Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
goku5
NA csak volt valami értelme ennek a túrának! Asta csak fejlődött valamennyit. Vagy legalábbis már jobban tudja hogyan is használja a képességeit és a kardját.
Amúgy ha jól értettem a kardot vonzza az erős mágikus erő.
És csak volt egy igazi férfi is közöttük aki uszította a népet a leskelődésre. Már tényleg kellet ez a tipikus pién. Nem csalódtam a kapitányban!!:bow
 
burn3000
Az arany hajnal kapitánya 1v1 ben veszítene Yami ellen . Az ereje viszont nagyobb. Láthattuk amikor azt a fát növesztette. Viszont én nem a mágikus erő nagyságáról beszéltem hanem az erőről. A varázsló király után harcban Yami a második leg ütőképesebb a kapitányok közül ( most meg az oroszlan kiralyno is ide sorolhato). Yami ereje teljes mertekben tamado alapu. Vangeance mágia mennyiséga viszont még lehet Juliusénál is nagyobb. Szerintem ez a helyzet az eddig latottak/hallottak alapjan. ekezetert sorry telorol irtam.
 
Hasler
Igazából a Varázslókirály-t harcban még nem láttuk.
 
burn3000
Hát láthattunk róla momentumokat. A gyorsasaságra alapozva harcol. A szuper youtube miatt bele láttam keresgélésem alatt egy videóba ami a mangabol kivagott képet mutatott.. Bárcsak ne tettem volna ..
 
BladerTM
Szerintem nem feltétlen gyorsaság. Amit eddig az animéből megtudtunk róla pár rész és a neve alapján (NovaCHRONO), hogy valamiféle időmágiát használ. Ezzel lehetséges, hogy megállította, vagy felgyorsította számára az időt és azért tűnt olyan gyorsnak.
 
burn3000
Elég erősnek tűnik ez az új fickó. A varázslókirályal is eléggé közel állhatnak egymáshoz. Van egy olyan érzésem valami féle titkos ügynök lehet :D Vagy valami felmenője magasabb mágusi pozicióban van/volt. Kiváncsian várom mit hoznak össze Astával.
 
Ragal
Nem tudom, lehet én vagyok hülye, de szerintem nem ismerik az új srácot. Úgy jött le nekem a beszédjeikből, hogy azt hiszik az a fickó az akit legyőzött. Vagyis összetévesztettek vele, mert az alparancsnokot is rég látták és úgye nála volt a Purple Orca palást is.
De ha tévednek javítsatok ki. :D
 
goku5
A versenyzők tényleg azt hiszik az akit helyettesít, de a nézet alapján a varázslókirály és az asszisztense tudják ki is lehet. Vagy legalábbis azt hogy az nem akinek adja ki magát. De a varázslókirály engedi várja mi sül ki belőle.
Amúgy én is várom már hogy ki is ez és mire is lesz képes. Már nagyon régen mutatják az ending openingben. De amúgy tényleg piszkosul erős lehet. Én is kíváncsian várom mit is hoznak ki belőle?
 
burn3000
Kezd alakulni ,de nagyon idegesítő számomra Asta újdonsúlt lealacsonyítása. Örültem ,hogy végre a ceremónia miatt normális lesz , erre azt kapom megint csak fogyatékosan ordibál és oltogatja az új fickó. Számomra egyáltalán nem vicces a dolog.
 
Akashi
goku5 írta:

A versenyzők tényleg azt hiszik az akit helyettesít, de a nézet alapján a varázslókirály és az asszisztense tudják ki is lehet. Vagy legalábbis azt hogy az nem akinek adja ki magát. De a varázslókirály engedi várja mi sül ki belőle.
Amúgy én is várom már hogy ki is ez és mire is lesz képes. Már nagyon régen mutatják az ending openingben. De amúgy tényleg piszkosul erős lehet. Én is kíváncsian várom mit is hoznak ki belőle?


Lelőhetem a poént, ha gondolod. :bye
 
http://tibiakonyhaban.blogspot.com
BladerTM
77. rész

Véégre, már a manga óta vártam ezt a Noelle vs Solid harcot, végre megmutatta ki is a főnök! :D

Új opening/ ending. Mint mindig, most is brutál az új OP, ezen a ponton már nem lehet kedvencet választani. :D

---------

80. rész

Finral vs Langris meganimálva egész jó volt. Az animáció nem is volt olyan "hű de nagy", de nem is okozott csalódást számomra. A vége vitt mindent,az egyik legepicebb moment az animében idáig. (Nálam holtversenyben áll a Vetto elleni harc tetőpontjával. :D)

btw Az egyedüli amit sajnálok az animében, az az animáció maga(van mikor többet költenek rá epicebb jeleneteknél, de átlagban sajnos nem ez a helyzet). :( Egy studió váltás ráférne. Az Openingekre megy el a pénz nagyrésze tuti. :D

Javaslom akinek nagyon szemet szúr a low budget animáció, kezdje el olvasni a mangát. Garantálom, hogy nemfog csalódni. #BlackCloverGreatness
Szerkesztette: BladerTM - 2019.04.23. 22:34
 
burn3000
Na a mai 80.rész odavágott az utolso 10 másodpercével. Bele bizseregtem tetőtől talpig .. Fuu de remélem nem állítják le őket Asta átalakul és kiveri a szart is belőle..
 
goku5
Na azt mondja meg nekem valaki hogy a heti rész mégis mi akart volna lenni? És mégis minek adták le?
Alig vártam már a hati részt a jó kis összecsapás miatt erre mi ez a hülyeség helyette? Remélem jövő héttől már jön rendesen az anime.
 
BladerTM
A fillért valószínűleg az Arany Hét miatt rakták be, ugyanis nem jött ki a múlt héten manga fejezet.

Múltkor is mikor nem volt fejezet, ugyanígy egy fillér részt kaptunk. Nem akarnak a készítők a betervezett anime-manga közti távolság alá menni. Egyébként a múltheti előzetesből is lehetett következtetni a fillérre.

Szerintem még mindig jobb az 1 hetes anime szünetnél.
 
goku5
Hát ez számomra felért az egy hetes szünettel. Ugyanott lennék vele. Még jobb is lett volna mint ez a rész volt.
 
Ugrás a fórumra: