Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
High School DxD
Durzo
Amit Issei először használt az egy tökéletlen átalakulás volt, Vali tudja az igazit, ez pedig most az, amit Issei "fejlesztett ki" magának, mert a Juggernaut Drive elszívná az életerejét, ez pedig nem. Csak, hogy mindent helyre tegyünk. Illetve az 5. évadban majd láthatjuk az (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Empireo Juggernaut Overdrive)-ot, ami elég op lesz.
 
goku5
Durzo
Szerintem már kezdesz kicsit nagyon spoillerbe menni. És hát nem mindig jó olyanokat előre tudni vagy sejteni amire akár éveket kell várni. Következő évad. Maradjunk szerintem javarészt a részek, eddigi sorozat kibeszélésénél.

Amúgy meg szerintem lassan Issei is alkalmas arra hogy vezér legyen. Igazi király legyen és ki tudjon lépni.
Amúgy főleg azért írtam mert itt ennél a harcnál lényegében csak Issivel akart Sairaorg megküzdeni. Mintha ő lenne a király és nem is érdekelte Rias.
Na meg akármilyen is Rias ereje Issei ereje már régen felülmúlta azt. És kezd ő is egyre okosabb megfontoltabb lenni. Belátja ha még nem jó valami igazi vezetői jellem. Mer másokra támaszkodni és nem egyedül megoldani mindent de ha kell egyedül végez mindennel.

Amúgy én is úgy gondolom hogy most ez az új teljes formája. Bár ahány évad annyi előrelépés és változás. Szóval biztos lesz még ennél jobb formája is. Anélkül hogy tudnánk ez mire képes. És hogy még ideiglenes vagy instabil de ezt is eléri és tökéletesíti a formát.
 
Durzo
Nem hinném, hogy ha tudod, hogy lesz valami, amiről még csak nem is tudod, hogy mi az, az olyan nagy spoilernek számítana, de ok. :D

Azért akar Isseivel megküzdeni, mert ő a legerősebb a csapatban és nem azért, mert őt látja vezetőnek. A démonok nagy része nem szokott edzeni. Akkor vagy erős, ha erősnek születtél. Sairaorg viszont a Pusztítás Ereje nélkül született és ezért folyton bizonyítania kell az erejét, különben elpártolnak tőle. Ezért akar a csapat legerősebbével megküzdeni és ezért kérte, hogy ne legyen semmi szabály a képességek visszafogására. Ennyi szerintem az animéből is kiderült, de ha nem is, akkor is fontos tudni, hogy megértsd.

Issei meg egyszer biztos király lesz, de addig még hosszú az út. Pont most mondta, hogy nem elég érett, hogy nyugodtan harcoljon Sairaorg ellen, azok után, amit a barátaival tett. Most Issei egy kicsit belekerült a király szerepébe abból a szempontból, hogy Kibáék (elsősorban) nem azért mentek előre, hogy Riasnak ne kelljen megküzdeni Sairaorggal, hanem azért, hogy Isseinek ne kelljen kétszer. Pedig ha király vagy, akkor az is hozzá tartozik, hogy feláldozol néhány bábút, hogy te túlélhesd. Ha a király elbukik, akkor tökmindegy, hogy hány harcképes bábú van, vesztenek. És igaz, hogy egy igazi csatában mást jelent feláldozni valakit, mint egy játékban, de a vezető elvesztése akkor is érvágás a csapatnak. Persze szépen lassan fejlődik, de még messze van attól, hogy király legyen. Kyotoban ügyes volt, de én még nem bíznék rá egy egész csapatot, csak mert volt néhány jó gondolata.
Szerkesztette: Durzo - 2018.06.28. 22:23
 
bakod
Tény hogy Riastól többet vártam, bár az ellenfél is túl erős volt hiszen az istenekkel dacolt.... De Issei odatette magát, még ha kicsit siettünk is. a végén az átalakulás baromi jól nézett ki :D
Amúgy nem véletlen hogy Issei megerősödött annyira hogy a legmagasabb szintű démonok fölé tehetjük az erejét. Ahogy Sairaorg is ő is keményen edzett, de ami még fontosabb: nem véletlenül féltek a sárkányok hatalmától... Issei meg ráadásul a 2 legpusztítóbbat egyesítette. Ami kellemes mellékhatásként nem szívja el az életerejét - én így értelmeztem a mostani Driveot.
 
Jaeger
Goku5 szerintem nincs róla fogalmad mit jelent a spoiler. Ami spoiler azt spoilerbe tette nem kötelező elolvasnod amit még nem tett oda az annak a kibeszélése mit láttunk a mostani részben.

Isseit nagyon is érdekelte Rias, elmondta talán két résszel ezelőtt, hogy szerelmes belé, de fél kimutatni az érzéseit mivel ha téved akkor Rias elhadja. Legalábbis ezt gondolja :D
Szóval az ő viszonyuk most elégé bonyolult és nem fog harc közben két ellenfél előtt Rias-al foglalkozni.

Amugy Issei azóta erősebb mint Rias mióta megvan neki a páncél, de azóta biztosan mióta időkorlát nélkül tudja használni szóval nincs miért meglepődni miért erősebb.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
attila92
nem tugya valaki hogy mikor kezdodik a kovetkezo evad?
 
Jaeger
Wiz06 írta korábban, hogy idén októberben, de most nem találok semmi infót arról, hogy bejelentettek volna folytatást :D

Bár szerintem biztosan folytatják, de az is lehet csak jövőre.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Avaren
Mivel nem is volt semmi bejelentés. :P
 
goku5
Jó kis befejező rész volt! Jó kis előjelzésekkel a jövőre nézve.
Már tényleg csak az a kérdés mikorra is várható a következő évad?

Jó volt ez az új forma. Bár lényegében én úgy néztem az előző feljavított változata. Kicsit másabb színnel.
És hát akkor végre csak összejött már Issei és Risa. Érdekes és jó kis vallomás volt. És hát a barátok(nők) is elég lazán kezelték.
A harc meg a végkimerülés ájulás utánig pláne jó!
És egyértelműen mondták is hogy már Issei is félig vezér. Bár ezt hogy magasabb rangú démon nem értem minek. Ő akkor is egy mennyei sárkány! Jóval a démonok szintje felett!

Hát én tényleg várom a folytatást!
 
Durzo
Én azért sajnálom, hogy nem Sairaorg nyert. Azt a rövid interjút Beliallal még belerakhatták volna. Túl nagy jelentősége mondjuk nem volt, csak annyi volt, hogy kérdezték tőle, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: ha Sairaorg utasította volna a gyalogját, hogy ejtse ki Riast, akkor nyert volna és hogy mi a véleménye erről? Ő meg csak annyit mondott, hogy mindenki erre a harcra volt kíváncsi és úgy nem lettek volna elégedettek.) Szóval Riasék simán kikaptak volna, ha nem "kéne" a közönségnek is megfelelni. Ami itt még ok, mert Sairaorg amúgy is maga miatt csinálta, de egy igazi csatában, ahol csak a győzelem számít már más a helyzet.

Amúgy nem véletlen hogy Issei megerősödött annyira hogy a legmagasabb szintű démonok fölé tehetjük az erejét. Ahogy Sairaorg is ő is keményen edzett

Annyi ici-pici különbséggel, hogy Sairaorg gyerekkora óta edz, Issei meg kb fél éve.

nem véletlenül féltek a sárkányok hatalmától... Issei meg ráadásul a 2 legpusztítóbbat egyesítette.

Ha most arról beszélsz, amikor a Vali elleni harcban magába olvasztotta Albion erejét, akkor nem ők a legerősebb sárkányok. Már csak Ophis és Great Red miatt se.

Amugy Issei azóta erősebb mint Rias mióta megvan neki a páncél, de azóta biztosan mióta időkorlát nélkül tudja használni szóval nincs miért meglepődni miért erősebb.

Vicces, hogy ezt mondod, mert "időkorlát" még mindig van, csak (ha jól emlékszem) az animéből ezt egy az egyben kihagyták. "Spoiler" mentesen annyi a lényeg, hogy Riasnak a harc elején lenne esélye legyőzni Isseit, de ahhoz nagyon gyorsan le kéne rendeznie.

És egyértelműen mondták is hogy már Issei is félig vezér.

Ha most arra gondolsz, amikor Issei és Azazel beszélgetnek, akkor ugye tudod, hogy magyarul a sakkban a királynőt vezérnek szokták mondani? Ikszdé Hallani is, hogy Azazel azt mondja, hogy "queen", amivel Issei új formájára utal, ami még instabil.

Bár ezt hogy magasabb rangú démon nem értem minek. Ő akkor is egy mennyei sárkány! Jóval a démonok szintje felett!

Ez most kb olyan mintha azt nem értenéd, hogy Naruto miért akart Hokage lenni.

Riashoz még egy gondolat: Ahogy bakod is rámutatott, az ellenfele egy Longinus volt. Senki se várta, hogy legyőzze. Az meg csak a mi szemszögünkből tűnik úgy, hogy (nagyon) egyoldalú volt a harc, mert nem láttunk belőle semmit. És a következő évad (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: se fog majd sokat javítani a közvéleményen róla.)
 
Jaeger
Tudom én, hogy van időkorlát, mármint a sima alapáncélt most már viszonylag elég sokáig fent tudja tartani Issei. De ha elkezd harcolni és egyre feljebb megy tudom, hogy pár percig bírja maximum. Ezért sem értem miért nem edzi ő is a testét még a történet elején azt mondták ha a testét is edzi akkor sokkal erősebb lehet.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Durzo
Nem arról az időkorlátról beszéltem. Nem is időkorlát, hanem (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: visszaszámlálás. Issei nem tudja még csak úgy felvenni a páncélt, hanem időbe telik amíg aktiválódik és ez alatt az idő alatt a legsebezhetőbb. Ahogy halad előre a történet ez az idő egyre csökken. ) Még goku írta az elején, hogy ami még nem volt az animében azt rakjuk spoilerbe. Ez arra is vonatkozik, aminek már benne kellett volna lennie? Mert hagytak ki olyanokat is, amiket azért nem árt tudni. Mint pl amit most is írtam.

Csak azért mert nem mutatják, még nyugodtan feltételezhetjük, hogy edzi a testét. Láttuk, hogy elkezdte és semmi oka nincsen rá, hogy abba hagyja.
 
bakod
Ez egy méltó befejezés volt az évadnak.
A Sairaorg vs Issei harc egyszerűen király volt, szerintem az évad fénypontja volt. Tény hogy én is sajnálom Sairaorgot, de ő is a legerősebb formájában akart Issei ellen megmérkőzni, így nincs értelme tovább boncolgatni a témát. Issei nyert, méghozzá nem is akárhogy. Megérdemli hogy előléptessék, ami igen is fontos neki. Igen a vezér itt a királynőt jelenti egyértelműen lehetett hallani.

Különösen tetszettek a beszélgetések a harc után. Jó volt látni hogy a sorozat tud komoly is lenni, és emiatt a sztori miatt nézem leginkább ezt a sorozatot.
Ugyanígy örültem, hogy Sairaorg anyja felébredt, bár mondjuk az hogy ez is Issei műve lenne... még ha tudatlanul is kissé meredek de legyen.

Végre Rias és Issei összejött.... És itt jön a képbe a másik ok amiért nézem: a sok idióta ökörködése :D szinte vártam arra hogy a szekrényből, vagy az ajtón át egyszercsak mindenki kiessen, és tessék :D

Amit még egyelőre nem tudok hova tenni az a kis záró jelenetünk Azazellel. Nem tudom hova tenni Indrát. Ő most akkor a démonok közül egy vezető, de a sensei eléggé tartott tőle. ezek szerint elég erős. Plusz nem tudom mire értette azt hogy veszélyt jelentene Issei. A pozíciójára? vagy csak arra gondolt, hogy egyszer csak elveszti az irányítást végleg a sárkány ereje felett mint a korábbi használók? De az egyszer megtörtént, és bár rövid ideig de hírét se hallottuk az új karakternek.

Mindent összevetve az új rajzolás.. más, de meg lehet szokni. Az animációk egyértelműen jobbak lettek, az arcokkal néha nem voltam kibékülve mondjuk. Az évad tartalmas volt és szerintem még jobb volt mint az előzőek.
Kíváncsian várom mikor lesz folytatás :)
 
Durzo
Ha abból indulsz ki, hogy a történet szereplői "valódi" démonokról, angyalokról, istenekről, stb vannak mintázva, akkor abból már tudsz következtetni, hogy kicsoda Indra és, hogy melyik frakcióhoz tartozik. Az se árt, ha megnézed közelebbről a homokát. :D

Az egy tökéletlen átalakulás volt és belehalt volna magától is. Plusz egy kicsit más, ha elveszted az irányítást és ha megrészegít a hatalom. Valószínű az utóbbira gondolt. Vagy akkor simán csak nem érezte elég nagy fenyegetésnek.
 
goku5
Hát igen tényleg volt róla szó, meg kivehető is hogy van ami kimaradt az animéből. De amúgy ami kimaradt pl ez az időkorlát stb még érdekes az anime nézőnek is hogy tényleg van ilyen és nem csak az új formáknál. De amúgy meg hogy mi marad ki és vajon mit tehetnek be esetleg később az más kérdés. Az anime időtartalma véges és pár dolgot csak bele kell sűríteniük. Így sokszor a lényegtelenebb dolgok kimaradhatnak.
De amúgy tényleg az utolsó jelenet sokat sejtet és pont hogy sok kérdést vet fel. Ezért is várja az ember az új évadot.
 
Ugrás a fórumra: