Hozzászólások
Fairy Tail - Szereplők (emberek, démonok, sárkányok és egyéb létformák :)
Durzo
lunarcry88 írta:
És ezzel el is érkeztünk a következő általános vita fő pontjához.
Ki az erősebb, Erza vagy Natsu/Gray ...
és a helyes válasz a ... nem tudjuk.

Egy harc akkor is élvezetesebb ha a végén nem az a magyarázat, hogy azért nyert mert fő(bb)szereplő. Egy béna befejezés el tud rontani egy jó történetet. Biztos vagyok benne, hogy ha most Kagura küzdene Erza helyett, akkor minimum eszméletét veszti és ott is marad a csata végéig. Lehet valakinek olyan erős akarata, hogy nagyon, de ha a teste egyszerűen nem képes végrehajtani akkor hiába. Valószínű, hogy ezért nem akarja a többség, hogy "minden csontja eltört" Erza állítsa meg a meteort, hanem inkább mondjuk "végre itt vagy de még semmit se csináltál" Gildarts. De szerintem várjuk meg a következő fejezetet mert Ajeelnál is ki volt mindenki akadva, hogy meg tudta vágni, aztán egy héttel később meg is kaptuk a magyarázatot.
 
Jon
Biztos vagyok pedig benne, hogy Erza egyedül fogja ezt megoldani, csak éppen valami majd ad neki erőt (Mavis? Makarov visszamaradt szelleme? :D). Legalábbis remélem, hogy nem egymaga fogja megállítani a meteort, a saját erejéből, mert az megint katasztrófa lenne, de szerintem Erza utolsó mondata nem erre utalt.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
lunarcry88
Jon írta:

Biztos vagyok pedig benne, hogy Erza egyedül fogja ezt megoldani, csak éppen valami majd ad neki erőt (Mavis? Makarov visszamaradt szelleme? :D). Legalábbis remélem, hogy nem egymaga fogja megállítani a meteort, a saját erejéből, mert az megint katasztrófa lenne, de szerintem Erza utolsó mondata nem erre utalt.


Ha így lesz, akkor Mashima tutira élvezi, ha egy fontos karakterét utálják...Az a meteor egy sárkánnyal is végezne ha direkt belemenne...

szerk megint (bocsi ) : Remélem nem találja ki hogy a sárkánylét örökölhető és nem csinál valami atlas flame -szerű izét Erzából.

más : Csak nekem van olyan érzésem, hogy Mashima már elkezdte a Springan 12 -k bemutatását, majd utólag kitalálta, mi lenne ha lenne egy Eileen úgy, abban a formában ahogy most végül megismertük?
Vele igazából az a problémám, mint Natsuékkal is, ha figyelembe veszem az edolasi szálat. Egyszerűen nem lehettek volna a sárkányölők s most már Erza alteregója se ott.
Szerkesztette: lunarcry88 - 2017.01.25. 23:06
 
Jon
Ha arra gondolsz, hogy többször is kijelentette, hogy August kiemelkedik a többiek közül, majd bedobta sokkal később, a semmiből, hogy "ja, mégsem, csak a férfiak között", akkor igen. De ezt gyakran csinálja :D

A többivel meg teljesen egyetértek.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
roku
Eileen mondta, hogy egyenlőre elfogadja Augustot vezetőnek. Időlegesen.

Csak jelezném, hogy Mashima figyeli a rajongói véleményeket és ezzel a meteorral ki is írhatja Erzát.

Azért, mert a karakterek érdekelnek és nem a harcok ez lenne a sekélyesség? Ejnye na. Ha Én kezdenék el így személyeskedni, akkor elég hamar repülnék... Engem a harcok utáni "katarzis" érdekel. Lezártnak tekintem a vitát, mert nem értjük meg egymást és tartok tőle, hogy ez csak eldurvulni tudna.
 
Jon
roku írta:
Engem történetesen baromira nem érdekel, hogy hogyan nyernek. Felőlem egy fingópárnával is elintézhetik az ellenfelüket!


Ezt mondtad. Ne csavard ki a szavaimat :ehh Sosem mondtam, hogy fontosabbak a harcok, mint a karakterek, ez egyetlen történetben sincs így.
És nem is személyeskedtem, sajnálom, ha annak vetted.
De igenis, ha egyáltalán nem érdekel a történet körítése, a mikéntje, az sekélyesség.

És azt te sem gondolod komolyan, hogy Mashima kiírhatja Erzát. Ugye? Szerintem te is tudod, hogy ilyen sosem fog megtörténni a FT-ben. Sosem.
És a rajongók nem most kezdték el utálni Erzát :D (Mellesleg nem is utálják, mivel az, hogy a nyugati rajongótábor mit gondol, teljesen lényegtelen, csak a japán számít, én meg úgy tudom, hogy náluk abszolút kedvenc karakter. Mashimának teljesen lényegtelen, hogy pár ezer/tízezer külföldi rajongó mit gondol.)

És igen, Eileen mondott ilyet, de ez semmit nem változtat azon, hogy őt magát a semmiből hozták elő, random. (Nincs ezzel komoly problémám, nem azért mondom...hm. Mondjuk de, azért nem mondhatom, hogy örülök neki, hogy Mashimának szokásává vált ilyeneket csinálni.)

Szerk.:
És szerintem nem kell lezárni a vitát, egyáltalán nem fajult el, és véleményem szerint én értem, amit te mondasz és igazat is adok neked.
Csak én egy másik aspektusból közelítettem meg a dolgokat, amit te nem nagyon akarsz elfogadni.
De persze, ha gondolod, lezárhatjuk :)


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: