Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Eden's Zero
Blader
https://twitter.c...1453420551

Yoshihisa Hirano (Death Note, Hunter x Hunter 2011) lesz a zeneszerző. Gondolom a munkáit nem kell bemutatni senkinek, jó kezekben van az anime. : D

Hihetetlen művei vannak, nemrégiben néztem meg a 2011-es Hunter x Huntert, egyszerűen elképesztőek az OST-ok, egytől-egyig! Ez a hír rendesen feldobta a napom. : )
 
Jaeger
Egye jobban város lesz így az anime feltéve ha jó lesz animálva :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
kasza93
https://readedens...113/page/1

Hát oké, Ziggy belecsapott a lecsóba és pont telibe sz@rja az embereket.
 
Blader
114.

Szegény kis bot.. pedig milyen aranyos volt. : (
Jinn eléggé túlzásba esett, Ivry pártját fogom jelen esetben. Apropó Jinn.. már egy ideje feszegeti a szálakat az ő és Kleene háttere körül Mashima, lassan mutathatna is már valamit belőle.

115.

Úgy tűnik, hogy a fejezetben megemlített Shura is ugyanolyan Gravitációs Ether Gearral rendelkezik, mint Shiki. Ziggy-el és a nemrégiben megemlített, néhai Magimech oktatóval, Xenolith-al együtt összesen négy olyan személy van/volt aki képes a Gravitációs EG használatára. (Ziggy esetében Ether Optimization, a Shining Stars példája alapján)
Fun Fact: Mashima a szombati online autogram osztón elkottyantotta, hogy lesz egy Shura nevű karakter a mangában. :nugget

Egész tetszetős eddig a történetív, ennek volt talán a legerőteljesebb startja a manga kezdete óta. A korábbiak alapján, izgalmas fejezeteknek nézünk elébe.

Valamint, aki esetleg még nem látta volna:
Vol 12 Cover
i.imgur.com/RZHQLua.png

Favorit. ^^
 
Jaeger
Jaja favorit Cover :D

Shiki a 115-ös fejezetben egy kicsit nem fogta vissza magát? Szerintem ettől lehetett volna keményebb is. De a hőseink ismét elég nagy bajban vannak szóval nem tudom, hogyan másznak ki ebből :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
dungeonlord
Mindenképp örülök , hogy nem az A-1 kapta , de a J.C. Staff se jobb , mert amit művelt danmacival , az megbocsáthatatlan szitu . Talán a legrosszabb anime adaptáció , amit a Tokyo Ghoul is veri .

Dióhéjban ezzel össze is foglaltam a félelmemet. Az animáció közép és jó között lesz , de az feldolgozás lesz a legnagyobb kérdés .

Zene ügyben nem tudok nyiltakozni, mert nem ismerem Hxh , és nem is tervezem belekezdni, amig ilyen lassan jönnek a fejezetek. Remélem Welcome to the Ballroom írója jól van .
 
Blader
Danmachi alatt a történet adaptálására gondolsz? Merthogy az animáció nekem kiváltképp tetszett. Értelemszerűen nem Ufotable szint, de merem jelenteni, hogy a SAO-val vetekszik.

Azt pedig, hogy hogyan adaptálják a történetet, hány részben és mennyit, azt nem a stúdió dönti el. Ha a Kodansha és a többi producer 24 részes évadot akar vagy kevesebbet, X fejezetet adaptálva, akkor annyi is lesz.
(Szerk.: Például a God of Highschool esetében sem a MAPPA tehet arról, hogy 13 epizódba kellett beleerőszakoljanak 130 fejezetnyi anyagot.)

A Death Note-t nem tudom, hogy ismered-e, de azon is Hirano dolgozott. (L OST-je a legikonikusabb)

A HxH -nek én sem olvasom a mangáját, nem is kezdtem bele. A jelen állás szerint, ha nem történik valami csoda, nem lesz sajnos befejezve a mű.
Viszont az animét bátran ajánlom megtekintésre. Ahol véget ér a 148. résszel, az egy tökéletes megállópont. A fő történetszálat lezárja, így tekinthető akár teljesnek is az anime. Habár néhány mellékszál elvarratlan marad. Ettől függetlenül vétek kihagyni. ^^
 
Jaeger
Én tévesztettem témát vagy hogyan jött ide a HunterXHunter?:D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
dungeonlord
Igen . Bár a novel nem követem, de mangához képest brutális vágások történtek. Kivágták a komolyságot, kivágták Bell legnagyobb fejlődéseit, és több nem létező harem elemet raktak bele. Aiz is beletartozik , ami még rosszabb.

Okkal is említettem a Danmachit, mert félek, hogy a Eden Zero is hasonló sorsra fog jutni .A- 1 rossz animáció, és J.C pedig a feldolgozás botrányos .

Remélem a legjobbat, hogy nem foguk még1 danmachi megélni .

Blader írta:

https://twitter.c...1453420551

Yoshihisa Hirano (Death Note, Hunter x Hunter 2011) lesz a zeneszerző. Gondolom a munkáit nem kell bemutatni senkinek, jó kezekben van az anime. : D

a 2011-es Hunter x Huntert, egyszerűen elképesztőek az OST-ok, egytől-egyig!


Talán így? ^^
 
Bastian
A J.C. Staff egy alternatív A-1. Ha nem vállalják túl magukat, mindent rendben megszerveznek, akkor nem lenne panasz, de amikor túlvállalják magukat, akkor azt sajnos, nagyon észre lehet venni. Normális munkával 1. évados Soma minőségre is képesek, vagy Railgun S kaliberre.

A DanMachi vs. Tokyou Ghoul azért nagyon erős a részedről, dungeon. Novelt makulátlanul feldolgozni lehetetlen. A DanMachi viszont legalább nem gázol át a forrásán rohamtempóban, ami nem manga, mint a TG esetében, és azt pláne nem tette meg, hogy csinált egy filler évadot, majd ha mi sem történt volna, a folytatást is meganimálta. Tette ezt még nagyobb rohamtempóban, belekúrva átlagban 7,5 fejezetet a részekbe. Olyat még nem hallottam, hogy "Nincs DanMachi anime", de a "Nincs Tokyo Ghoul anime" hamar sláger lett. Tudom, hogy érzékenyen érint a DanMachi sorsa, mert csalódtál az animében, de most túl nagyot akartál mondani. :nee


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Kira-chan
Még csak az 56. fejezetnél járok, de eddig nagyon tetszik. A rajzolás talán még at FT-nél is szebb és sztori is bejön. Kicsit talán még az FT-nél is durvább, bár lehet hogy ezt csak azért látom így mert régen olvastam annak a mangáját.

Remélem az animét a stúdió gond nélkül legyártja. Amúgy én nagyon örülnék annak, ha az FT-es karakterekre hasonlító karakterek ugyan azokat a szinkronokat kapnák.
 
http://bleach.frpg.hu/
dungeonlord
Sajnos nem. Novel ügyben nem tudok mit mondani, csak pár ismerősöm szerint a manga jobban követi a novelt, mint az anime . Aiz mellékstoryja lenne az első helyen, ami még az alap danmachinál is rosszabb.

Érthetetlen vágások , és variállássok , amit agyilag nem tudok felfogni. Aizról kellene szólnia a mellékstorynak, és nem Lefiyaról.

Sok rossz feldolgozású animével találkoztam, de a danmachi nummer 1 lesz . Tokyou Ghoul egy áldás volt a Danmachi képest .
 
Blader
Habár én nem vagyok se manga, se LN olvasó, a Danmachi igenis nézhető volt, sőt. A történetszálak összefüggőek és követhetőek. Nem nevezném rossz feldolgozásnak, pláne nem a legrosszabbnak.

A Tokyo Ghoul helyzete ennél sokkalta tragikusabb volt, az UQ Holderről nem is beszélve. Az utóbbi mű mintegy 130 fejezetnyi anyagot kebelezett be 12 epizód alatt. Persze kivágtak egy csomó mindent, esélyt nem adva egy tisztességes folytatásnak.
Az UQ Holder is a J.C. Staff kezei közül került ki, ugyanakkor a producerek határozzák meg, hogy mi, merre, hány méter. Ezért is hoztam fel a God of Highschool és MAPPA példáját korábban.

Átmentünk már OFF Topicba, szóval ezt az annak megfelelő fórumtémában folytassuk inkább.
 
Bastian
Szerintem már írtam erről régebben.
A Sword Oratoria a Loki Famíliáról szól, nem kizárólag Aisról. Az mellékes, hogy szerintem Ais unalmas, de Lefiya azért kell, mert egyfajta "női Bell"-ként az ő szemén keresztül van bemutatva rengeteg esemény.

OFF vége. ;)


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Blader
118. - Star Drain

Noha Elsiet valószínűleg soha sem fogom annyira kedvelni, mint mondjuk a főszereplők bármelyikét, az Erzával azonos dizájnja végett, a képességének a koncepciója meglehetősen tetszik. Elszívja a bolygón található étert, és abból készít magának harci felszerelést. Ezáltal van némi fogalmunk róla, hogy honnan is szerzi be azokat. Piros pont a szememben. : ) A személyisége és a karaktere sem hagy maga után kivetnivalót, csak a kinézet ugyebár. Bár amennyit szerepel a mangában, el tudom tűrni gond nélkül. ^^'

Megjelent a sokat emlegetett szamár is. Őszintén bevallom, nem erre számítottam, mikor Orc megejtett néhány szót Shuráról a fejezetek során. Egy középkorú, karizmatikus és nyugodt természetű fickót képzeltem el magam előtt, nem pedig egy első ránézésre pszichopata, narkós állatot, aki még szadista is. Komolyan, mit tett ellened az a két ártatlan lány, mivel érdemelték ki azt, hogy a plafonhoz préselődve hullassák ki az utolsó csepp vérüket is? :S

Shura az a fajta gonosztevő, akit a hátad közepére sem kívánsz már az első perctől fogva, majd ahogy egyre többet szerepel, kedvelni fogod, mint gonosztevő.
Eléggé meglepődtem azon, hogy ő Neronak az ivadéka, voltak itt már mindenféle összeesküvés elméletek, teóriák, de egyik sem talált be.
Remek fejezet.
Szerkesztette: Blader - 2020.11.11. 14:17
 
Ugrás a fórumra: