Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Duma topic 15
Risy
Üdv! Ha már idetévedtem hozzászólok. Egyszer majáliskor valaki azt hitte, hogy "szakácsra itta magát", de valójában só helyett jól megszórta szódabikarbónával a bogrács tartalmát. Aztán fél óráig röhögtük, ahogy szitkozódás közben dobálta le róla a habot (mi is jól álltunk...). :D
 
luthienlovemagic
A bográcsozásról egy kb. 10 éve történt terepgyakorlatos főzés jut eszembe. Társadalom földrajz gyakszi volt, ami azt jelentette, hogy benne volt tokaji borospince látogatás. A vége az lett, hogy a csapatomnak (13 fős) csapatokra voltunk osztva én főztem a bográcsos pörköltöt, pedig volt köztünk szakács, de mindenki kidőlt. Életemben először főztem bográcsban kaját, de ahhoz képest jól sikerült :D
 
http://lutienlovemagic.livejournal.com
Papirtigriske
Ha én főzök, akkor garantáltan szutyok lesz a kaja, minden vagyok, csak mesterszakács nem. Én vagyok az az ember, aki még egy zacskóslevest is el tud szúrni, szóval én általában a bevásárló brigádban vagyok. XD


"No risk it, no biscuit"
 
bakod
Hiei írta:

Hova és milyen szakra jársz?

Főzni én is szeretek, de sok emberre valamiért kevésbé. Egyedül, akkor vagyok rá hajlandó, ha nem pofáznak bele. Én is tiszteletben tartom más főzését más is tegyen így az enyémmel.
Ha pedig valaki elvállalta a főzést annak illik nem berúgni, addig:D Kivéve, ha ketten vagytok, mert akkor ha jól berúgtok úgyse emlékeztek rá milyen volt a kajaxD


Sopronban vagyok infós. nem vagyunk sokan de tök jól összetartó a közösség és mára ez is hagyomány lett.

A tűz mellett meleg van emiatt 2 karton sör minimum kell, hogy kibírjuk :D én imádok emberekkel bográcsozni,mert mindig jó a hangulat. és mivel mindenki kóstol - mert hát mindenki szakértő főleg néhány sör után xd - mindig jól eltaláljuk az arányokat.
tavaly szakadó esőben is megtartottuk és bár kevesebben voltunk de akkor is bográcsoztunk és kész lett az a pásztor tarhonya.

Nem vagyok az a nagy szakács de ma is pizzát csináltam, tortillát szoktam még a szabad tűzi sütögetés mellett.
 
BrainBox
3. egyetememet gyűröm, de az a tapasztalatom, h a kis egyetemeken sokkan jobb. Sokkal csalásiasabb a hangulat még a tanárokkal is és egy közös program pl a bográcsozás sokkal élvezetesebb tud lenni. Nálunk a disznó vágás hagyományát akarták visszahozni gépész karon. Sajnos nem tették.


Death is not an escape!
 
Hiei
Azt egy szóval nem mondtam, hogy bográcsozni nem jó :D. Én is imádok. Ha arra nincs is lehetőség panelben is összeszoktunk jönni főzőcskézni.
Most is kéne, ha jön a szezonban a lazább szakasz, van a fagyóban egy egész nyúl. Húsvétra terveztem, de barátom lemondta.
Megint meg kéne csinálnom valami kaját a shokugeki no soumábólxD

Soha nem jártam egyetemre és főiskolára, amit nem is bánok annyira, de azt kicsit sajnálom, hogy nem voltam kollégista vagy albis. Mondjuk így meg minden hétvégén szalonnát sütöttünk nyáronxD Bár ott a valós cél nem a szalonna evés voltXD
 
bakod
Én se vagyok kolis/albis így ez nekem is kimaradt. viszont én azt annyira nem sajnálom. Meséltek nekem elég szép sztorikat xDD

De az egyetemet nem bántam meg. Persze az aki csak a tárgyakat teljesíti nem fog érni sokat. Vannak projektek ahol valós dolgokon kel dolgozni, van hogy te vagy az első aki ebbe belefog.
 
Papirtigriske
Pedig jó ég, az egyetemisták nagy része a tárgyak teljesítését tűzi ki célnak, a mottó: Csak a kettes legyen meg! Bár az is lehet, hogy én jártam rossz helyre, de nálunk az volt, hogy egy ember megcsinálta (mondjuk egy rajzot), a többi meg lemásolta. Éppen annyi melót fektettek bele, amennyitől nem haltak meg az unalomtól.


"No risk it, no biscuit"
 
Hiei
Ez általános 5.-től így volt sztem szinte mindenholxD

Meghalt Aviici :( Tiszta durva. Se Linkin park, se Aviici. Nyugodjanak békében!
Szerkesztette: Hiei - 2018.04.21. 07:05
 
Jaeger
Azért ez tényleg mekkora durva dolog, hogy mostanában ennyi jó dolog megszűnnik pedig még fiatalok voltak :(


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Papirtigriske
Egyébként tényleg durva, hogy ez a "szakma" mennyire szedi az áldozatait. Aviici is csak 28 éves volt, bár ugye róla még semmi konkrétumot nem lehet tudni.


"No risk it, no biscuit"
 
Hiei
Egyáltalán nem meglepő szerintem. Gusztustalanul nagy nyomásnak vannak kitéve. Egésznap ott loholnak a seggükben a paparazzik. Ha Bieber véletlen fingik egy kicsit hangosabbat már 12 újság címlapján szerepel.
A rohanás és az állandó utazásról ne is beszéljünk. Egyáltalán nem irigylem őket. Nagyon kevesen bírják ezt elviselni. Régen azért könnyebb volt sztem. Na nem mintha a Beatles vagy a rolling stones tiszta életet élt volnaxD Ma már minden sarkon van egy kamera...
Szal cefet egy életük lehet. Valami kell, ami kikapcsolja őket és erre a drog és az alkohol a legjobb nekik.

https://www.youtu...Q67NLzADOE
 
Jaeger
Mondjuk Aviici esetében: "A legutóbbi hírek szerint súlyos hasnyálmirigy gyulladásban szenvedett a túlzott italfogyasztás miatt, de 2014-ben kivették már az epehólyagját és a vakbelét is, ezután le is mondott pár fellépést, hogy felépüljön. "
Szóval azért valamennyire az ő keze is benne lehetett a dologban. Plusz az utóbbi években már nem is vállalt fellépést szóval lett volna ideje pihenni bár nem tudjuk mi okozta pontosan a halálát.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.04.22. 17:00


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Nos a legtöbben tényleg csak a kettesre mennek, de ez legyen az ő bajuk :D

Ahogy Jaeger is írta nem tudjuk mi volt a halál oka, viszont tény hogy a pia tette tönkre.... Ettől még nyilván együttérzek, csak tudod ez kicsit mindig árnyalja a dolgokat.
 
Aes Sedai
http://frombeyond.../tags/News

Az Idegenek ellopták az ékezetes karaktereket. :(
 
Ugrás a fórumra: