Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
High School DxD
Durzo
Ehhez az évadhoz is lesznek OVA-k? Nem tudja valaki?
 
Jaeger
Én még nem hallottam róla, már 1 ovát kapott ugye a 0-ik epizód miatt. Ha lesz rá keret gondolom kapunk valamit.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Az eddigiek alapján szerintem biztos hogy van rá igény és ha van igény akkor lesz is! Szóval szerintem biztos lesz. Az már más kérdés hogy mikor is kerül rá sor.

A 0. meg csak egy átvezető volt mivel az előző évadnak nem így lett vége és hogy kapcsolódjon az eredeti sztorihoz. Amúgy eleve 13 részes lett volna csak a 0. az 1. rész.
 
Durzo
Hát akkor reménykedjünk.

goku5 írta:
Amúgy ha igaz hogy 25. kötettel fejelődik be a történet akkor szerintem biztos hogy lesz folytatás. Csak hogy mikor az már más kérdés. Eddig nem túl gyakran jelentek meg az új évadai, pedig igen sok az előnyel a novelnek és tán már akkor vége is van. Hátha így gyorsítanának rajta.

Na nem úgy van az. A múltkor néztem, hogy kijött-e már a 25. kötet pdf-ben és megakadt a szemem egy olyanon, hogy Shin High School DxD és csak annyi volt alá írva, hogy "folytatás a 25. kötet után". Na mondom erre rákeresek. Azt találtam, hogy a kiadó szeretett volna új szériát kezdeni, de Ishibumi meg a DxD-t akarja folytatni. Szóval a High School DxD 26. kötete helyett most jön a Shin High School DxD 1. kötete (kb mint a Naruto és Naruto Shippuuden), vagyis a történet még közel sem ért véget (legalábbis nem hinném, hogy 1-2 kötet miatt úrjakezdenék a számozást). Anime szempontjából ez csak jót jelenthet, mert a novel már így is 7-8 évaddal előrébb jár és ha valaha is be akarják fejezni, akkor jó lesz belehúzni.
https://www.inqui...volume-25/
 
Jaeger
De időugrás van a két kötett között? Shin meg a sima között?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Elvileg nincs. A Baka-Tsuki annyit ír, hogy "The continuation where High School DxD Volume 25 left off." De majd csak 20-án jelenik meg. Én még nem tartok a 25. kötetnél, de ha tippelnem kéne, Issei közel sem érte még el a céljait (legalábbis az összeset) és az alapján, hogy újraindul a számozás még sokáig menni fog a történet. Attól függően, hogy mennyit Witcherezek, valamikor idén kiolvasom az egészet és akkor meg tudom mondani, hogy mennyivel játszódik utána. :D
 
Jaeger
Kár, hogy az ilyen light novelek csak angolul vannak. Itt nálunk Magyarországon nem nagyon fordítják őket csak a mangákat meg az animéket :( De lehet rászánom majd magam és elkezdem angolul is olvasni. Mert amugy kitudja?:D Lehet 2 évet kell várni az új anime évadig akár


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Avaren
A 4. kötet elejéig fent van a novel magyarul is a neten. :D
 
Durzo
Szerintem kezdj neki angolul. Ilyen tempóban 10 év múlva se érsz a végére. :D Vagy ha az zavar, hogy 2000+ oldalt kell elolvasnod mire eljutnál odáig, hogy ténylegesen folytatod a történetet (de még akkor is előbb végeznél mint az anime :D), akkor akár kezdheted a 11. kötettel is. A lényeggel nagyjából úgy is tisztában vagy. Ha mást nem is, az 5-8. köteteket azért olvasd el. Ott kavarták meg úgy igazán a dolgokat (félig-meddig átírták, a 8-adikat meg majdnem egy az egyben kihagyták).

Egyesítve 2018.10.18 21:23:15:
https://www.reddi...n_spoiler/
Ha valaki még nem hallotta volna, a novelnek új fordítója van és azt írta, hogy fogja csinálni a Shin-t is miután végzett a 25. kötettel.
Szerkesztette: Durzo - 2018.10.18. 21:23
 
arkan8000
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy a High School DxD light noveljéről van e fordítás? Ha van akkor hol tudnám elolvasni, ha nincs akkor tervezitek lefordítani?
 
Tapion-sama
Nem tervezünk light novel fordításokat készíteni.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: