Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Eden's Zero
kasza93
Elég érdekes dolog az biztos. Meglátjuk mit hoznak ki belőle. Nem lenne rosz ha a catleaper használatának lenne valami köze hozzá. Mondjuk ha az idősík megváltoztatásának az lenne az ára, hogy a halott Rebeka helyett valamelyik ismerőse halna meg.

DE itt inkább az öreg tervez valamit.
 
Blader
Eddig ez a kedvenc történetszálam. Ha valamit javíthatnék rajta, meghosszabbítanám a Drakken elleni harcot legalább 1 fejezettel és hozzáadnám az Elemi 4-es életerejének az elszívását. Külön volt némi hangsúly rajtuk. Mondjuk Kleene még mindig az ágyat nyomja.. ^^' Az ő és Jinn története még hátra van, a Lagunáé is. Remélem őt is viszontlátjuk majd.. az Edens Zero fedélzetén. :lol
Logikailag nem volt semmi gond a harccal, az Overdrive-t is fokozatosan építette Mashima (főleg a Belial Gore Arc alatt) már a 13. fejezet óta, csak nem tudtuk a nevét még akkoriban.

Shiki naiv a maga módján (Ch. 69 Shiki, mikor? : D) Weisz meg a végén képtelen volt meghúzni a ravaszt. Egyikőjüktől sem áll távol az, amit a fejezetben képviseltek. Próbáltak kiállni az igazuk mellett.

A Leaper újonnan felfedezett hátrányát a kedvenc karakterem szívta meg. :'( Eléggé gyanús volt számomra, hogy még egyetlen egy árva panelen sem mutatta Connort a sensei az időugrás után.. Az idővel nem ajánlatos játszadozni.

100. fejezet címe. . .
EDENS ONE

A címből adódóan úgy tűnik, hogy a Sakura Cosmos Saga 99 fejezetet élt meg.. Végre a kedvenc űrhajóm (a kedvenc kapitányommal) is képbe kerül. B-)

Szerintem a következő történt: W29-ben - vagy W28 ha a Nino elleni harcban beleszámítjuk a Leaper használatát - Connor megemlítette, hogy egy szörnyű baleset érte a hajóját, ami az Edens One ugyebár. Ha tippelnem kellene, megpróbáltak átmenni a Sárkányzuhatagon és rossz vége lett, Connor a halakkal együtt átsodródott a Sakura Cosmosba, ahol hőseink ráleltek. A W30-ban viszont erős a gyanúm, hogy ez az egész nem történt meg a Leaper miatt és Connor még mindig az Aoi Cosmosban van a hajójával és a legénységével együtt.

Ha igaz ez, egy eseményre még jöhet a magyarázat. Ő vitte el őket a Sun Jewel bolygóra, ami normális körülmények között három napot vett volna igénybe, de ő megtette az utat mindössze egyetlen egy nap alatt. Vagy az a helyzet, hogy ebben az idősíkban az események két nappal később játszódnak (amiatt a +2 nap miatt amit megspórolt Connor), vagy Shikiék találtak valami alternatív megoldást arra, hogy 1 nap alatt odaérjenek Kurenai bolygójára.

Szerkesztette: Blader - 2020.06.23. 14:21
 
Jaeger
https://www.manga...s-zero-100


Figyelem, Figyelem érdekes csavar következik :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
Két éves a manga, elrepült rendesen az idő..

Noah karrierje abban a pillanatban ért véget, amint felfedte kilétét Homura előtt.. :'D Én még mindig nem bízom meg benne.

Connor és az Edens One is Granbell fele tart.. Ziggy bizonyára kitervelt valamit még régebben.

Érzelgős fejezetre lehet számítani, mivel Shiki még nem tudja, hogy a robotok Granbellben felmondták a szolgálatot..

Visszatekintve az utóbbi 100 fejezetre, nem bántam meg, hogy belekezdtem, sőt.. Ha tudja tartani a szintet, esélyes lehet Mashima legjobban megírt mangája címre, amit jelenleg a Rave birtokol (szerintem).

Egyesítve 2020.07.07 23:09:17:
https://readedens...101/page/1

Kint van a 101. fejezet. Holnap írok róla majd véleményt, egyik legerőteljesebb fejezet volt a manga életében eddig.
Szerkesztette: Blader - 2020.07.07. 23:09
 
kasza93
https://w11.manga...s_Zero_103

Régen láttam már űrcsatát mangában, kár hogy egy fejezet alatt lezavarta a sensei. És egy kis plusz infó Elsiről is befigyel a végére.
 
Blader
Szépen kiment a fejemből ez a véleménykifejtés.. : S
Lényeg a lényeg.. a csavar Ziggy-el rendesen odapörkölt, simán kinézem azt, hogy ő lesz a(z) (egyik) Final Villain. Habár az indok mögötte még ismeretlen.

Emlékeztek még a Mashima HERO'S 8. Fejezet borítójára fél évvel ezelőttről? Lucia, Zeref és Ziggy. Mashima és a szerkesztő azzal magyarázta, hogy mindegyik karakter nevében megtalálható a 'Ma' (?) Kanji.. Demon Child, Demon Creator, Demon King.. meg egy nagy frászt! Eléggé belemagyarázós indoknak hangzik és mégis sikerült bekapni a horgot.. Nekem legalábbis. Egy borító a három nagyobb műveiben szereplő főgonoszokról.. Az első fejezetekben pedig itt-ott hagyott egy kommentet, hogy a 'Démonkirály mindig a végső ellenség' stb.. Mashima röhög a markában.

A 83. (W29 Shiki halála), 101. & 102. fejezetek voltak a legerőteljesebbek eddig a mangában.

Ha az Edens Zero csak egy prototípus és az One az igazi, kíváncsi vagyok, hogy az Aoi Cosmos után lesz-e Edens Two.. ^^'

Four Shining Stars vs Four Dark Stars hamarosan.. Szívesebben néznék egy csapatos összecsapást a szóló harcok helyett.
Pino nagyjából azonos generációs bot lehet, mint a Dark Stars. Bohóc dizájn mindent visz.

A legutóbbi fejezetből kiderült, hogy Elsie is egy OSG tag, nem mindenki lesz ellenség úgy tűnik. Félretéve Elsiet és Drakkent, négy ismeretlen ürge még hátravan.

Ha nem csal az emlékezetem, ez volt a második űrhajós csata a mangában, Rebecca vs Kleene után. Remélem azért az anime odateszi magát az ilyen jeleneteknél. Potenciális Sakuga moment.
 
Jaeger
Jah jól átvágod bennünket :D De tuti Ziggy elég nagy főgonosz lesz azzal én is egyetértek.

Hívd nyugodtan Ezrának meglátjuk mire képes majd. :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
kasza93
Látva a mostani fejezetben, hogy az Edens One mennyivel erősebb az EZ-nal kíváncsi lettem hogy a NO29 világban mégis mi a fene pusztíthatta el. Kicsit visszalapoztam, a kapitány csak annyit mondott hogy egy baleset miat elpusztult a hajója, de hogy mégis mi a franc tudott vele végezni az már jó kérdés. Főleg annak tekintetében hogy a Zero az általunk ismert átlagos űrhajókhoz képest is messze fejletteb.
 
Blader
Lehetséges, hogy megpróbáltak átkelni a Sárkányzuhatagon, és balul sült el valami.

------

Kint a 11. kötet borítója. Nálam átvette a 8. borító által birtokolt első helyet. ^^
Nagyjából mindenki eltalálta Drakken hajszínét.
Nyisd le
i.imgur.com/LMfMBQF.png


104.

Verseny, hogy ki ér Motherhez előbb? Következő fejezetben végre Sárkányzuhatag, utána lesz egy hetes szünet.
A jövőben nagyon remélem, hogy Shiki vs Ziggy nem jut Natsu vs Zeref sorsára. :ehh
Szerkesztette: Blader - 2020.07.29. 15:19
 
kasza93
Kint a legújabb fejezet

https://readedens...106/page/1

Érdekes irányt vettek a dolgok. Az igazság bajnoka Justice se az akinek mondja magát. Plusz most ha jól értelmeztem akkor ez a orcion seis interstellar egy fügetlen társaság lenne a az OS galctikától? Legalább is így lenne értelme de ahogy Drakkenre utaltak mintha az jött volna le hogy maguk közül való.

Kíváncsi vagyok hogy értelemzitek ezeket.
 
Blader
Az Oración Seis Interestelar - nem nem írtam el, csak így írják spanyolul - és az Oración Seis Galáctica nem ugyanaz, sőt egymás ellentétei. Az OSG ismert tagjai: Drakken Joe, Elsie Crimson és az újonnan megismert Poseidon Nero.
Míg az OSI a kormányhoz tartozik, pontosabban az IUA-hoz, amolyan Anti-OSG, OSG vadászok ők. (Pl. Justice üldözi Elsiet, személyes okok miatt)

Tagok: Justice, Jaguar, Cure, Holy, Feather, Eraser.
Mashima megemlítette az egyik kötet epilógusában, hogy ezek csak kódnevek, a Victory és Creed-et is beleértve.

Tetszik, hogy több szerepet kap a kormány (IUA & GIA) az EZ világában. A tény, hogy az OSG-re vadásznak maga a bizonyíték arra, hogy relevánsak fognak maradni.

FT-ben lévő Mágiatanácsban csak Siegrain, Urtear és Mest voltak azok a tagok, akik hozzátettek valamit a történethez. Igazából egy konkrét felépítést sem kaptunk a tanácsról.

Kíváncsi leszek, hogy a GIA (Noah, Amira, Jesse) és az IUA-n kívül lesz-e más ága a kormánynak a közeljövőben.

Poseidon Nero igen magasra tette a lécet, Drakken lelakta rendesen a Norma és Guilst bolygókat és a háttérből irányított.. Mindeközben Nero ugyanezt csinálja az egész Aoi Cosmosban és mindenki tud róla.

Néhányan azt találgatják, hogy a Red Cave tűzbolygót is Nero változtatta át vízzé. ^^'

Apropó Drakken.. érdekes módon eddig azokon a bolygókon járt a Chronophage (Norma & Guilst), ahol Drakken a fiatalító gépezetével lopta az életerőt. Lehet, hogy a Chronophagek csak a világegyetem békéjét hivatottak visszaállítani? :hmm

Szerk.: Itt egy remek magyarázat arra, hogy miért van kettő darab Oracion Seis a hivatalos angol megjelenésben. LINK
Szerkesztette: Blader - 2020.08.18. 18:49
 
Blader
A 2020-as Tokyo Game Show alkalmával további információkat jelentettek be az az Edens Zero animével kapcsolatosan.

Megjelenés: 2021.04
Stúdió: J.C. Staff (Toaru sorozat, OPM S2, DanMachi)
Főrendező: Shinji Ishihara (Fairy Tail, Log Horizon)
Rendező: Yuji Suzuki (Fairy Tail S3)
Forgatókönyvíró és Felügyelő: Mitsutaka Hirota (Zoids Wild, Rent-A-Girlfriend)
Karaktertervező: Yurika Sako
www.edens-zero.net/img/news/anime/anime04.jpg

Kenichiro Aoki is az animátorok egyike, valamennyi munkáját megtekinthetitek itt. Tehetsége, az van.
Karakterdizájnok:
Shiki
i.imgur.com/ag8VlqR.png

Rebecca
i.imgur.com/E6SMVYq.png

Happy
i.imgur.com/sTR3zuB.png

Hivatalos weboldal: https://edens-zer...
Tetszik a B-Cube felület, ötletes.
Seiyuuk: Shiki - Takuma Terashima
Rebecca - Mikako Komatsu
Happy - Rie Kugimiya

Igen, Happy seiyuuja maradt a régi. Nem bántam volna azt sem, ha lecserélik, de így sem vagyok csalódott. Túlságosan is ikonikus hozzá Rie Kugimiya.

Ezenkívül rögtön két játékot is bejelentettek a KONAMI jóvoltából. Egy 3D akció-RPG-t konzolra, és egy top-down, szintén akció RPG-t mobilra! Teaser
Mashima külön kérése az volt, hogy az általa készített, a mangában nem megjelenő öltözeteket is tegyék bele.

Összességében elégedett vagyok. Tud animálni a J.C. Staff, úgy gondolom, hogy szép kis adaptációt fog kapni a manga. Már csak azt remélem, hogy 24 részre terveznek. Ami az OST-okat illeti, synthwave lenne számomra a tökéletes.
Egyébként, eléggé meglepődtem, hogy ilyen hamar játékot kap az EZ, na de nem is egyet. Az első meganimált jelenet nem is az animéhez köthető, azért ez nem semmi. ^^'
Szerkesztette: Blader - 2020.09.26. 21:24
 
Jaeger
Shiki seiyuuja passzolni fog hozzá?:D Nekem az tűnik kicsit furának.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
https://mobile.tw...6599566337

Valamivel mélyebb, mint az átlag. Szerintem találó. Majd az első trailerből fog kiderülni, hogy hogyan is fog igazán hangzani.
Szerk.: Nyilván nem Jackal hangján fog megszólalni. ^^'
 
Jaeger
Nah kiváncsi leszek :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: