[img]http://kepkezelo.com/images/yckmvyxd3zjob4xtesft.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ha valaki keres egy brutális fantasyt, annak nagyon ajánlom Goblin Slayer.
Hamarosan jön az anime,ezért gondoltam csinálok egy topicot.
Goblin Slayer anime/manga
Lad írta:
Nem is tudtam, hogy jön az anime.
Kösz a linket.
Óóó nekem nem kell bemutatnod, mindkettő mangát olvasom már egy ideje.
Be is jön összességében, bár azért nekem vannak benne negatívumok is rendesen.
Orcbolg miatt éri meg olvasni az egészet kb. Tetszik a könyörtelen és számító hozzáállása vadászat közben.
Kövi teaser :
https://www.youtu...G5u-lj7Phg
Szerk:
Október környékén indul az anime. Addig marad a manga kibeszélés ^^
Szerk:
Még 5nap!Vasárnap kezdődik ^˘
3 gondom van....
1:a főhős szinkronja nem jön be... (megpróbálom szokni)
2:Mangához képest túl gyerekesek lettek a karakterek...Okés a legtöbb anime 15-16 vagy annál fiatalabb kezdődik, de ott idősebbnek rajzolták.. (Mert a mangában 2-3 évvel idősebbnek rajzolták)
3:Az a pár nevetséges Cgi mozgás.... kezdem félteni a főboss küzdelmeket...(Ha csak ennyi lesz részeként, akkor okés)
Ezt a 3 hibát próbálom feldolgozni...
Nem igen terveztem megnézni a szezon végéig. Sokszor jobb várni vele és egyszerre ledarálni, De tegnap Láttam belőle egy jó kis AMV-t és muszáj volt belekezdenem.
Kegyetlen, vérfürdős pont amire az embernek szüksége van az Overlord befejezése után.
Mangát nem olvasom, de nekem tetszett. Azért látszott hogy csak kitakartak jó pár dolgot belőle, de ennyi cenzúra még bőven belefér. De nagyon jó kis animének ígérkezik, ha már ilyen az első rész.
Nekem nincs bajom a szinkronnal. Amúgy se beszélt túl sokat. Szerintem pont jó.
Ejha... Panaszok a Goblin Slayer miatt -.- Ezek a Japánok hülyék a mai társadalom együtt -.- .
Forrás AA (Bastian védelme alatt vagyok!):
az első rész erősre sikeredett, azóta totálisan középszerű, világépítés 0, karakterek kb 0k. najó az elf és a törp a leginkább természetes viselkedésű, és érdekes a többi csak van, sokszor rettenetesen ostobák.
a Drifters sokkal élethűbben adta át az emberek és szörnyek világában folyó háborút, ott is volt erőszak, vér meg még több.
egy szó mint 100, ez csak egy tucat anime, ami azzal akar csábítani nézőt hogy az első részben megerőszakolnak tizen éves lányokat.
Az első tényleg durva volt kicsit, de szerintem ez még bőven belefér. Bezzeg az Overlordra nem volt panasz mi? Jó az nem volt ennyire véres.
De az utolsó rész (5.) meg már túl lapos is volt.
De legalább tényleg jó csapat a csapat benne.
Amúgy beigazolódni látszik a gyanúm, hogy tényleg soha nem fogjuk látni a főhős arcát. (csak animét nézem) De még így is épít magának egy háremet. Legalábbis mindenki beleszeret ebbe a goblin gyilkológépbe akit más nem is érdekel.
Én nem tudom Japánban milyen időben sugározzák a Goblin Slayert, de ha este 22-23 óra után akkor elég szánalmasnak érzem a kritikákat amiket kap.
Éppen elég beteg dolog az, hogy este 23 után rajzfilmeket nézegessek, aztán még pörögjek is azon, hogy egy 16-18-as karikával ellátott sorozatban megerőszakolnak valakit? Milyen elborult agy kell ehhez?
Egyébként sem lehetett látni semmit, ha pedig mélyebben akarjuk elemezni a dolgokat, akkor még az is lehet, hogy nem is történt nemi erőszak Ezt sem megcáfolni sem megerősíteni nem lehet, hiszen nem láttuk konkrétan, hogy megtörtént volna vagy sem.
Ebből kifolyólag minden negatív kritika egy Dark Fantasyval szemben ami 21-22 óra után van sugározva 16-18-as karikával teljes mértékben szánalmas, hiszen az egyének meggyilkolásán kívül másra nem derül fény.
A pedofília és a gyerekek ellen elkövetett erőszak egyébként is jelen van csúf világunkban, szal ha egy nagyobb filmrendező készítene a témával kapcsolatban egy 3 órás egész estés dráma-thriller kategóriában előadott mozifilmet, az már oscar díjas alkotás lenne? Elképesztően szánalmas amilyen világban élünk.
@Avaren
Így már jogosnak tartom a kritikákat. 12-es karikával 16 óra után teadélután közben egy kis törökcsemegével...Mmmm
Ugrás a fórumra: |