Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
BladerTM
Bonyolultabb ez az egész dolog, mint azt az ember gondolná! :)
Majd ha elér odáig az anime leírom részletesen!

Egyébként ez lesz az eddigi leghosszabb arc. A mangában sem ért még véget, viszont már csak 1-2 fejezet van hátra az arc végéig.
 
burn3000
Tudja valaki ,hogy miért mondta Lich-t azt Gauchnak ? Vagy ,hogy ki ez a hosszú hajú pacák?
 
goku5
Hát én nem mivel nem olvasom a mangát, de ezzel meg is adtam a választ! Miszerint ez mind spoiller mert eddig még nem volt róluk szó.
De ha jól sejtem a végén a hosszú hajú lesz a bázis (épület) tulajdonosa, és az ő varázsához igazodik formailag, Ezért is változik az alakja. DE majd következő héten kiderül. (de az előzetesből nekem ez jött le)
 
burn3000
Nem hinném ,hogy övé a bázis. Mindenkit Yami talált küldetései során/a kiválasztó vizsgán. Őt is Yami találta egy kuldetés alatt erre a nyakam adom. Az viszont lehet ,hogy miatta valtozik az alak. DE vészhelyzetkent van elkonyvelve ,hogy felkelt. SZÓVAL sokqt várok tőle.

Egyesítve 2019.07.17 00:53:32:
Eléggé legyőzhetetlennek tűnik a varázslókirály ,de remélem ,hogy Yami odamegy és megmondja neki ácsi bácsi én akarom elverni :D Nyilván ez csak fejben . Viszont gondoltam arra ,hogy mi van akkor ha ő volt az első varázslókirály is ? Elvégre másoktól elvett idejét feltudja használni... Ja és ha valaki még nem vette észre a Grimoárját még elő sem vette :O
Szerkesztette: burn3000 - 2019.07.17. 00:53
 
kasza93
Na igen a grimoarja az érdekes lesz az biztos. Szivesen leírnék most egy két dolgot azzal kapcsolatban hogy mi lesz de akkor lelőnék néhány poént. Úgy hogy csak anyiz mondok várd ki a végét mert érdekes lesz.
 
BladerTM
Én is a grimoárját várom, ütni fog. :)
Nem tudom feltűnt-e de az utóbbi pár részben javult az animáció, ami annak köszönhető, hogy a Pierrot felvett +2 animátort a BC-hez, ha jól tudom.
Ez az arc tényleg megérdemli.
Annyit elárulhatok, hogy még jóformán nem láttatok semmit, ahhoz képest ami az arc végén van. :) (Ott tart jelenleg a manga)
 
burn3000
Mit gondoltok anime részben hány rész lehet még mire láthatom a grimoárját?
 
kasza93
Szerintem a következőben már fel fog tűnni.
 
bakod
azért ez a rész is inkább időhúzás volt az utolsó 5 perc kivételével. az nagyon nem gyenge hogy Grimoár nélkül könnyedén felvette a versenyt a fény mágiával. Mondjuk Licht személyazonossága nem lepett meg, szinte biztos voltam hogy ő az.. vagyis a kettejük különbözik és mégse :D

Marha jó kis rész volt várom a folytatást :)
 
goku5
Nekem inkább az volt a meglepő hogy két különböző személyiség! Nem maga a személy.
 
bakod
ez igaz, érdekesen lett megoldva. viszont ettől még áruló, hisz engedte Lichtet érvényesülni.
 
Jaeger
Van egy kis összehasonlítás a TV meg BD verzió között :) Azért van különbség bár inkább csak az arcokban mondjuk ez alapból egy jobban sikerült harc volt.

https://www.youtu...uon61o1108


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
burn3000
Hát ez a rész vitt mindent eddig. Viszont nagyon remélem ,hogy meglátjuk most Yami teljes erejét ja és azt is remélem ,hogy Julius túlélte ezt..
 
BladerTM
Nagyon örülök annak, hogy felvettek új animátorokat, az utóbbi részek minőségén alaposan meglátszik ez.

Egy ilyen rész után kicsit nehéz lesz elhinni, de ez még csak a jéghegy csúcsa az arcnak, nem hiába #BlackCloverGreatness. :D
 
burn3000
Valami olyan dolgot ez a hesteg amit csak azok tudnak akik mangát olvasnak? BladerTM. Bár ha nagy lelepleződésekről beszélünk akkor valami nekem nagyon azt súgja ,hogy vagy Astanak vagy Yunonak van valami köze az elfekhez, Yunonak olyan elfes feje van nekem :DD
 
Ugrás a fórumra: