Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
BladerTM
Igaz, jobb lett volna a rendes folytatás, de én személy szerint szeretem ezeket a részek végi Petit Clovereket, így egy 20 perces verzió belőlük jobb mint a semmi, számomra legalábbis. :)
 
goku5
Hát ez a rész már megint a Narutót juttatta az eszembe. Legalábbis a Narutó vs. Pain mecset mikor Narutó átváltozott. Ugyanolyan volt most is a rész elején a párbaj. És a minősége se volt sokkal jobb annál.
Yuno erejének és képességeinek a növekedését én már tényleg túlzásnak tartom. Nem tudom de nekem ez kissé túlzás volt. Astáék és a többiek is erős ellenfeleken verekedték át magukat amíg erősebbek lettek. Erre itt van Yuno akit lényegében semmit nem mutattat pláne manapság erre milyen erőre tett szert. Legyen az zseni géniusz de nekem így ez nem tetszett. Legalább mutatták volna hogy és mikor hogyan fejlődött ennyit. Még akkor is ha most csak amiatt nyert mert az ellenfelénél volt a kristály és az nem bírta. Ha simán küzdelem lett volna szerintem ő veszített volna. (bár ki tudja legalább ezzel vigasztalom magam a túl nagy fejlődése miatt)
A végén meg kezdtem azt hinni lesz egy új tagja a fekete bikáknak.
 
BladerTM
A Studio Pierrot csinálta a Narutot is, most pedig a Black Clovert. Ez nem meglepő. Próbálnak spórolni az epicebb jelenetekre, de nem mindenhova jut költségvetés.
Szerintem pont, hogy szükség volt erre a Yuno poweruppra. Kb. Egy szinten lehet így Astával, és ez színesebbé teszi az egészet, és ezeket úgy mondom, hogy Asta fan vagyok.
A részben volt szó róla, hogy a Mana Skin és a Mana koncentráció (asszem ez volt) elsajátításával megtanulta a Lélek mágiát magában tárolni. ----> Innen ered ez a forma, ami egyébként elég epic. #SpiritDive
 
burn3000
Lesz új tagja a fekete bikáknak. Szinte biztos vagyok benne hogy Zora csatlakozik hozzájuk . Asta nincs egy szinten sajnos jelenleg Yunoval , legalábbis addig amíg nem talál valami megoldást az időkorlátra és arra ,hogy többet tudjon áramoltatni a testébe nem csak a felét. Yuno kikapott volna ha nincs a kristály. Ezt ő is érezte . Kezdett teljesen kifáradni míg a festős kisgyerek még a végső vestményt sem tudta megalkotni.
 
bakod
Yuno nincs még kapitányi szinten ezt aláírom. viszont a győzelem az övé, mivel a küldetés nem mindig az hogy nyers erővel legyőzzünk valakit. itt most a kristályok elpusztítása volt, ami Yuno csapatának sikerült.
 
goku5
Hát nem azért de Yuno ezen formája messze veri Asta jelenlegi erejét. Asta lényegében a társak segítségével tud tényleg nagyot alkotni. Ő maga is erős és jó ez a démoni alak viszont akkor se ér fel Yuno erejével. Pláne időtartalomban.
Amúgy meg a kis festőnk nem is igen törődött azzal a kristállyal. Szóval ő magával a csatával erővel volt elfoglalva. Yunonak meg mást tényleg nem kellet csinálnia mint maxon nyomatnia a támadást. Így ő lányegében veszített volna. Viszont Asta egyedül ki tudja mit tudott volna ellene alkotni. Az a baj az ilyen összehasonlításokkal hogy kinek mi a képessége és kinek mi a gyengéje. Szóval lehet te legyőzöl valakit az viszont azt tudja legyőzni aki téged győzött le.
 
Hasler
Ennek így van értelme ha már a jelenlegi szintjén el tudná verni Yuno-t akkor abba is hagyhatnák az egészet.
Normális esetben ahogy a tempó halad el fog telni még legalább 60 rész amíg nagyjából utoléri vagy éppen mögötte lesz kicsivel.
 
burn3000
Ezzel nem értek teljesen egyet. Asta majdnem mindenkinek a nagy ellensége. Az ilyen Yuno féléknek akik nagy mennyiségű mágikus erővel nagy méretű képességekkel támadnak meg főleg. Astanak elég maga elé tartani a kardot vagy suhintani egyet és ketté vágja a szelet . Lásd díjátadáson. Langris szerintem elverné abban a formájában Yunot . Asta pedig legyőzte őt . Ez Sasuke Naruto szinte. Okos tehetséges vs sok edzés és a végén egy szinten kötnek ki , majd legyőznek ketten akárkit. Örülnék viszont ha Yami kezelésbe venné Astát mert ez igy elég gyász ,hogy senki sem tanítja normálisan .
 
Hasler
Azért se jó a példád mert ha például használja Yuno azt a szél nyilat és megtanulja azt közvetlenül irányítani és minden irányban nem tud védekezni egy kardal. Plusz ott volt a hegyen mikor először használta azt a formát és megküzdött a "Nőstényördöggel" hiába védte meg a kard a közvetlen mágikus ütéstől úgy neki vágta a falnak hogy attól szerzett súlyos sérülést.
Akkor lesz igazán OP Asta majd ha nem csak fél testén tudja használni a Démon erejét hanem egész testében és hosszabb ideig fent tudja tartani.
 
Holee
Sziasztok!
kicsit más téma:
valaki esetleg nem tudja, hogy a mangát hol lehet magyarul olvasni/letölteni?
 
goku5
Azért nem csak annyiból áll egy erős támadás, hogy huss egy vágás és el is tűnt. Nem mindent tud teljesen vagy mindet eltüntetni.
De mint írtam nekem leginkább az nem tetszik ahogy más műben is hogy itt a nagy rivális és nem is látjuk hogyan de rengeteget fejlődik semmi látványos indok nélkül. Csak úgy magában könnyebb ellenfelek ellen küzdve megerősödik de nem is kicsit. A másik meg egyfolytában küzd társaival nehéz ellenfelek ellen és annak van csak eredménye. Kikényszerítik magukból a fejlődést.
Na és hogy őszinte legyek az megint csak másik tészta hogy Asta nem tud felzárkózni teljesen mellé. Yuno mindig vezet. Másabb lenne ha fej fej mellet haladnának és hol egyik hol másik lenne kicsit előnyben.
Sőt nézzük csak meg Yuno viselkedését beszédét. Tipikus nemes! Szinte már lenézi az ellenfeleit és az ő küszködéseit. Nem tudunk semmit az igazi származásáról, de túl nemesien egyre beképzeltebben viselkedik már. Na meg nem is beszélve arról, hogy a fenébe lett ekkora belső ereje. Jó hogy megtanulta jól kihasználni de eddig ekkora ereje csak a nemeseknek volt.
 
BladerTM
A négy levelű grimoare nagyobb mágikus erőt biztosít a nemesek zöménél. + Lélek mágia.
 
bakod
viszont én úgy láttam eddig hogy Asta grimoireja 5 levelű . ezek szerint erősebb mint Yunoé. oké baromi "koszos"/fekete, de ha odafigyelsz azért látszik. plusz ha googleba rákeresel ott egyértelműen látszik a kimerevített képen.
 
Gokudera
Igazad van, hogy 5 levelű. Viszont az 5 levelű grimor-ban démon lakik ennyi lett elmondva róla többet nem tudunk róla szerintem.

Lélek mágiát adja de mivel Asta nem rendelkezik mágikus erővel így azt nem növeli

Spoiler
Asta grimorja régen Licht 4 levelű grimorja volt, szóval olyan mintha 4 levelű lenne

Szerkesztette: Gokudera - 2019.05.30. 07:23
 
Luffy1999
Sejtem,hogy ki lehet ez a Licht :hmm
 
Ugrás a fórumra: