Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Overlord (anime/manga(novel)
Avaren
4. rész előzetesei :
https://www.youtu...XeNHDQdE5k
https://www.youtu...Ym-LHT2J0k

Egyesítve 2018.07.31 18:37:32:
Ains-sama megmutatta ki az úr :D
Carne faluban megszólalnak a vészharangok ...
A kövi résszel véget ér a 8. Kötet :D
Szerkesztette: Avaren - 2018.07.31. 18:38
 
goku5
Hát őszintén ez a rész számomra nem volt valami nagy valami.
Őszintén nem tudom eldönteni hogy Béta tényleg ilyen ostoba vagy csak megjátssza magát ennyire? Pláne látva az előző részbeni másik oldalát!
Amúgy azt hittem maga a falu is fontos nem csak az a 3 személy. Pláne ha Béta beveti magát a következő részben ő maga söpri el az egész támadó sereget.
Amúgy Ainz megint jól ki tudta magyarázni magát.

Azok a szőrnek meg nevetségesek voltak a hatalmas Ainz ereje előtt. Az egész "harc" ha lehet annak nevezni tényleg semmi volt. Legalább szerzett egy varázsfegyvert Ainz sama. Gondolom Béta tesztelésére kellenek a szörnyek hogy kit és hogy véd meg. De vajon hagyják a szabad harcot a végsőkig vagy pusztulhatnak a megeszezett szörnyek?

A lényeg az hogy a következő rész már jónak ígérkezik! Én inkább azt várom már! Gondolom a harc után lesz egy kis buli, megbeszélés Nazarikban. Azért kérte az étlapot hogy Enrit (és talán a húga) meg Nphirea elmenjenek.
 
Avaren
5. rész előzetesei :
https://www.youtu...N0bxIacjPg
https://www.youtu...m140mqCF10

---------------

Megvolt Carne falu ostroma. :D Végre bevallották érzéseiket karaktereink és még egy kis Nazarickba látogatás is belefért. :D
Ezzel egy újabb kötet kivégezve. :D
Szerkesztette: Avaren - 2018.08.07. 17:10
 
bakod
Carne falu ostroma meglepően jól sikerült. nem vártam ennyit a falusiaktól. Pozitívan csalódtam.

Végre beismerték a szerelmüket. már azt hittem ezt is évadokon húzzák mint más animékben de szerencsére nem.

A kis kirándulás levezetésnek tökéletes volt, alig várom most mi jön :)
 
goku5
Jó kis rész volt bár én kicsit ütősebbre számítottam.
Mármint hol is volt olyan sokáig Béta??? Na meg amit leginkább fájlalok, hogy még mindig nem láttam Bétát harcolni! Mire is képes ő?
És küldte a zombi trolt Ainz hogy legyőzzék. Azt is azért hogy a kardja a faluba kerüljön. Ennyi? Érdekes. Azt hittem a vörös kalandoré lesz, de a goblinnál tényleg jobb.
A vége mg tényleg jó volt. Ainz kicsit olyan volt mint a télapó abban a székben Nemuval, vagy mint egy jó nagyapa aki szereti a gyerekeket. (nem az élőholtak kegyetlen ura) És még Nemut is felvette a megvédendők listájára. Nagyon megkedvelhette. Amúgy én is Szívesen vettem volna én is némi bemutatót Nazariból. Gondolom azért pár helyet kihagyott ami nem gyereknek való.
Az a menü meg tényleg királyhoz illő nem átlagemberhez.
Ja és persze végre csak összejött a kis párocska.
 
Ashura
Lupusregina valószínűleg ott volt csak láthatatlanul. A küldetése az, hogy megvédje Nifireát meg a többi 2-3 embert tehát amíg nincsenek közvetlen életveszélyben addig nem szükséges közbeavatkoznia.
A falu megtámadásának okai: a kard faluba juttatása, a falu Ainz felé tanúsított hálájának növelése, Lupusregina próbára tétele.
Ha minden igaz a kövi részekben kapunk egy rakás új szereplőt.
 
Avaren
Kapunk ám. :P
6. rész előzetesei :

https://www.youtu...mpJAEW%3A6
https://www.youtu...lSDMmZY-SU

6. rész

És elkezdődik minden ... az igazi Overlord!
Éljen Jircniv császár. :D
Szerkesztette: Avaren - 2018.08.14. 17:15
 
bakod
Na most egy jóóó nagyot léptünk előre és több mint 10 új szereplőt mutattak be többé kevésbé.
Oké eddig is említettem, most még jobban előjön mint edig: egyre nehezebb Momonként és Ainzként is tevékenykedni, és az a varázsló mintha már szagot fogott volna. Persze fogalmunk sincs hogy mit mondott el a történet leghosszabb nevű királyának, félvállról nem szabadna venni.

Nyilván már az elején le lehetett vágni hogy Nazarickba mennek, nyilván ez felvezető rész volt az ív számára tehát nem volt mozgalmas, de a sok új szereplő bemutatása miatt nem érződött lassúnak.
Kíváncsi vagyok hogy ebből mit hoznak ki.


Apropó még valami eszembe jutott: a legelején az a Death knight vajon az Ainz által megidézett volt? vagy szereztek valahonnan másikat? plusz rengeteg csontváz volt ott amik a legalacsonyabb rangúnak néztek ki... őket is Nazarickból vagy máshonnan sikerült beszerezni?
 
Avaren
+ egy kis érdekesség akik elmentek mellette :
a 2. évad 1. részének elején az a sárkány egy Rigrit nevű nővel beszélt, itt megint előkerült az a név Fluder papa szájából. :P
 
goku5
Hát ez tényleg egy nagyon de nagyon jó kis bevezető rész volt. Jönnek az új szereplők és tény hogy hova is mennek. Az már más kérdés hogy mennyien fognak onnan visszatérni. Mert hogy kell aki visszatérjen és hirdesse Nazarik nagyságát de simán ölniük is kell mutatva az erejüket. Gondolom a királyi kapitányhoz már nem lehet sokáig mérni. Hamar kivégzik nagyképűsége és jelleme miatt.
Viszont ez az új lány a húgaival ígéretes. Lehet kapnak helyet szolgálatért Nazarikban vagy Carmen faluban.
Ez a vén varázsló is jó. De sehol nincs Ainzhoz képes de szerintem még Naberelhez képest se.
A császár is jó. Megéri néha véreskezűnek lenni ha átunna jobb világot tudol helyette létrehozni. Amúgy a neve pláne jó. Most hogy is szólítsuk?Ikszdé
 
Ugrás a fórumra: