Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Overlord (anime/manga(novel)
Avaren
4. rész előzetesei :
https://www.youtu...XeNHDQdE5k
https://www.youtu...Ym-LHT2J0k

Egyesítve 2018.07.31 18:37:32:
Ains-sama megmutatta ki az úr :D
Carne faluban megszólalnak a vészharangok ...
A kövi résszel véget ér a 8. Kötet :D
Szerkesztette: Avaren - 2018.07.31. 18:38
 
goku5
Hát őszintén ez a rész számomra nem volt valami nagy valami.
Őszintén nem tudom eldönteni hogy Béta tényleg ilyen ostoba vagy csak megjátssza magát ennyire? Pláne látva az előző részbeni másik oldalát!
Amúgy azt hittem maga a falu is fontos nem csak az a 3 személy. Pláne ha Béta beveti magát a következő részben ő maga söpri el az egész támadó sereget.
Amúgy Ainz megint jól ki tudta magyarázni magát.

Azok a szőrnek meg nevetségesek voltak a hatalmas Ainz ereje előtt. Az egész "harc" ha lehet annak nevezni tényleg semmi volt. Legalább szerzett egy varázsfegyvert Ainz sama. Gondolom Béta tesztelésére kellenek a szörnyek hogy kit és hogy véd meg. De vajon hagyják a szabad harcot a végsőkig vagy pusztulhatnak a megeszezett szörnyek?

A lényeg az hogy a következő rész már jónak ígérkezik! Én inkább azt várom már! Gondolom a harc után lesz egy kis buli, megbeszélés Nazarikban. Azért kérte az étlapot hogy Enrit (és talán a húga) meg Nphirea elmenjenek.
 
Avaren
5. rész előzetesei :
https://www.youtu...N0bxIacjPg
https://www.youtu...m140mqCF10

---------------

Megvolt Carne falu ostroma. :D Végre bevallották érzéseiket karaktereink és még egy kis Nazarickba látogatás is belefért. :D
Ezzel egy újabb kötet kivégezve. :D
Szerkesztette: Avaren - 2018.08.07. 17:10
 
bakod
Carne falu ostroma meglepően jól sikerült. nem vártam ennyit a falusiaktól. Pozitívan csalódtam.

Végre beismerték a szerelmüket. már azt hittem ezt is évadokon húzzák mint más animékben de szerencsére nem.

A kis kirándulás levezetésnek tökéletes volt, alig várom most mi jön :)
 
goku5
Jó kis rész volt bár én kicsit ütősebbre számítottam.
Mármint hol is volt olyan sokáig Béta??? Na meg amit leginkább fájlalok, hogy még mindig nem láttam Bétát harcolni! Mire is képes ő?
És küldte a zombi trolt Ainz hogy legyőzzék. Azt is azért hogy a kardja a faluba kerüljön. Ennyi? Érdekes. Azt hittem a vörös kalandoré lesz, de a goblinnál tényleg jobb.
A vége mg tényleg jó volt. Ainz kicsit olyan volt mint a télapó abban a székben Nemuval, vagy mint egy jó nagyapa aki szereti a gyerekeket. (nem az élőholtak kegyetlen ura) És még Nemut is felvette a megvédendők listájára. Nagyon megkedvelhette. Amúgy én is Szívesen vettem volna én is némi bemutatót Nazariból. Gondolom azért pár helyet kihagyott ami nem gyereknek való.
Az a menü meg tényleg királyhoz illő nem átlagemberhez.
Ja és persze végre csak összejött a kis párocska.
 
Ashura
Lupusregina valószínűleg ott volt csak láthatatlanul. A küldetése az, hogy megvédje Nifireát meg a többi 2-3 embert tehát amíg nincsenek közvetlen életveszélyben addig nem szükséges közbeavatkoznia.
A falu megtámadásának okai: a kard faluba juttatása, a falu Ainz felé tanúsított hálájának növelése, Lupusregina próbára tétele.
Ha minden igaz a kövi részekben kapunk egy rakás új szereplőt.
 
Avaren
Kapunk ám. :P
6. rész előzetesei :

https://www.youtu...mpJAEW%3A6
https://www.youtu...lSDMmZY-SU

6. rész

És elkezdődik minden ... az igazi Overlord!
Éljen Jircniv császár. :D
Szerkesztette: Avaren - 2018.08.14. 17:15
 
bakod
Na most egy jóóó nagyot léptünk előre és több mint 10 új szereplőt mutattak be többé kevésbé.
Oké eddig is említettem, most még jobban előjön mint edig: egyre nehezebb Momonként és Ainzként is tevékenykedni, és az a varázsló mintha már szagot fogott volna. Persze fogalmunk sincs hogy mit mondott el a történet leghosszabb nevű királyának, félvállról nem szabadna venni.

Nyilván már az elején le lehetett vágni hogy Nazarickba mennek, nyilván ez felvezető rész volt az ív számára tehát nem volt mozgalmas, de a sok új szereplő bemutatása miatt nem érződött lassúnak.
Kíváncsi vagyok hogy ebből mit hoznak ki.


Apropó még valami eszembe jutott: a legelején az a Death knight vajon az Ainz által megidézett volt? vagy szereztek valahonnan másikat? plusz rengeteg csontváz volt ott amik a legalacsonyabb rangúnak néztek ki... őket is Nazarickból vagy máshonnan sikerült beszerezni?
 
Avaren
+ egy kis érdekesség akik elmentek mellette :
a 2. évad 1. részének elején az a sárkány egy Rigrit nevű nővel beszélt, itt megint előkerült az a név Fluder papa szájából. :P
 
goku5
Hát ez tényleg egy nagyon de nagyon jó kis bevezető rész volt. Jönnek az új szereplők és tény hogy hova is mennek. Az már más kérdés hogy mennyien fognak onnan visszatérni. Mert hogy kell aki visszatérjen és hirdesse Nazarik nagyságát de simán ölniük is kell mutatva az erejüket. Gondolom a királyi kapitányhoz már nem lehet sokáig mérni. Hamar kivégzik nagyképűsége és jelleme miatt.
Viszont ez az új lány a húgaival ígéretes. Lehet kapnak helyet szolgálatért Nazarikban vagy Carmen faluban.
Ez a vén varázsló is jó. De sehol nincs Ainzhoz képes de szerintem még Naberelhez képest se.
A császár is jó. Megéri néha véreskezűnek lenni ha átunna jobb világot tudol helyette létrehozni. Amúgy a neve pláne jó. Most hogy is szólítsuk?Ikszdé
 
Avaren
7. rész

Elkezdődött ... Szépen hullanak az emberek. :D Végre debütált Kyouhukou és Neuronist Painkill. ( a másik csúfság :D )

És a végén az ending után Ains sama. :D
 
bakod
Ahogy mondod elkezdődött. nyilván ezeknek esélyük sincs... az öreg papiék 2 percig nem bírták.

A kinzó kamrás transzi trutymót (Neuronistot) nem tudom melyik játékos alkotta de hogy valami gond van a fejével az tuti :D

Lehet most "rasszista" leszek, de az első gondolatom az volt hogy Kyouhukou és Entoma összeillenek XDD (az egyik mondjuk pók a másik csótány de mindkettő majd megzabálja az embereket :D )

Hamusuke harci tudása azért csak fejlődik. Oké Ainz ellen nem igazán láttuk mit tud, de itt szerintem bebizonyította, hogy nem olyan gyenge.. mármint persze nincs az Őrzők vagy a plejádok szintjén, de a világhoz képest erős. Jól tette hogy megölte azt az irritáló alakot... a nevét se jegyeztem meg annyira antipatikus volt. Kíváncsi vagyok hogy az (amúgy rabszolgaként tartott) elfeket elengedik csak, vagy befogadják és kezdenek velük valamit.

A végén a legszimpibb csapat kapta Ainzet... hááát ez szívás. viszont mivel Ainznek is szimpik lehetnek (korábban egy ugyanilyen társasággal találkozott, csak ott Clementine jelent meg), ezért ők lehetnek azok akiket visszaküldenek a hírekkel. Persze sértetlenül nem hagyják el Nazarickot az tény, de remélem semelyikük nem hal meg.
 
goku5
Hát ez a rész király volt! Az évad eddigi legjobb része!
Bizakodó munkások akikből rémült munkások lettek! Vitte a részt. Az meg hogy megjelent 1-2 új szereplő még jobb!
Lám van csótányunk és kínzás specialistánk is. (legfelsőbb lények mire nem gondoltak :ehh)

Megtanulhattuk hogy ne sértegessük a cselédeket, de ők se harcoltak.
Hamusuke pedig abszolút vitte a részt! Nem hittem volna hogy ő is tud ilyen kegyetlen és felsőbbrendű lenni! De hát csak ő volt a bölcs erdei király és még továbbképzést is kapott! Bár azt hogy miért is volt lánc a gyíkok nyakán na és persze Ainz nyakán is az nagy kérdés számomra. A lovag meg tényleg utálatos volt. Nem is csoda hogy így örültek az elf lányok biztos sokat kínozta őket. De hogy velük mi lesz a tényleg jó kérdés.

Amúgy meg tényleg kíváncsi vagyok mi a terve Ainznak ezekkel. Arra gondoltam hogy elmenekülhet pár valaki viszont az elején meg lett mondva hogy mind meghalnak. Lehet ezt a csapatot befogadja maga mellé szolgáknak.
Egy tippre annyit hogy úgy tervezték mindenkit megölnek a kísérők meg hazamennek és jelentik hogy minden munkás odaveszett szóval veszélyes.

Ami nekem viszont érdekes volt. Az elején Albedo képes volt billentyűzetet használni meg képernyőket előhozni. Mivel még a legelső részben miután idekerültek Ainz se tudta előhozni azokat. Elvileg játékos használhatja itt meg mégis használja.:hmm

Kíváncsian várom a kővetkező két részt mit hoznak ki belőle? Legalábbis ebből a kötetből.
 
bakod
A billentyűzet tényleg érdekes. szerintem maradhatunk annyiban, hogy bekamerázták Nazarickot és mágiával készítettek hozzá vezérlőt.... így talán emészthető hisz eddig sose láttunk játékbeli konzolokat.
 
goku5
Kamerát biztos nem. Amúgy én azt hittem hogy a mindent látó tükrét fogja használni a kukkoláshoz.
Amúgy tényleg nem értem mit akartak a munkásokkal? Mert hogy meg is ölhetik őket meg nem is. Aki túléli felgyógyítják és megy a kínzókamrába. Egyeseket meg simán felzabáltatnak. Tényleg nem értem.
Amúgy tényleg nagyon jó ízlésük volt a legfelsőbb lényeknek ilyen szörnyekkel. Lassan megismerhetjük a 41-ek kiket is készítettek.
 
Ugrás a fórumra: