Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Eden's Zero
Jaeger
Kint a legújabb fejezet:

https://www.manga...ns-zero-85

Úgy nézz ki a korábbi verzió valósul meg... Most jön a Round 2-ő és meglátjuk mi lesz.

De egy overpowered ellenfél ellen mint Draken az is kevés lenne ha mind egyszere támadnának szóval szerintem lesz itt még időutazás megint.

Nagy csalódás lenne ha együttes erővel legyőznék őt mert azért lazán beleállt Shikiék teljes erejű támadásába mikor megjelent.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Igazából még nem láttuk Drakken teljes erejét, ezenfelül meglepetésként érte Shikiéket, mikor beleszólt a harcba. Másrészt ott van még a harci ruházata a Shining Staroknak is, na meg az 'Etherion' (amit nem hiszem, hogy használni fognak itt, csak majd mikor elérnek a Sárkányzuhatagig, a Sakura Kozmosz szélére), de az tény, hogy fair küzdelemben nem tudják legyőzni, szó esett a fejezetben is erről.

Néhányan feltételeznek egy Hermit vs Seth féle hacker összecsapást a Digitalison, ami valljuk be, szerfelett klassz lenne.

Lehet szó arról is, hogy még legalább egyszer visszaugrik Rebecca, de az is megeshet, hogy miután megmentették Labiliát, felhúzzák a nyúlcipőt és meglógnak valahogyan. Aztán egy mini training arc/timeskip ahol Shiki elsajátítja az Overdrive-t, mert amire jelenleg képes - ő és Jinn is -, alighanem a kezdetleges verziója az Overdrivenak. Aztán jöhet az endgame Drakken ellen.

Szerk.: Apropó..
EZ CH. 86 Early Spoilers

-Edens Zero Chapter 86 Title "EZ-Attack!!"
-Edens Zero 86 Synopsis:
The Edens Zero crew tries to work out a plan to escape the tragedy that awaits them if the future unfolds as Rebecca experienced it, but the Belial Gore approaches them dangerously...
Cover: Ch. 86 Cover
By: @11ThDoctr


Szerkesztette: Blader - 2020.03.11. 19:54
 
Jaeger
Apropó 2:
https://www.manga...ns-zero-86

Kint a legújabb fejezet. Érdekes megoldást választottak a megoldásra :)

De nem vagyok benne biztos, hogy ez igy elég lesz a győzelemre.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Az a két double-spread a rohamozásról nálam a favorit a Mennyei Lovagok panellal egyetemben eddig a mangában.

No.30, hmm?
1. Jelentheti azt is, hogy Rebecca eddig összesen 30x használta a Leapert, még talán az első fejezet előtt is.

2. Lehetséges, hogy a Leaper valójában képes váltogatni az alternatív univerzumok között és Rebecca jelenleg most van a 30.-ban.

3. Viszont mivel nem emlékszik az előző 28-ra, lehet, hogy más ugrott az időben néhányszor..
Vagy mindhárom összesen. :hmm

Noah-nak biztos van némi köze Rebecca múltjához.. és a 69. fejezetben, Rebecca rémálma is egy ugrás volt a jövőbe.. vagy egy alternatív jelenbe/múltba? :ehh
 
Jaeger
Ezek jó kérdések remélem hamarosan választ kapunk rá :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Blader írta:
Szerk: Ironikus, nem? Itt az ellenségek adják be a kamu halálokat, valamint a földig alázzák főhőseinket, és nem fordítva. :lol

Mintha a FT-t olvasnánk a rosszfiúk szemszögéből. :D

Az utóbbi néhány fejezet ütősre sikerült. Blader kérdései mellett engem még az érdekelne, hogy Drakken honnan tudja, hogy most már no.30-at kell mondania? Lehet rájött, hogy mi történt abból, hogy a csapata elbukott? Végülis mondta, hogy valami nem stimmel. Ha más nem, minimum gyanakszik.

Durzo írta:

Maria kihallgatására remélem rá lesz szánva egy egész fejezet. :lol

Lehet Maria-t mégis "kihallgatják" majd...


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Blader
Szerintem Noah mondta el neki ismét, vagy kapott tőle valamiféle "képességet" amivel számon tudja tartani. :D

Rebecca múltja valószínűleg Noahoz fog kapcsolódni valamilyen szinten. Amire még mondjuk kíváncsi vagyok, az Rebecca és Labilia, valamint Jinn és Kleene háttértörténete.

Lényegesebb spoilerek a 87. fejezetből (LQ)
The Four Shining Stars in Battle Dress

Áh. Ezt vártam egy ideje, Sister öltözéke mindent visz! Már várom, hogy megjelenjen HQ verzióban is.
Noah
Megérkezett Noah is a végére. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből.


Szerintem maximum egy kisebb arc, és utána már mennek is a Sárkányzuhataghoz, de az is lehet, hogy rögtön ezután az arc után.
Lassan viszont az anime is érkezhet.. Mashimának is vannak rejtett, még bejelentésre váró projektjei. Én júniusra tippelek, valahol a 100. fejezet környékén.

Egyesítve 2020.03.26 19:21:39:
Kint van a fejezet:
https://readedens.../87/page/1
Szerkesztette: Blader - 2020.03.26. 19:21
 
Jaeger
Noah kicsoda is?:D Elfelejtettem. :ehh


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
A Shooting Starlight céhmestere, tudod amelyik a kalandorokkal foglalkozik és benne van Rebecca is meg Shiki is. :'D Meg Labilia, Happy és Clarisse, a recepciós.

A Guilst történetív elején említették meg először a céhmestert, merthogy "elrabolták" őt is miután Rebeccát magához hívatta, de nagy valószínűséggel csak összejátszott a rosszfiúkkal. Sister Ivry megemlítette, hogy Noahnak dolgozott a céhnél, miután Ziggy feloszlatta őket, valamint, hogy ő adta neki azt a küldetést, ami miatt csapdába esett és ott rekedt 10 évig a Rogue Out bázisán.

A 43. fejezet végén jelenik meg először személyesen. Drakken kereste éppen, információ kellett neki az Edens Zeroval kapcsolatban. Itt mondhatta el Rebecca képességét Drakkennek és innentől váltak teljesen célponttá.

Legutóbb a 80. (katt) fejezet végén jelent meg.
Szinte biztos, hogy előránt egy Aizent. It's all gone according to my calculations. ^^
 
Jaeger
88 fejezet:

https://www.manga...ns-zero-88

Végül is megkaptuk az Aizen féle dumát :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Kaptunk egy magyarázatot a Leaperre, de vannak még körülötte rejtélyek, mint például, hogy miért csak most tartotta meg az emlékeit (lehet köze van a gravitációhoz és Shiki Ether Gearjához, ahogy Drakken is említette, Shiki a kulcs a Cat Leaper felébredéséhez, amit mellesleg Noahtól hallott).

Ugyebár öntudatlanul használta már akkor, mikor Happyt elgázolta a teherautó. Eredetileg ő is meg kellett volna haljon, de öntudatlanul megváltoztatta a helyzetét az időben és átkerült a No. 2-es idővonalra. Valamit akárhányszor fenyegetve érezte magát (a manga első fejezetei és Guilst arc) ugyanúgy aktiválta tudtán kívül, de az emlékeit nem tartotta meg.

Ez volt a 30. ugrása, ha figyelembe vesszük a fejezetben lévő utalásokat, akkor 5, pontosabban 6 db. ugrásról tudunk. A többinek lehet, hogy nem lesz jelentősége. Az utolsó előtti ugrása a 28. idővonalról a 29.-re, feltételezhetően akkor volt, mikor "először" használta a Leapert Nino ellen, a Sun Jewel arc során, ezt számoltam az 5. ugrásnak. Az utolsó pedig akkor történt, mikor Shiki meghalt a 29. idővonalon.
Ó, igen egy még kimaradt. Rebecca "rémálma", azt mondjuk még nem is nagyon tudjuk hova tenni, információ hiányában, habár a legesélyesebb találat erre a jövőből,( azaz a Belial Gore arc után valamilyen pontról) való ugrás.
Első alkalommal egy óráig volt kiütve (69. fejezet), majd mikor visszaugrott egy hetet, Shiki halála után, ez az időtartam a felére csökkent, azaz csak egy fél órát volt eszméletlen. Csak arra tudok gondolni, hogy amit a 69. fejezetben láttunk, az egy távolabbi jövőben történt, és így nagyobbat ugrott vissza Rebecca egy hétnél, ezért is lehetett hosszabb ideig öntudatlan, mint mikor a 84. fejezetben ugrott vissza arra a pontra. Ez a 69. fejezetbeli ugrása lehet a 31. ha nem használta előtte. :hmm
A jövőben, Drakken példáját követve más rosszfiúk is szemet vethetnek a Cat Leaperre, akár még egy galaktikus háború is kialakulhat a megszerzéséért.

Szinte biztos vagyok benne, hogy Noah motivációja nem áll annyiból, hogy mindenáron le kell győznie Drakkent, hanem inkább félreállítja az útból, egy nagyobb cél elérése érdekében. Hátba fogja szúrni Shikiéket is, meg Drakkent is, bár az tetszik, hogy Shiki nem bízik meg benne. Arról nem is beszélve, hogy nem mondta el a teljes igazságot.

Az erejével kapcsolatosan valaki megemlítette, hogy ő most akkor egy sétáló Google Maps. : " D Mondjuk Rebecca képessége nélkül, Noah képessége is szimplán csak GPS, de ezáltal ki tudja következtetni a jövőbeni eseményeket.

A következő fejezet címe alapján (Hermit vs. Fie), a harcokon lesz a hangsúly az elkövetkező 3-4 fejezetben, úgy tűnik.

Megjelent a 9. kötetborító is:
Nyisd le
i.imgur.com/fYjNhRF.png
 
Jaeger
Kösz a részletes magyarázatot :)

Jó kis borító lesz...

De a Cat Leaper túl erős valamilyen gyengítésnek muszáj lesz lennie amitől Rebecca se fogja használni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Noah annyit említett, hogy nem tudja, hogy Rebecca hányszor lesz még képes használni, viszont amint megtudunk többet a Leaperről egy megbízhatóbb forrásból (ugyanis Noahnak nem minden szava arany :D részleteket is kihagyhatott), valószínűleg valamiféle hátrányt/korlátozást is kaphatunk.

Egyelőre annyi, hogy Rebecca nem emlékszik arra, hogy ugrott. Kivéve a legutóbbi esetet, valamilyen okból kifolyólag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Véget értek a harcok a Four Shining Stars és az E4 között. Az erőkülönbség várható volt, mégiscsak Ziggy - aki egykoron uralta a Sakura Cosmost, vagy valami ilyesmi - elsődleges, elit csapatáról van szó.
Ha nekem tetsző sorrendbe kéne állítanom a harcokat, valahogy így nézne ki:
Hermit vs Fie;
Homura vs Sylph;
Sister vs Daichi;
Witch vs Laguna.

Mindegyik eléggé érdekfeszítő volt - számomra legalábbis -, de Hermité volt a leglátványosabb. B-) Witch harca teljesen jogosan lett offscreenelve, mindkét oldalról láttunk már tőlük harcot.

Hobbi a gonosztevőknek.. a tény, hogy Drakken igazából DJ volt, csak még többet dob a karakterén. Sokkal realisztikusabbá tette ezzel őt most Mashima.

Úgy néz ki, hogy Amira is itt van, ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy az arc végére a GIA/IUA is betoppanjon. A cselekményszál Jinnel még hátra van, de a végső harc már a láthatáron..

Egyébként Mashima a 9. kötet epilógusában megerősítette, hogy ez a csúcspontja a Sakura Cosmos Saga/Arc-nak.

U.i: Egy darabig azt hittem, hogy lesz még egy ugrás az idősíkok között, de ez már nem valószínű, főleg miután Noah is megerősítette, hogy itt tudják csak legyőzni Drakkent, mivel Rebecca megtartotta az emlékeit a legutóbbi ugrásnál.
Ha el is menekülnének, Drakken utánuk menne, ahogy Shiki is megemlítette. Most kell legyőzniük őt, amíg náluk van a fölény információ terén az előző "világról."
Szerkesztette: Blader - 2020.04.28. 22:57
 
Jaeger
Egy kicsit leült a téma szóval ideje újra felpörgetni :D

Itt is van a 94-es fejezet:

https://www.manga...ns-zero-94


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Drakken rendesen odapörkölt Shikinek, verbálisan is. :ehh
"Fell onto the ceiling? Oh, you're definitely going to fall.. all the way to hell." Vajon mennyit gyakorolhatta a szövegeit meg azt a bizarr pisztolynyalogatós mozzanatát? ^^"

A következő fejezet(ek) egy része Jinn és Kleene körül fog mozogni, kapunk némi háttérsztorit kettejükről, meg a Drakkennel való kapcsolatukról. Már egy ideje érik.

A harc tartama hozzávetőlegesen a 99. vagy 100. fejezetig fog tartani meglátásom szerint, utána meg egy-két fejezet a lezárásról, következményekről és búcsút inthetünk a Sakura Cosmosnak egy időre.
Weisz & Shiki & Jinn vs Drakken felállásra számítok, viszont lehet, hogy csak az utóbbi kettő fog harcolni. Homurában nem vagyok biztos, a hátramaradt android Shining Starok pedig valamilyen okból kifolyólag kimaradnak a harcból, kissé overkill lenne, még ha most Drakkenről is beszélünk.

Mosco enyhített valamelyest a hangulaton, ő volt a fejezet igazi MVP-je. : D
Don't push
i.imgur.com/4GXwwxH.png


Szerkesztette: Blader - 2020.05.20. 19:06
 
Ugrás a fórumra: