsgán, akkor kivágják őket. Miku aggódik az angolja miatt, amire Yotsuba felajánlja a jegyzeteit, mert példát akar statuálni. Megjegyzik, hogy a példamutatás nagyon megmaradt Yotsubában, amióta Maradona megdicsérte, és hogy megváltozott.

Yotsuba elbüszkélkedik Maruónak, hogy övé lett a legjobb teszt az ötösikrek közül, és hogy a futócsapatba is behívták, de szeretne a tanulásra koncentrálni. Maruo hűvösen áll az egészhez, de azért megdicséri. Yotsuba gondolatban megjegyzi, hogy az anyja biztos jobban megdicsérte volna, és hogy Maruo nem igazán jár haza. Továbbá azon tűnődik, hogy Fuutarou is keményen tanul-e jelenleg.

Yotsuba összegyűjtötte a játékait egy dobozba, mert már kinőtt belőlük. Miku érdeklődik, hogy kölcsönkérheti-e őket. Yotsuba megengedi, és gyerekként kezeli Mikut, aki még nem nőtt fel. Yotsuba elér egy 31 pontos dolgozatot társadalomtudományokból, ami nem túl jó, de alapjáraton gyengék voltak az eredményei, így szépen-lassan tud csak felfelé lépni. Miku azonban jobb eredményt ér el nála a játékoknak köszönhetően, és Yotsuba az apjához hasonlóan csak hűvösen reagál az egészre. Elismeri, hogy ez nem volt szép, de ha Miku jó eredményt ért el, akkor csak még keményebben kell tanulnia, hogy beteljesítse az álmát. Azonban nem jönnek az eredmények, és kezdi megkérdőjelezni magát. Nem érti az anyja szavait, hogy miért fontos, különleges, hogy az ötük együtt legyen.

Az előző iskolájukba ugrunk. Az ötösikrek azon merengnek, hogy mennyit változtak, vagy változtak-e-egyáltalán. Yotsuba egyre sikeresebb lesz a futócsapatban, és rengeteg más sporttevékenységben, hírességnek mondható az iskolában, aki bármilyen sportban segítő kezez nyújt. Miku az aggodalmát fejezi ki ez ügyben, mert újabban állandóan edzésekre jár, és felajánlja, hogy ha gondja van a tanulással, akkor szívesen segít neki. Yotsuba erre csak annyit mond, hogy ne vegye őt egy kalap alá magukkal, ő már különbözik az ötösikrektől. Az anyjához intézett gondolataiban arról beszél, hogy mindenki őt dicséri, rengeteg ember számára fontossá vált, és ez kizárólag rá igaz, a testvéreire nem. "Én vagyok a legjobb a nővéreim közül! Különleges vagyok!"

Azonban... A rengeteg sporttevékenységnek hála, elbukott a vizsgán. Azt hitte, hogy különleges, de most magára maradt. Próbált kitűnni, és ez lett belőle. Nem tudja, hogy mitévő legyen. Egyedül neki kellene iskolát váltania, de a többiek is csatlakoznak hozzá, mivel egy puskát használva, önként csalóvá avanzsáltak. Történjék bármi, mindig ötösikrek maradnak, és együtt bármilyen akadályt legyőzhetnek. Mikunak hála, megértette az anyja szavait, és innentől nem az foglalkoztatja, hogy ki a legjobb, hanem, hogy a többiekért éljen.

Az 1. fejezet végére érünk, ahol Yotsuba elindul felvenni Fuutarou 100 pontos tesztjét.
Nos, nagyon úgy érzem, hogy az elejétől tisztában lesz a dolgokkal, de az még várat magára, hogy a Renás dologban benne volt-e Itsukival, vagy sem. Mármint az első alkalomnál.i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
DieHardy
Huhh Yotsuba régi gondolkodásmódja eléggé...furcsa(negatív értelemben) vagy hogyan is fogalmazhatnék. Elég nagy pofont kapott, hogy végre észbekapjon.. és így mégjobban megerősíti a tényt, hogy nincs semmi önbizalma, hogy elmondja Fuutaronak, hogy Ő volt akivel találkozott...

És a fejezet alapján szerintem egyértelművé vált, hogy a legelejétől kezdve tudta, hogy Ő kicsoda, mivel gondolom a dolgozatra a név rá van írva és ezért is ment oda, hogy visszaadja neki és újra lássa őt.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy tudott-e Itsukiról. Remélem, ha már visszaemlékezésről van szó ezt is elmagyarázzák + azt is látni fogjuk, hogy érez-e Fuutaro iránt valamit vagy sem. Pl.: egy képkockában az érzéseit leírhatnák vagy hasonlók mikor terjengett a pletyka, hogy Ő meg Fuutaro együtt és ő mondja, hogy az lehetetlen.., mellette meg mondjuk egy szövegbuborék a rendes gondolatairól.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Bastian
Ezek után szerintem "Rena" első megjelenése mögött ketten állnak, és Yotsuba szándékosan kérte, hogy Itsuki játssza el a szerepet. Megjegyzem, ha fúj Ichikára a múltban történtekért, akkor érthető, hogy miért nem a színésznőt kérte meg, bár az is ellentmondásos lenne, hogy mi a fenét keresett kint az éjszaka közepén, mert gondolom onnan jött az ötlet neki, hogy ő volt az, aki kihallgatta Itsuki és Fuutarou beszélgetését. Itsuki mondta is, hogy összefutott Yotsubával, tőle kapta az iskolás cuccait, és gondolom a "Rena" öltözéket is akkor. Viszont ha ez így van, akkor "Rena" második megjelenése mögött egyértelműen csak Itsuki áll, és már réges-régen kitálalhatott volna Fuutarounak, de csak feleslegesen húzta az agyát a "Ki vagyok én?" játékkal és a furcsa viselkedésével.

Ha érez Fuutarou iránt valamit, akkor a 21. fejezet, a hazugsága(?) szerintem terítékre fog kerülni.
https://mangadex....r/12791/17
https://mangadex....r/12791/18
Illetve itt van ez is a 3. fejezetből:
https://mangadex....r/98217/13
Pár oldallal korábban pedig lehet, hogy szándékosan avatkozik közbe, amikor Fuutarou beszélgetni akar Mikuval.
Bár továbbra is tartom magam hozzá, hogy hiába az ígéret mindkét fél részéről, nekem irreális lenne, ha Yotsuba 6 éven keresztül szerette volna Fuutarout, a fordítottjáról már nem is beszélve. Ha a jelenben történt a dolog, az meg nem a 0-ról indult, mert volt már ismerete Fuutarouról, tudta, hogy nem rossz ember, és a 100 pontos tesztet látva, még nagyobbat nőtt a szemében.

----------

Elég jól összeraktuk a képet.
90. fejezet

https://manamoa.n...id=1324846
Yotsuba az elejétől kezdve tudta, hogy kicsoda Fuutarou. De mivel hozzá képest szégyenben maradt, Fuutarou-kun helyett Uesugi-sannak kezdte el hívni. Fuutarou nem emlékszik rá, de Yotsuba nem felejtette el. Boldog, hogy ő lett a korrepetitoruk, és talán ha többet tanul, akkor képes lesz elmondani neki.

Yotsubának feltűnik, hogy a tűzijátékos fesztivál idején Miku már biztos, hogy szerelmes Fuutarouba, de azért Ichikával is megbeszéli a dolgot, aki szerint szintén ez a helyzet. Közben Yotsuba Ichikát is kérdezi, hátha emlékszik valamire a múltjukból, de abban a pillanatban ez nem történt meg. Ichika mégis elkezd beleszeretni, ami szintén feltűnik Yotsubának. Yotsuba az egész visszaemlékezés alatt a kedvenc parkjának hintáján monologizál.

Eljutunk a kórházi látogatáshoz, ahol Yotsuba végig a termen kívül állt, amikor Fuutarou beszélt a kyotói lányról Itsukinak. A 35. fejezetben pedig szándékosan csendben maradt, amikor Fuutarou rákérdezett, hogy bármelyikük hajlandó-e beismerni, hogy találkozott vele a múltban. Yotsuba nem akarja, hogy egyedül ő legyen különleges Fuutarou számára, mert sokat köszönhet a testvéreinek. Kitalálta hát, hogy Itsuki búcsúzzon el a nevében Fuutaroutól, és tényleg ő volt az, aki kihallgatta a beszélgetésüket az éjszaka közepén, és beszerezte a Rena kosztümöt Itsukinak. Yotsuba nem valami jó, ha hazugságról van szó, és az iskolai cuccaiért cserébe kérte meg Itsukit. Itsuki amint felvette a kosztümöt, elmondta, hogy neki már volt egy sejtése, hogy Yotsubával találkozott Fuutarou.

Fuutarou ugyebár a vízbe esett, majd Yotsuba is egyedül hagyta utána a Seven Goodbyes idején. Továbbra is arról monologizált eközben, hogy nem lehet az, hogy egyedül ő legyen különleges. Nem számít, hogy kibe szeret bele, ő támogatni fogja. (Látjuk a monológja közben, hogy Itsuki próbált Renaként megjelenni az E-útvonalon a kirándulás idején, de Yotsuba lefülelte.)

Visszatértünk a jelenbe, közeledik a nyári vakáció. Itsuki szerint tanulniuk kéne, majd Miku lazán felhozza, hogy nem szeretne egyetemre menni, hanem inkább főzősuliban gondolkodik. A többiek szerint elment az esze, pedig ő lett a legjobb közülük a legutóbbi teszten. Miku visszagondolt arra, hogy Fuutarou milyen élvezettel ette a croissant. Yotsuba kíváncsi rá, hogy Fuutarou mit fog szólni ehhez, és Fuutarou meg is jelenik nem sokkal ezúttal.

Yotsuba és Itsuki beszélgetnek a fejezet végén. Itsuki szerint mindenkinek joga van a saját boldogságának beteljesítéséhez, de Yotsuba szerint minden rendben, rajta kívül mindenki más képes volt Fuutarou szemébe nézni, nincs szükség arra, hogy ő is beszálljon. Elnézést kér tőle, amiért a kényelmetlen Rena szerepbe kényszerítette. Yotsuba a hintáján bevallja, hogy az elejétől fogva szerette.

Szerkesztette: Bastian - 2019.06.17. 12:26


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
DieHardy
Hát ezt most tényleg szépen összeraktuk. Kiváncsi vagyok, hogy Yotsuba ezt meddig fogja bírni, mert szerintem előbb vagy utóbb, de belefog fáradni az egészbe és meg fogja mondani neki. Legalábbis remélem.. így ez után a fejezet után Yotsuba kicsit nőtt a szememben, azért ennyi ideig magába tartani az egészet úgy, hogy még jelét se nagyon adja annak, hogy szerelmes...és még mellé támogatni a többieket, úgy hogy közben maga ellen játszik...hát minden elismerésem.

Amúgy akkor most így szerintem az is összerakható, hogy Itsuki ezért akarta mindenáron Fuutarot nosztalgiára bírni, hátha összerakja a képet és emlékezni fog Yotsubára vagy legalább érdeklődni fog újra "Rena" személye után. Igazából akkor Itsuki végig Yotsuba kedvében akart járni ezzel az egésszel.. bár nem tudhatjuk pontosan, mivel igazából romantikus szálon Itsuki maradt ki egyedül. Jó tény, hogy szerintem vele voltak az egyik legkomolyabb beszélgetései Fuutaronak, de ez még szerintem nem vehető nagyon olyan/egyértelmű jelnek. Ha azt nézzük Ő volt az egyik aki a legtovább kételkedett Fuutaroban..(mondjuk lehet csak mint Mentor, de akkor is)
Valószínűleg kövi fejezetben eldől, hogy milyen irányba folytatódik a sztori.. strand? a hegyekbe? ...Fuutaroból kiindulva szerintem a könyvek és füzetek fölé! :D
Szerkesztette: DieHardy - 2019.06.19. 10:32


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
dungeonlord
Élmény olvasni a külföldi oldalakat, ahol legvégsőbbig kitartanak a kedvenc karakterük mellett és drukkolnak nekik .
Nagy kár, hogy a Magyar fórumoknál kevesen vagyunk .
Csodálatos fejezett , és nagyon megsajnáltam Yotsubát.
Néha elég egyetlen fejezett és máris másképp nézzem a szereplőket. Röviden (megkedvelem) .
Remélem Rena sorsát a győztes után valamikor vagy örökké titok marad a lányok között. Mert így mindenki egyenlő lenne Fuutarounak.
 
Bastian
Ellentétes véleményen vagyok.
Az évek során gyűlölni kezdtem minden "dráma királynő" történést, és emiatt nem tudok boldog lenni. Ha jól emlékszem, akkor Ichika kapcsán megjegyeztem, hogy annyit sír, hogy nem tudom igazán sajnálni, mert magára hozta a bajt. Yotsuba pedig szintén ezt tette. Önként, ismétlem önként döntött úgy, hogy nem kíván bármiféle erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy elnyerje Fuutarou szívét. Emiatt pedig nem tudom megdicsérni. Az internetezők többsége pedig már ezüsttálcán nyújtaná át neki a győzelmet, mert szenvedett. Fantasztikus. És hol marad a következetesség? Nino és Miku aktívan próbálkozik, de mivel egyikük sem a kyotói lány, ezért nyerjen a lány, mert nem akart versenybe szállni, szégyellte, hogy nem tudott felnőni a Fuutarouval kötött ígérethez, és ki is akarta "nyírni" a lányt Fuutarou emlékeiből? Pont, hogy nem önzetlen, hanem önző volt ezzel kapcsolatban, pedig teljességgel érthető, hogy miért bukott el. Fuutarounak megmaradt Raiha, ellenben Yotsuba elvesztette Renát, és vele együtt a motivációját a tanulásra. Az előző sulijukban történtek pedig még mindig béklyóként visszafogják, amit a hinta láncai remekül szimbolizálnak, ahogy előre és hátra ingázik a múlt és a jelen között. Ki fog szabadulni a béklyóból, efelől nincs kétségem, de realisztikusan a győzelme egy olyan győzelem lenne, ahol nem volt senkinek esélye az elejétől fogva a kyotói lány mivolta miatt. Ezt pedig nem akarom.

Hát... Itsukinak továbbra is az "első lány" kártyája van csak meg, azonkívül egy "kövér/zabavicc". Amíg nem látom egyértelmű jelét, hogy bármit is érez Fuutarou iránt, addig nem aggódok miatta. Szerintem őt sokkal neccesebb, már-már lehetetlen értelmesen berántani a buliba ezen a ponton, mint Yotsubát.

Szerintem át fogjuk ugorni a szünetet. :lol


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
DieHardy
Félre ne értsetek, én a kijelentésemmel nem arra akartam utalni, hogy Yotsuba legyen a győztes, mert ő volt a kyotói lány vagy azért amin átment, csak szimplán azért, hogy képes volt így viselkedni, annak ellenére, hogy a szerelme ott volt egy karnyújtásnyira. Nem tudom, hogy ezért most erősnek vagy éppen gyengének kéne hívni őt, mivel ha azt vesszük, akkor nem volt képes megtartani az ígéretét és "megfutamodott" a célja elől, amit egyértelműen magának köszönhet(ahogy Bastian is írta), viszont másik oldalról nézve kitartott az elvei mellett (semmilyen jelét nem mutatva, hogy sajnáltatja magát vagy, hogy épp megtörne), hogy csak abban az esetben vall, hogyha elér egy szintet. Nyilván így ismét kapott egy hatalmas motivációt, célt, amit viszont most elutasítani készül a testvérei miatt, de előbb vagy utóbb úgyis "megszabadul" a láncoktól és Ő is belép a versenybe.

Én Itsukit azért is nem szeretném győztesnek, mert Ő volt az a bizonyos "első lány". Lehet hülyén hangzik,de nem tetszene az a végkifejlet, hogy vele kezdődött minden és vele is fejeződik be... (pontosabban, a "jelenben" vele kezdődött minden)

És így végszóra: továbbra is hajrá Miku! :D


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Bastian
Bár dungeon kommentjét nem láttam, amikor írtam a hozzászólásomat, de szerencsére pont mehetne arra is válasznak, mert az ellenkezőjét látom a leírtaknak, azaz ugrálgatnak át az emberek a Yotsuba expresszre a fejezet után, egyáltalán nem tartanak ki a kedvencük mellett. És miért? Mert szenvedett, és ezért kell nyernie.

https://mangadex..../168304/15
https://mangadex..../168304/16
https://mangadex..../168304/17
https://mangadex..../168304/18
https://mangadex..../168304/19
https://mangadex....r/214239/7
https://mangadex....r/214239/8
vs.
https://mangadex....r/642616/9
https://mangadex..../642616/12
Szeretném megjegyezni, hogy Ichika, Nino, Miku és Yotsuba is szemtanúja volt annak, ahogy mások beleszeretnek Fuutarouba. A helyzetet mégis Nino és Miku reagálta le szerintem értelmesen. Ichika addig várt, ameddig a végén elmentek neki otthonról, bekattant, Yotsuba pedig még mindig nem hajlandó tenni semmit. Miku ellenben ugyanazzal a dilemmával küzdött, mint Yotsuba (Nem lehet különleges, legyen egyenlőek), de rájött, hogy nem vezet semmi jóra. Nino meg alapjáraton magasról tett a konkurenciára, csinálta a dolgát.

Itsukival kapcsolatban egyetértek. Bár elég irreleváns, a kiváltságai még mindig megvannak.

Mikut elkezdték temetni az útja miatt, mert "abban" az átkozott mangában, az egyik vesztes megsüthette a győztesnek az esküvői tortáját. -.-

Tengerpart vs. Hegyek :D
https://www.youtu...DTslOxbAdI
----------

Haruba-sensei tweetelt pár órája, hogy Fuutarou állítólag a tengerpartra megy a következő fejezetben. Slice of life a 5toubun-ban? Micsoda időket élünk. (Aztán kiderül, hogy egy újabb, óriási dráma robban ki a fejezetben...)
Szerkesztette: Bastian - 2019.06.20. 18:58


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
DieHardy
Bastian írta:

Mikut elkezdték temetni az útja miatt, mert "abban" az átkozott mangában, az egyik vesztes megsüthette a győztesnek az esküvői tortáját. -.-

Tengerpart vs. Hegyek :D
https://www.youtu...DTslOxbAdI


Mikut csak ne temetgesse senki :D (*túlságos elfogultság on* :D) De szerintem, ha úgy folytatja mint a "belekényszerített" randin, akkor őt tartanám a legesélyesebbnek. Egy icipicit kéne bátrabbnak lennie és akkor hatalmas előrelépéseket tehetne, viszont mindenképp jó úton jár.

Hát ez a videó valami óriási :D

Bastian írta:

Haruba-sensei tweetelt pár órája, hogy Fuutarou állítólag a tengerpartra megy a következő fejezetben. Slice of life a 5toubun-ban? Micsoda időket élünk. (Aztán kiderül, hogy egy újabb, óriási dráma robban ki a fejezetben...)


Úgylátszik a Sensei azért még tud újat húzni. Kiváncsi leszek mi lesz a tárgya ennek a drámának. Esetleg Yotsuba lehet? vagy szimplán a lányok két részre szakadnak, az ellentétes döntések (tengerpart vs hegyek) miatt és jön a depi, hogy Fuutaro nem velük ment? Áh, túl sok a lehetőség, jöhetne már a kövi fejezet. :D


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Bastian
Az is jó dolog szerintem, hogy ő semmilyen formában sem érintett a kyotói lány és Fuutarou történetében eddig. Nem találkozott vele, nem látta, nem játszott el egy szerepet, nem hallott semmit egy bizonyos Renáról. Csak a jelen befolyásolja.
https://mangadex..../605795/16
https://mangadex....r/226705/3
Itt van ez az elmélet is. Megtudtuk, hogy az Uesugi családnak volt egy kis üzlete, ahol házikenyeret szolgáltak fel, és a család szerette az anya kenyerét. Az elmélet szerint az a plakát az éttermen azt jelzi, hogy a hely újranyitott, de az esküvő miatt zárva lesz. Eddig ezt az elméletet Ninohoz kötötték az emberek, mert neki az volt a gyerekkori álma, hogy nyisson egy saját éttermet (Ez persze változhat a jelenben), de Miku főzősulis pályájával, és a kenyérről szerezett információval, vele is beteljesülhet.

A drámát csak én írtam oda "poénból", mert rengetegen azt várják most, hogy nem fog semmi történni, lazulás lesz a tengerpart miatt. De olyan, hogy semmi ne történjen, nem igazán fordult elő egyszer sem a mangában. Yotsubának nőnek az esélyei, ha a drámáját pihenteti a Sensei, de ha a megoldás felé kezdünk el rögtön menni, az könnyen csak "egy elvarratlan szál megoldása" kategória lenne.

Tudom ajánlani a Kaguya-samát, az egyértelmű pár ellenére is. ^^
----------

A spoiler előtt itt van nekünk ez:
https://twitter.c...0402734080
Taketatsu Ayana (Nino) feleségül megy Kaji Yukihoz. Haruba-sensei gratulált Taketatsunak, az emberek pedig elkezdtek Nino x Eren képeket szerkeszteni, készíteni. :"D

És akkor Fuutarou a tengerparton...
91. fejezet

https://manamoa.n...id=1376526
Az ötösikrek visszaköltöztek a régi otthonukba. Az új otthonuk bérleti ideje lejárt, így új helyet kell találniuk. Itsuki elcsíp Ichika telefonbeszélgetésében egy olyan részt, hogy elég, ha csak 4 személyes lesz az új ház. (Ichika ugyebár fontolgatta már jóval korábban, hogy a színésznői karrierje miatt nem fejezi be a sulit, így a jelek szerint ebbe az irányba megyünk ismételten. Persze a többiek elől titokban tartja.)
https://mangadex..../239515/11

Raiha talál valamiféle randizással, randihelyszínekről való könyvet Fuutarounál, és belelkesedik. Fuutarou persze inkább tanulna, vagy melózna, de a menedzserének balesete volt, és Miku menedzsere próbálja ápolni. Akkor gondolom Fuutarou, Nino és Miku sem fog melózni. Elmennek az ötösikrekhez, de nincsenek otthon a költözés miatt, így ketten mennek a tengerpartra.

A tengerpartos rész lényegében arról szól, hogy Fuutarou jól érzi magát az ötösikrek nélkül, de azért a végére csak elismeri, hogy ha ott lettek volna ők is, akkor jobban kifáradt volna. Mindeközben Itsuki elég időben, de arra a következtetésre jutott, hogy a nővérei mind éreznek valamit Fuutarou iránt, és mivel Fuutarou a probléma gyökere, ezért nem tehet mást, minthogy kordában tartja a nővéreit. Azonban összeomlik benne a világ, amikor mindannyiukat meghívja Fuutarou az uszodába a fejezet végén.i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Ugrás a fórumra: