Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Duma topic 15
Hiei
Kezdjük újra tiszta lappal.
 
Gman2
Csak hogy tisztázzuk, a csapat, ami már 8-10 éve a hátán vitte a csevegő részleget, nem fog ide visszajönni. Ez nem fenyegetőzés, nem durcimurci, csak egyszerű tény. Meg lett nekünk mondva, hogy nem belőlünk áll a fórum, gondolkodjunk el ezen. Elgondolkodtunk és csináltunk egy fórumot, ami belőlünk áll, ezzel meg is oldottuk a problémát. Butaság ez a tiszta lap dolog. Ez a lap nem tiszta, hanem szimplán üres, nincs is már értelme a számozásnak, mert semmi köze az előző 14-hez.
Szerkesztette: Gman2 - 2018.04.18. 17:03
 
Jon
Ez teljesen érthető, ha ott jól érzitek magatokat, akkor természetes, hogy ott akartok maradni, nincs ezzel semmi gond.
Ha visszajöttök, visszajöttök, ha nem, nem. Ha a csevegő kihal, akkor kihal, ha nem, akkor pedig nem. Hogy Bastiant idézzem: "Nem fogunk eret vágni, ha nem népesül be újra a hely."

A törlések (bár nem én csináltam őket, csak az utolsó kettőt) pedig azért voltak, mert olyan kommentek voltak, amiket gondolom törölni kellett (az utolsó kettő, amit én töröltem, egészen biztosan ilyen volt).

Ez a döntés az adminok és a moderátorok közös döntése volt, így láttuk jónak, ti máshogy látjátok, elbeszélünk egymás feje fölött, ez van, részünkről szerintem nincs harag, vagy sértődöttség, de keménykedés sem (részemről egészen biztosan nincs), egyszerűen már nem akartuk úgy csinálni a dolgokat, ahogy eddig voltak (ill. a többség nem akarta, én meg megértettem őket). :)
Béke.

(Nem kékkel írtam, nem akarom, hogy ez "hivatalból valónak" tűnjön. Mindenesetre a moderációval, döntéseinkkel kapcsolatos témák legyenek hanyagolva.)


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Jaeger
Ez a meleg időjárás azért hirtelen jött. Mintha a tavasz kimaradt volna... Bár szerintem ilyenkor a fák virágzásánál nincsen szebb :)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Jaeger egyetértek. bár azért az 5-10 fokok után hirtelen 20-24 úgy érződik mintha 30 fok felett lenne :D
 
Papirtigriske
Az érzés, mikor az egyik héten még fűtesz a kocsiban, a következőn meg már kondizol... :D imádom a "tavaszt". Nem is tudom, mikor volt ténylegesen utoljára tavasz.


"No risk it, no biscuit"
 
bakod
Én 13-ban ballagtam. április utolsó hétvégéjén havazott még, majd 1 héttel később (amikor a ballagási műsor zajlott) hirtelen 25 fok lett.... hát eddig az volt a legjobb :D
 
Papirtigriske
Na, a miénket csak elmosta az eső, mondjuk azért annyira nem zokogtam miatta. Elmaradtak a rémunalmas, amúgy totál képmutató beszédek, helyette bementünk, aztán osztályfőnöki. Mire vége lett, már sütött is a nap. Sikerült lezárni úgy egy ballagást, hogy senki nem lett rosszul. :D


"No risk it, no biscuit"
 
Hiei
Amúgy tényleg vicces 2-3 hete havazott most meg már gyakorlatilag fekete vagyok. Teljesen megszűnt a tavasz. Van tél, meg nyár dögvésszel :D.
Ha meg már furcsaságok... nem tudom mikor láttam utoljára fecskét nagyon régen. Gyerekkoromba meg szinte csak azt lehetett látni. Most dolgozunk egy horgásztónál, bakker annyi, de annyi fecske van, hogy az valami félelmetes. Nyírom a susnyát és közben arra kell figyelnem, hogy ne figye le a fejemet a fecske bukórepülés közben. Rájöttek, hogy ahol levágom a gazt ott ingyen kaja van. Nem foglalkozik vele, hogy 30 centire bőgetem a 400 Stilht. Éppen csak nekem nem jön.
Szerkesztette: Hiei - 2018.04.19. 16:08
 
shadowdroid
Októberben és Novemberben van némi tavasz....Ikszdé
Aztán áprilisig tél ....utána meg szeptember végéig nyár.
Közben egy kis elsivatagosodás :nugget
 
Hiei
Igaz, Januárban sövényt nyírtam pólóban:D Meghívogattak, hogy menjünk parkosítani kibújt a medve a barlangjábólxD
 
Papirtigriske
Tiszta strandidő van mostanság. :D


"No risk it, no biscuit"
 
bakod
jaja :D remélem kitart ez a szép idő. amint vége a félévnek a szakunkon lesz egy kis bográcsozás :3 bár a végét annyira mégse várom mert szakdogával még eléggé ramatyul állok xD
 
Papirtigriske
Legjobb a bogrács parti. :D Csak vigyázni kell, hogy lehetőleg a társaság józanabbik fele főzzön, vagy az, aki képes magát szakácsra inni. xD


"No risk it, no biscuit"
 
Hiei
bakod írta:

jaja :D remélem kitart ez a szép idő. amint vége a félévnek a szakunkon lesz egy kis bográcsozás :3 bár a végét annyira mégse várom mert szakdogával még eléggé ramatyul állok xD


Hova és milyen szakra jársz?

Főzni én is szeretek, de sok emberre valamiért kevésbé. Egyedül, akkor vagyok rá hajlandó, ha nem pofáznak bele. Én is tiszteletben tartom más főzését más is tegyen így az enyémmel.
Ha pedig valaki elvállalta a főzést annak illik nem berúgni, addig:D Kivéve, ha ketten vagytok, mert akkor ha jól berúgtok úgyse emlékeztek rá milyen volt a kajaxD
 
Ugrás a fórumra: