A szereplők által birtokolt és használt mágiák, átkok és egyéb képességek kibeszélése.
A szereplők személyiségének és történetének kibeszélésére van külön téma.
Fairy Tail - Mágiák, átkok és egyéb képességek
Na, akkor ezt a topicot is használatba veszem
Rögtön egy kérdéssel kezdenék, méghozzá a Take Over-ről. Tudjuk, hogy vele kölcsön lehet venni bizonyos létformák erejét. Általában Beast Soul-t használnak.
És a kérdés: A Take Over-nek vannak különböző fajtái vagy csak létezik és vele minden létforma testébe bele lehet bújni? Néhány manga fejezettel ezelőtt pl egy Istent testesítettek meg vele. Korábban Mira egy átkot használó démonná változott. (bocs nem tudom a nevét ^^ )
Én úgy képzelem el mint pl.: a Sárkányölő mágiát
van a Sárkányölő mágia amibe beletartozik a tűz, vas, égi, villám stb.
ugyanígy a Take Over összefoglaló neve a Szörny, Démon, Állat, Mecha és Isten léleknek. Egy mágia típus melynek vannak válfajai és jelenleg úgy tűnik nem keverhetők egymással.
Nekem is lenne egy kérdésem Natsuról.
Tudjuk h több féle ereje van. Tűzsárkány, Tűzsárkány Király, Villámló Tűzsárkány és a Dragon Force.
Szerintem az erejük az előző felsorolás szerint van a leggyengébbtől a legerősebbig. Szerintetek?
Illetve DF-et szerintetek csak Tűzsárkány erővel tud használni vagy esetleg a Király (amit nagyon esélyesnek gondolok) és Villámló módban is?
Abban én is biztos vagyok, hogy a Dragon Force előhívása után lesz a legtáposabb Az viszont kérdés, hogy a Tűzsárkány Király vagy a Villámló forma az erősebb. Az előbbi formában eddig egy csapásra ütötte ki az embereket, Zerefet leszámítva aki kettő lett volna xD
Szerintem a Dragon Force egy nagy adag boostot ad Natsunak. Több mágikus erő, erősebb csapások és még a külseje is változik. Úgy hiszem, hogy a különböző formákat úgyan úgy tudja használni csak sokkal tömegpusztítóbbak lesznek.
köszi
am Zeref ellen nem a Tűzsárkány Király erőt használta mint a Harci isten vagy Jacob ellen
ott Igneel hátrahagyott erejét és azt többé nem is tudja használni
Én abból gondoltam h a Villámló a táposabb h azt nem használta
és miért használna egy nagyobb erőt ha a kisebbel is szént csapja
Szerintem a tűzsárkány király technika biztos, hogy a villámló mód felett áll, nem véletlen a király jelző és nem egy szimpla tűzsárkány jelző, már ez mutatja a szintlépést. A dragon force meg szerintem egyre inkább sárkányosabbá változtatja majd a sariölőket ahogy szintet lépnek, nagyon valószínű, hogy Acnologia sárkányformálya pl. dragonforce.
Dekker a király jelző nálam csak arra biztosíték h erősebb a sima tűzsárkánynál
Acnologia Sárkány Alakja max Zeref által módosított DF bár sztem lehet h ez egy külön forma és van egy teljesen sárkányos DF-je is amit úgy képzelnék el mint egy ember nagyságú és sokkal emberiesebb külselyű mini sárkányt
Zerefen túl én még August harcstílusára vagyok kíváncsi. Vajon mennyi féle mágiát ismer? Habár a manga jelenlegi állását elnézve lehet nem kell sokát várnom, hogy megtudjam.
Azért remélem, hogy ez a "minden mágiát ismer" szöveg nem teljesen lesz így, vagy lesz valami megkötés. Esetleg az, hogy ismeri nem lesz egyenlő azzal, hogy használni is tudja. Kicsit furcsa lenne, ha pl. hirtelen sárkányölő mágiával kezdene dobálózni. ^^"
Ugrás a fórumra: |