Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Látszik a Gintama rendezőjének munkája, sikerült jól visszaadnia a manga humorát, de nálam az a ritka eset állt elő, amikor naaagyon nem tetszik a főszereplők hangja. Utoljára a Jitsu wa Watashi wa-nál tapasztaltam hasonlót, de az az adaptáció több sebből vérzett...
Egyetlenegy dolguk lett volna, megszerezni Kamiya Hiroshit, Iori szerepére. Mit találtak ki ehelyett? "Juj, tök bulis lenne, ha az Uchida testvérek ugyanabban az animében adnának hangot a rokon szereplők között!" Uchida Maaya, mint Nanaka elég vérszegény (Hara Yumi sokkal jobb lett volna), de Uchida Yuuma, mint Iori egyenesen idegesített. Nincs mese, a két hegyomlás kapta a legjobb hangot, miközben olyan seiyuuk, mint Mizuki Nana, Eguchi Takuya, Hanae Natsuki és Fukuyama Jun is csak mellékszerelők. Miééért?
A rész eleji figyelmeztetés tudtam, hogy érkezni fog, de biztos, ami biztos, Iori, Kouhei és Chisa életkorát felemelték 20 évre. Ez nem egy isekai, ahol a legális alkoholfogyasztás lehetséges 20 év alatt.
Ó, még valami... Annál kevésbé gyűlölök jobban valamit, amikor elveszik egy adott karakter jelenetét, majd másnak adják. Ez az, keltsük az animésekben azt az érzetet, hogy Chisa aztán marhára fontos, lopjuk el a nyitójelenetet Nanakától!
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)