Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Eden's Zero
Avaren
Még mindig ugyanaz :D : A karakterek miatt nem is, de a világ, az űr miatt nekem még mindig tetszik ez az egész. :D

A visszaszámlálás meg elkezdődött 1 hét és rajtol a FT folytatása, kiváncsi vagyok hogy akarja megoldani Hiro, hogy két mangának is írja a történetét ( mert rajzolni már nem ő fogja azt ), bár nála a mennyiség mindig megvolt a minőség az... xD de azért reménykedek hogy összebír dobni valami értelmeset. :D
 
Pennymester
Kicsit lemaradtunk a fejezetekkel :ehh
F5: https://jaiminisb...0/5/page/1
F6: https://jaiminisb...0/6/page/1
 
Durzo
Na így lassan 3 hónap után vélemények? Megmondom őszintén, ha Penny nem linkeli az 5. és 6. fejezetet már azokat is elfelejtettem volna elolvasni, azóta pedig hozzá se nyúltam. Leginkább azért, mert úgy éreztem, hogy csak a FT utalgatásokról szól, de ha azóta elkezdett önmaga lenni, akkor mondjátok és bepótolom a részeket. (Vagy, hogy volt-e Gajeel, vagy Acnologia easter egg? A kedvenc karaktereimet meglesném. :D)
 
Blader
Durzo: Jelenleg a 11 fejezetnél tart a manga, a 12. egy-két napon belül kint van, és nem nincs Gajeel vagy Acnologia szerű karakter.. még :D Kezdett érdekessé válni a dolog, és kezd kibontakozni a történet. Szerintem megér egy próbát,hogy folytasd. :)


Szerk: Szerintem már kezd lassan önmaga lenni az EZ és szétválik lassan a FT től,leszámítva eddig az Erza,Elcy duót,de nem igazán zavar, mert szerintem,és remélem különbözni fog valamennyire Erzától.
 
dungeonlord
Hiro kezd lassan átesni a ló túlsó oldalára. Ezeket a baromi onehit ütések nem illenek egy sci-fi mangához.
Szép dolog az egyediség, de lassan kételyeim vannak a manga kapcsán. Baromi sok a sablonos elem...
Nem tudom eldönteni, hogy Hiro vagy Oda hülyeségeitől fogok megőszülni...
 
Lad
12. fejezet
Hoppá, azért az utolsó oldal rendesen meglepett.
 
Jaeger
Ott csak én is néztem, hogy mi van :D De ez képesség maszk vagy mi lehet?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lad
Úgy tűnik, hogy ő is egy robot.
Szerkesztette: Lad - 2018.09.20. 19:55
 
Blader
13. Fejezet http://kissmanga....?id=447882

Shiki átalakulása tetszett,jól is nézett ki. Nem hiszem,hogy Elcy máris vesztett volna,sőt szerintem ez csak egy klónja volt,vagy valami hasonló. @AdminTeam a jövőben tervezitek lefordítani a mangát?
 
Avaren
Bizony, jól nézett ki :D Nem olyan vészes ez :D Heti 1 fejezetet bőven megér. :D
 
Akashi
Pártolom a manga fordítását! :)
 
http://tibiakonyhaban.blogspot.com
Lad
15. fejezet
Eddig a fejezetig lerakott egy elég sok potenciállal rendelkező alapot Hiro:
- Van egy konkrét űr, ami tele van furábbnál furább helyekkel/lényekkel, és kb. bármilyen őrültséget megvalósíthat
- Van egy hajó, amivel át is lehet szelni ezt a bizonyos űrt
Ez kettő pont kb. a tökéletes alap egy rövidebb-hosszabb kalandokra építő történetnek
- Kezd formálódni egy kisebb csapat, akikhez az ember akár kötődhetne is (Ft céhben hányan is voltak? 200? De kb. csak 15-25 karakter ismertünk meg, és néha már ez a szám is sok volt, mert ők sem kaphattak elég rivaldafényt)
Mondjuk ehhez kicsit jobb karakterek is kellenének. A két robot eddig elég semmilyen. Happy/Shiki újrahasznosított karakter, de Rebecca és Weisz már érdekesebb egy fokkal.
- Van egy nagyon távoli végső cél, ami felé a csapat haladhat

A kérdés most már csak az, hogy Hiro ki tudja aknázni ezt a potenciált.
Ami nekem eddig nem úgy tűnik, de ki tudja. :D
 
Blader
Történt egy s más.. de itt van a 21. fejezet.

Ez a Homura milyen menő már. :D Valószínűleg azért akar majd harcolni Shikivel, mert tudja,hogy ő a démonkirály unokája. Kiváncsi vagyok,ki Homura mestere,az előző tulajdonosa a Soul Blade Ether Gearnak és,hogy miért kéne legyőzni-e a démonkirályt Homurának. :hmm

Mindenesetre, story alapján és más téren is eltér a FT-től ez egyre jobban kezd látszani,de azért vannak hasonlóságok. Aki olvasta a Rave Mastert,az tudna-e véleményt írni,hogy az EZ mennyire hajaz a RM-re?
 
Lad
BladerTM írta:
Mindenesetre, story alapján és más téren is eltér a FT-től ez egyre jobban kezd látszani,de azért vannak hasonlóságok. Aki olvasta a Rave Mastert,az tudna-e véleményt írni,hogy az EZ mennyire hajaz a RM-re?

Általánosságban vagy valami konkrét dologra gondolsz? (karakterek kinézete, történet, stb.)
Én azt mondanám, hogy annyira sok dolgot nem merít közvetlenül a RM-ből. Persze, van hasonlóság is, de ezek többnyire Hiro stílusából fakadnak, ami kb. a RM alatt forrt ki.

Weiszt kezdem egyre jobban csipázni. Ő sem egy túldimenzionált karakter, de legalább számomra kicsit frissítő az önzőbb magatartása.
És vajon miben egyeztek meg Homurával? :D
Remélem nem valami keveset takaró ruha viselésében, mert már a mostani fejezetben is többet láttuk a bugyiját, mint az arcát. :lol
 
Blader
@Lad,egyes karakterek hasonlítanak, gondolok itt Shikire,Rebeccára,Elcyre stb. de ez nem is baj szerintem.(Láthatunk egy Kalóz Erza x Igazság Bajnoka Gerard verziót is :D ) Power of Friendship itt is jelen van,de valószínűleg nem lesz akkora jelentősége,mint a FT-nél. Történet szempontjából is van kis hasonlóság, pl.: Lucy elrablása a Phantom Lord által, és Rebecca elrablása a Rogue Out által,de egyre jobban kezd látszani,hogy eltér a FT-től,legalábbis nekem így tűnik.
Mivel nem olvastam a Rave Mastert,kiváncsi vagyok,hogy egyes karakterek mennyire hasonlítanak a RM karakterekre (Harun, és Siegharton kívül persze :D )Főleg arra vagyok kiváncsi,hogy Weisz,Xiaomei és Homura stílusú karakterek jelentek-e meg a Rave-ben. Na meg a történetvezetés szempontjából mennyire hasonlít a két mű, valamint,hogy mennyi és milyen mértékű "durvaság" volt benne. Gondolok itt a Guilst bolygón lévő állapotokra,vagy rosszabb dolgokra stb.


Nekem kifejezetten bejön ez a Space Fantasy dolog. Nagy potenciált látok benne,már csak a kérdés az, hogy Hiro mennyire fogja kiaknázni a lehetőségeket.
Hiro kiadott két "Utószót" is:

Vol. 1 Afterword

Vol. 2 Afterword

Az első két kötet fejezetei nagyjából az EZ világát mutatta be kezdetlegesen majd a harmadik kötettől kezdve jelentősen megváltozik a történet. Ami már kezd látszani. Nekem eddig bejön.
Amikor már animévé növi ki magát (vagy hamarabb),jó lenne lefordítani a mangát,ha nem túl nagy kérés. :)Egy Homura vs Elcy csatát szívesen megnéznék. :bow
Szerintem Homura mestere férfi,az is lehetséges hogy a Four Shining Stars tagja,aki el akarta pusztítani a démonkirályt túlszárnyalás reményében. :D
Szerkesztette: Blader - 2018.11.24. 18:23
 
Ugrás a fórumra: