Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Eden's Zero
Kira-chan
Hm, már egy éves? És ha jól látom már négy kötete is van. Ma le is szedtem az elsőt és épp azt olvasom.

Amikor elkezdődött még olvastam az első két fejezetet. Nem rossz, bár a Sensei kicsit megpróbálhatna jobban eltérni az FT karaktereitől.^^
 
http://bleach.frpg.hu/
kasza93
Nos kijött az 56-k fejezet is, és azt kell mondjam hogy szerencsére megvan a kellő sötétség a történetben. Ami legalább ad adgy egy kis komolyságot az egésznek, ellrnsúlyozva a banda szabadszelleműségét.

Ami idáig kevésbé tetszett az az hogy mintha a Sensei eddig rohant volna a storyval, viszonylag gyorsan zavarta le a kisebb történetszálakat, mintha sak minnél hamarabb be akarta volna mutatni a legtöbb főszereplőt. Talán szánhatott volna rájuk kicsivel több fejezetet is. Most a Vakyrie történetszálnál érzem azt először hogy kicsit vissza lett véve a tempóbol, hogy alaposabban részletesebben haladunk, és ez tetszik. Személy szerint remélem marad ez a tempó.
 
BladerTM
Talán azért, mert ez lesz az első nagyobb arc, szerintem. :D (Madam Kurenai & Drakken Joe; nem hiszem, hogy külön arcokra bontják, habár az is megeshet.)
 
kasza93
Draken Joe elég rendesen belefolyt most a dolgokba, de valahogy én úgy érzem hogy ő még odéb lesz egy kicsit.

Arról nem is beszélve hogy mivel a madam ki akar cseszni Draken jóval biztos hogy jól helyben fogjja hagyni a Madanot, már ha a banda nem csiálja ki hamarabb.
 
BladerTM
Véget ért a Sun Jewel arc, hölgyek - urak. Kinek hogy tetszett? Favourite moment? Nekem akad egy pár.. Rebecca "Leaper" Ether Gearja, az interakció Homura és Valkyire között, Shiki vs Madame Kurenai, Madame Kurenai hazafutása Ikszdé

Engem először jobban meglepett a tény, hogy Kurenai Homura anyja, mint Valkyirie halála. A kolosszeumos arcnál Xiaomei adott egy esélyt Homurának utoljára beszélni és harcolni a mesterével, és a többieknek is előrevetítette a harcaikat, azért csak tud előretervezni a sensei. :D

A 68. fejezettel erősítette meg Hiro, hogy nem tervezi visszahozni őt, ezáltal kaptunk egy érzelmekben gazdag lezáró fejezetet, és character developmentet, legfőképp Homurának. :)

Weisz Arzenálja tiszta Iron-Man.. :D Ha nem jön közbe egyéb, a Drakken Joe-s történetszállal fog folytatódni.
 
kasza93
Az kifejezetten tettszett benne hogy Valkyirire nem maradt, mindenáron életben, kellenek a veszteségek is, hogy legyen valami mélysége a történetnek.
 
Ugrás a fórumra: