Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Overlord (anime/manga/novel)
dungeonlord
kepkezelo.com/images/266nxsgblcayk4xgtvxp.jpg

Goblin Slayer után az Overlord se maradhat ki ;)

2138-ban aranykorukat élik a virtuális valóságot kínáló online játékok. A több mint egy évtizeden át a legnépszerűbbnek számító Yggdrasil fantasy-kaland szerepjáték azonban mostanra teljesen elnéptelenedett, így eljött az ideje a szerverek lekapcsolásának.
Az utolsó percig a játékban tartózkodó Momonga meglepetten tapasztalja, hogy Yggdrasil világa még a leállítást követően is tovább létezik, és míg az NPC-k öntudatra ébredtek, az ő tudata eggyé vált az avatarjaként használt, teljhatalmú csontváz mágussal.
Forrás AA
Egyetlen szabály van!A novelről csak spoilerként szabad írni!
 
Avaren
Sokan szidják a 2. évadot, hogy gyíkok így, gyíkok úgy, unalmas, sok részt elpazaroltak rájuk meg ilyenek. Örüljenek, hogy csak ennyi részbe került. :D

Nekem pl. semmi bajom se volt velük. Jó volt, vége, ennyi. :D
Kezdődhet a következő történetszál.
 
goku5
Hát az biztos hogy eddig számomra nem ér fel az első évaddal. Az első évad jó kis bevezető volt, ez a második viszont már nagyobb távlatokra épít, szóval most ennyi részből messze nem lesz minden érthető és lezárt úgy mint az első évadban.
A gyíkemberek meg tényleg sok részt kaptak, viszont ez mutatja hogy követik a történetet. Én a mangát nézem azt pl követi. Ezért is lesz igencsak hiányos szerintem kevés ez a 13 rész.

Az ending és főleg az Opening meg messze nem olyan jó mit az első évadé volt.
 
dungeonlord
2.évad röviden :
kepkezelo.com/images/0hg9i8zxhc3om8s2tysu.jpg

Hahhaha xD
 
Avaren
Hát nem tudom, nekem a mostani op jobban tetszik. ( van, hogy csak random benyomom és hallgatom egymás után 2-3x xD ) Viszont abban egyetértek, hogy az end tényleg jobb volt az elsőnél. :D
 
goku5
dungeonlord jól összefoglalta az első 5 részt!

Az új opening meg kinek mi az ízlése úgy szereti. Nekem jobb volt az első. Ez hogy mindenki csak sétál benne nem jön be. Pörgősebb volt az elsőé.
De az biztos nagyon sokat árulkodik az Opening az évad tartalmáról.
 
Shiro
Én már elkezdtem megkedvelni a gyíkokat aztán meg kiderül, hogy nem is róluk szól az anime. :(


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
dungeonlord
Ha minden igaz, akkor az anime utolérte a mangát.
Ezt a jelenetet http://fanfox.net...4/25.html2 kár volt kivágni az első évadból xD.
 
lencse
Már 7 rész eltelt,és még mindig nem történt túl sok minden.Nagyon remélem,hogy a következő rész már az Ainz-Sebas ellentétről fog szólni,és nem kanyarodunk vissza a nyolc ujjhoz.
 
goku5
dungeonlord nem jó a link.

lencse
Az opening nagyon árulkodó ahogy az első évadban is. Szóval most inkább Sebas és a nyolc új (tetkós férfi) küzdelme jön.
De amúgy egyet értek. Nem sok minden történt eddig. Az első évad sokkal jobb pörgősebb volt. Ez inkább olyan előkészítő felépítő jellegű a későbbiekre nézve. Ezért is baj hogy csak 13 részes és nem több az évad.
 
Avaren
8.rész :D
Jó kis rész volt ez is. :D
És megalakult a DreamTeam a végére. :D
 
goku5
Már elég jó volt a 10. rész is, de a mostanival 11.résszel végre beindultak az események!
Ez nagyon jó kis ütős egy rész volt. Végre már ilyenekre vártam az eleje óta! Most meg bele a közepébe!
Az openingben szereplő harcok kezdenek megvalósulni. Már féltem hogy nem.
Amúgy ezt a hirtelen átfogó támadásra nem számítottam ami most volt. Azt hittem csak a lányt szabadítják ki és ott lesz csak mészárlás.
Már előre örültem Sebas harcánál. Jó beszólások voltak. gyertek egyszerre és 10 másodpercig húzzátok. Erre nem találkozott még erős ellenfelel. És tartott is a harc olyan 5 másodpercig. Remek volt!:bow
Bár le merem fogadni hogy a lány a cellában biztos nem a keresett. Valami csapda lesz.

Aztán meg a villánál kihat csend és ott lenn a félős Mare! Majd simán eltöri a nő lábát és kivonszolja a maga félős természetével!:bow Király!
Bogárlányunk (Entoma) volt érdekes. Jó volt azzal a kézzel! Aztán kezdődött a durvulás. Bár én sokkal erősebbnek hittem. Nem gondoltam hogy el tudnak bánni vele. Gondolom a méreggel volt neki is baja. Na de akkor is erősebbnek hittem. Vagy az a maszkos lány lenne olyan erős? Jó lesz majd látni később, ki is az a lány valójában?
Majd jön Demirgosz. Az is jó volt a maga udvarias mégis lehengerlő módján.
És végül jött a kórus ének (ebből gondolható volt) és megjelent Momonga egy olyan beszólással hogy ki is az ellenfél? Király!:bow
Gondolom jön az openinges harc amiben Demirosz gondolom vagy visszavonul vagy úgy tesz mintha meghalna. Már alig várom a maradék két részt!
 
Avaren
12.rész
Jaldabaoth készen áll, hogy elhozza a véget az "emberiségnek". Egyedül a Hős Momon az aki megállíthatja.

Ebben részben is volt minden : kis Sebas-Time , aranyos Evileye, mogyoró törő, yandere hime, stb. :D
 
bakod
Egyetértek. a 10. résztől teljesen felpörögtek az események. Nekem egyre szimpatikusabbak Cimbék, de Sebas teljesen más szinten van. úgy értem persze erőben is, de nekem mégis az tetszik hogy teljesen emberi a hozzáállása (mint aki megteremtette). Ő abszolút az egyik legjobb karakter.

A cselédek erősek de azért a királyság legerősebbjei még fel tudják venni velük a harcot, ezt én valahogy el is vártam és szerencsére bejött.
Eveleye már most szimpi pedig igazán most kezdett szerepelni :D De Momonnak is a belső monológjaitól hangosan nevettem xDD

Avaren igen az a mogyoró törő.... fájt még nézni is :D

Viszont a nagy fordulat ami már egyszer egyszer említés szintjén felmerült illetve pár kép erejéig mutatták is.. a hercegnővel nem tudom mi van, de az majd csak a kövi évadban lehet bemutatva, tekintve hogy még egy rész van csak. Demiu... Jaldabaoth készen áll és lehetséges hogy Momon megöli majd? ha így lenne, Ainz-sama fel tudja támasztani, miközben Momont kb mindenki megismeri.

(sajnos a mangát már beelőzte az anime amikor Sebas edzette Cimbot az utcán - remélem ez nem okoz majd eltérést, mint ahogy egyébként eddig is minden mangapanelt felhasználtak az animénél)
 
Avaren
bakod : ne aggódj! :D Ez Novel adaptáció. A 13 résznek a 6. kötettel lesz vége. Most fog majd kijönni a 13. kötet, szóval ... :D
Szóval nyugalom, nem lesz semmilyen eltérés. :D

Mondjuk erre nem emlékszek pontosan, de ha Demiurgest megöli akkor nem tudná feltámasztani, mert Nazarick aranya elment Shalltear feltámasztására. Vagy azóta már sikerült volna annyi aranyat szereznie ? :D Mert a 2. évad elején még a csóróságáról papolt Ainz-sama. xD
 
Ugrás a fórumra: