Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Eden's Zero
Kira-chan
Hm, már egy éves? És ha jól látom már négy kötete is van. Ma le is szedtem az elsőt és épp azt olvasom.

Amikor elkezdődött még olvastam az első két fejezetet. Nem rossz, bár a Sensei kicsit megpróbálhatna jobban eltérni az FT karaktereitől.^^
 
http://bleach.frpg.hu/
kasza93
Nos kijött az 56-k fejezet is, és azt kell mondjam hogy szerencsére megvan a kellő sötétség a történetben. Ami legalább ad adgy egy kis komolyságot az egésznek, ellrnsúlyozva a banda szabadszelleműségét.

Ami idáig kevésbé tetszett az az hogy mintha a Sensei eddig rohant volna a storyval, viszonylag gyorsan zavarta le a kisebb történetszálakat, mintha sak minnél hamarabb be akarta volna mutatni a legtöbb főszereplőt. Talán szánhatott volna rájuk kicsivel több fejezetet is. Most a Vakyrie történetszálnál érzem azt először hogy kicsit vissza lett véve a tempóbol, hogy alaposabban részletesebben haladunk, és ez tetszik. Személy szerint remélem marad ez a tempó.
 
Blader
Talán azért, mert ez lesz az első nagyobb arc, szerintem. :D (Madam Kurenai & Drakken Joe; nem hiszem, hogy külön arcokra bontják, habár az is megeshet.)
 
kasza93
Draken Joe elég rendesen belefolyt most a dolgokba, de valahogy én úgy érzem hogy ő még odéb lesz egy kicsit.

Arról nem is beszélve hogy mivel a madam ki akar cseszni Draken jóval biztos hogy jól helyben fogjja hagyni a Madanot, már ha a banda nem csiálja ki hamarabb.
 
Blader
Véget ért a Sun Jewel arc, hölgyek - urak. Kinek hogy tetszett? Favourite moment? Nekem akad egy pár.. Rebecca "Leaper" Ether Gearja, az interakció Homura és Valkyire között, Shiki vs Madame Kurenai, Madame Kurenai hazafutása Ikszdé

Engem először jobban meglepett a tény, hogy Kurenai Homura anyja, mint Valkyirie halála. A kolosszeumos arcnál Xiaomei adott egy esélyt Homurának utoljára beszélni és harcolni a mesterével, és a többieknek is előrevetítette a harcaikat, azért csak tud előretervezni a sensei. :D

A 68. fejezettel erősítette meg Hiro, hogy nem tervezi visszahozni őt, ezáltal kaptunk egy érzelmekben gazdag lezáró fejezetet, és character developmentet, legfőképp Homurának. :)

Weisz Arzenálja tiszta Iron-Man.. :D Ha nem jön közbe egyéb, a Drakken Joe-s történetszállal fog folytatódni.
 
kasza93
Az kifejezetten tettszett benne hogy Valkyirire nem maradt, mindenáron életben, kellenek a veszteségek is, hogy legyen valami mélysége a történetnek.
 
Blader
Különösképp tetszik az, hogy a karakterek gyakran kapnak új dizájnt, vagy új ruhát, és nem csak a főszereplők.

70. & 71. fejezet vélemények? Kinek hogy tetszett?

Steel Sorceress (Witch) >>>> Scarlet Sorceress (Irene) B-)
Ahogy rálépett Witch Mariának a nyakára, ááh. :D Bevallom, elnéztem volna egy hosszabb harcot, de be kellett mutatni Witch erejét. Habár fognak kapni még harcot ők hárman ebben az arcban szerintem. A cowboyos arc képessége és dizájnja is eléggé badass.

Az Elemi 4 - es is táposabbnak néz ki, mint a FT-ben lévők.

Űr Brandish vs Rebecca :hmm
 
Durzo
Sun Jewel arc
Voltak benne érdekes fordulatok. Homura ítélete a végén külön tetszett. Na meg persze a "hazafutás" :D. Valkyrie halála egyrészt tetszik, mert egy ki súlyt ad a történetnek (már amekkora súly tud adni egy olyan karakter halála aki eddig nem volt része a történetnek, mondjuk ha Homura veszteségeként fogjuk fel, akkkor már kicsit többet), másrészt sajnálom kicsit, mert szerintem az egyik kedvencem lett volna.


Belial Goer arc
Weisz az álcázás mestere. :D Nem tudom, hogy direkt, vagy véletlenül, de Laguna legyőzése kicsit a FT-re hajazott.

Steel Sorceress (Witch) >>>> Scarlet Sorceress (Irene)

Hát nem tudom. Eileen egy kis időre elhitette velem, hogy Acno nem a legerősebb, ami azért nagy szó. A háttérsztorija is rendben volt és a lezárása se lett volna annyira vészes (azt leszámítva, hogy egy tipikus Erza harc volt), ha August utána nem tök ugyanazt kapja. De azért Witch is jól nyomja.

Maria kihallgatására remélem rá lesz szánva egy egész fejezet. :lol


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Blader
Ami még tetszett nekem a Valkyrie szálhoz fűződően, az volt amikor szánt egy fejezetet arra Mashima, hogy úgymond "bebiztosítsa" Valkyrie halálát és eloszlassa a kételyeket a fake deathról. Hiába építenék újra és ültetnék bele az emlékeit, már nem lenne ugyanaz..

Egyébként Connor Kapitány és Ifj. Weisz / Homura duó viszi a prímet nálam mindig. :D

Egyesítve 2019.12.27 22:00:34:
76.

Az előző fejezet és a mostani is 1-1 héttel később kellett volna megjelenjen, csak a Crunchyroll elnézett valamit és publikálta egyből. :D

Jeez, a fejezetben gyakorlatilag több képet kaptunk Rebecca hátsó fertályáról, mint az arcáról. :lol

Tetszett az űrhajós, vadászgépes ütközet, mintha csak Star Warst néznék. Komolyan, Rebecca lesz lassan a legerősebb a csapatból. :D

Nagyon remélem, hogy az animét nem az A1 és társai (7DS 3.évadgang) fogják adaptálni.

Külön észrevétel, hogy Űr Brandi.. khmm.. Sylph nem mutat ki semmiféle arckifejezést, helyette az a kis hajcsat jelzi az aktuális hangulatát.
Szerkesztette: Blader - 2019.12.27. 22:00
 
Jaeger
Az A1 amugy tud animálni elég jól csak a Fairy Tailt nem szerette :D

Sword art Online mindig úgy megcsinálják, hogy az álamat keressem.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Blader
A karma ismét lecsapott, ezúttal Labila itta meg a levét.. No. 29, Etherion Mester? Hmm..
Jinn és Kleene (Sylph) testvérek, már vártam, hogy mikor tér vissza. ^^ Anno szó esett arról, hogy Kleene valamilyen betegségben szenved, talán képtelen kimutatni az érzéseit, és erre kell a hajcsat?

82.

Nem kis vereséget szenvedtek hőseink, viszont minden egyes jelenet Drakkennel aranyat ér, eddig ő a Top 1 villain. Az előző fejezetben csak azért ment át Overdrive-ba, hogy mutassa meg hogyan is kell igazán. : D Ami külön tetszett, hogy nem becsülte le az ellenfelet és utánuk járt alaposan.

A szemfülesebbek különböző fórumokon már észrevették, hogy Shiki Ether Gearjának a neve, a Satan Gravity már a 32. fejezet borítóján is szerepelt, WP Mashima.

Nem beszélve Weisz karjáról, már az első fejezetben lévő promón is az egyik karja az idősebbik Weisznek protézis. Úgy néz ki, függetlenül attól, hogy a Chronopagenek köszönhetően két teljesen eltérő személy lett Weisz és az 50 évvel későbbi verziója, hasonló következmények történhetnek velük, csak más-más ok miatt szerintem.

Ebben az arcban kiváltképp tetszik, hogy nem győzték le az E4-et amint szembekerültek velük, így majdnem mindenki harcolt mindenkivel, ezzel kissé kiszámíthatatlanná tette az arc kimenetelét.
Ha emlékeim nem csalnak, minden arcban megjelent valami kisebb-nagyobb sötétebb momentum ami sokszor hiányzott a FT-ből, annak ellenére, hogy ott is volt néhány.

Mashima négy bejelentéssel készül (ami eredetileg kettő volt), szerintetek egyik közülük az Edens Zero anime lesz? Egy 25 részes szezonális első évadra van elég anyag.
Szerkesztette: Blader - 2020.02.21. 14:50
 
Jaeger
Egyetértek veled :)

Draken tényleg nem egy sablonos főboss mivel rendesen felkészült nem csak a szája jár.

Kiváncsi leszek hogyan halad tovább a történet... Mert Shikinek kéne berserk módba kapcsolnia ha Fairy Tail-t követi Mashima most.

Egy animének örülnék csak ne az A1 csinálja :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
dungeonlord
https://kissmanga...?id=595960
Hát skacok, ez a manga nem fogja követni a Fairy tail gyerekes húzásait .
Remélem egy nap találok egy feliratot hozzá, mert a legújabb fejezett után újra szeretném olvassni a mangát .
Ameddig nincs felirat ,addig kénytelen leszek a vélemények alapján kideríteni mi történt, vagy pontosan mit mondtak ^^.
Így köszöntem a véleményeket, és remélem még írni fogtok ^˘ .
 
kasza93
Ok, ez most egy elég erős fejezetre sikeredett. Gondolom ez sem lesz végleges hamár Shiki a főhős, de azért ez így is elég ütős.
 
Blader
Először Fie prédikációja az előző fejezet végén, most meg ez:
'It wasn't supposed to be like this... it was supposed to be a fun adventure.'

És én még azt gondoltam, hogy a 82. fejezet volt a legintenzívebb..
Egyébként a WSM 13. kiadványában a címlapon szerepel az EZ és szó esett arról, hogy ebben a fejezetben valami nagy dolog fog történni, és hát.. ezt még fel kell dolgoznom.
Noha a Ravet nem olvastam, de Drakken, Mashima top antagonistái között van, ez biztos.

Egyértelműen Shiki valahogyan visszafog térni, de Xiaomei is bejelentette, hogy meghalt és a következő fejezet címe 'Egy Shiki nélküli világ', szóval lehet egy időre a többieken lesz a hangsúly. Rebecca visszafordítja az időt a Leaper segítségével? Bár a következő fejezet címéből ítélve kétlem, hogy képes lenne rá jelenleg.
Viszont biztos vagyok abban, hogy Weisz protézist kap, mint az idősebbik verziója.

Örülök annak, hogy Seth és Diego életben vannak, különösen az előbbi, egyik kedvenc karakterem volt a dizájnja és a képessége miatt, szóval remélem hamarosan kap egy új testet. Ennyit azért el lehetett várni Drakken csatlósaitól.

Ezen a ponton már nem érdekel, hogy a két főhős hasonlít FT-ben lévőkre, Elcy miatt kissé kényelmetlenül éreztem magam, de nem úgy tűnik, hogy nagy szerepe lenne a történetben jelenleg.

@Dungeon, ezt most nem értettem teljesen. Magát a fejezetet nem tudtad lefordítani, vagy csak nem olvastad a mangát egy ideje és belekukkantottál az utolsó fejezetbe és fogalmad sincs róla, hogy mi, merre, hány méter? :ehh

Szerk: Ironikus, nem? Itt az ellenségek adják be a kamu halálokat, valamint a földig alázzák főhőseinket, és nem fordítva. :lol
Szerkesztette: Blader - 2020.02.25. 22:09
 
Ugrás a fórumra: