Nos mivel nem láttam ilyesfajta játék topicot gondoltam megcsinálom.
https://op2.joyga... Itt lenne a játékhoz az oldal és hát gondolom néhány információt is megosztok róla.
Gondolom nevéből rájöttetek a One Piece világa körül forog az egész játék ezzel talán senkit nem lepek meg, Jelenlegi tudásom szerint a Scenario azaz a story mode Water 7-ig terjed(LVL90 ),de a mapon látszik,hogy előre megvan csinálva Dressrosaig.
Hasonlóan itt is mint a többi böngészős játékba rengetek karakter megtalálható az Animéből és ezek rankokra és csillagokra vannak osztva, 1-2-3 csillag és D C B A S SS SSS és még vannak egyéb típusaik is Például Swordsman Sniper esetleg Devil Fruit használó. Jelenleg 119 szereplő van benne pontosabban érhető el és megszerezhető.
Mit lehet a játékban csinálni? Nos mikor belépsz leginkább a napi feladatokat csinálod meg először, mint például a Fishing,Pirate Trial,Impel Down,Daily Task, Bounty Task stb.. feladatokat amiért különféle jutalmak járnak a másik pedig a mindennapos eventek amik általában fél óránként/óránként vannak ilyen például az Oars,CP9,Summit war vagy Pirates Battle ami a saját,hogy is mondjam klánotokkal együtt tudtuk részt venni és más klánok, kalóz csapatokkal küzdötök meg az első helyért a selejtezők Szerdán a döntők pedig Vasárnap szoktak megrendezésre kerülni nagyon jó jutalmakért. Természetesen nem csak ez az egy lehetőség van más játékosok elleni küzdelemre ott van Aréna vagy a Super Smash ami egy érdekes Hearthstone Aréna jellegű PVP... Kapsz randomra több Kalózt amivel egy csapatott kell összeállítanod 1(main)+4(crew) és ez elmehet 12 győzelemig vagy abba maradhat 3 vereségnél...
Ez egy kicsit kusza bemutató vagy inkább információ csomag lett,de akinek elnyerte a tetszését az nézzen rá....
Én az EU 142-es Szerveren vagyok megtalálható DaneeHunter néven...
Itt van pár kép a játékról, ha valakinek elnyerné a tetszését.
UI: Természetesen ez egy böngészős játék így sajnos a fizetős játékosok kissé előnyben vannak a VIP-nek köszönhetően,de hát ez gondolom senkinek sem meglepetés... ^^