Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Black Clover anime
burn3000
jogos! Nem is értem a legészveszelytőbb részeket miért nem animálták meg , egy csomó elvarratlan szál kiderül benne HA JÓL INFORMÁLT VAGYOK PERSZE . Nem olvastam el mangába csak mondták ismerősök ,hogy mik történnek benne és agyam eldobtam .
 
goku5
Hát egész jó kis lezárás búcsú volt ha lehet annak mondani, mert még tán csak nem teljes a lezárás.
De azért én nem gondoltam volna hogy csak úgy simán elmennek az elf lelkek. Azt hittem valamilyen osztozás vagy más megoldás lesz, nem hogy csak úgy békében távoznak.
Kedvenc madarunk meg úgy látszik itt marad Astán. Nő körülötte a lányok száma. Már azt hittem megy a hercege után. Helyette meg marad Asta mellet.
Amúgy most mi lett a 3. karddal? Azt megkapta Asta vagy mi, Majd kiderül a kövi részből? Vagy mi van?

Na majd még kiderül mit is mutatnak nekünk. De szerintem ha be is fejezik biztos megvárják a szezon végét szóval még olyan 6-7 rész simán hátra van. Bár kíváncsi vagyok hogy mivel pótolnak egy ilyen hosszú idő óta futó animét? Szezonos vagy egy újabb hosszú anime lesz helyette? Mert gondolom csak nem kezdenek bele egy hosszú filler szezonba.
 
Blader
Az ending után van még egy fontos jelenet, ha kimaradt valakinél. ;)

A szerződés a TV Tokyo-val jelenleg a 154. részig érvényes, de amint elérnek odáig, nagy eséllyel megújítják a szerződést, mint ahogy azt tették az 51. és 103. részek után. Nem szeretnék szüneteltetni az animét egészen a végéig, ami a manga alapján eléggé messze van, figyelembe véve azt, hogy Tabata Naruto/One Piece hosszúságúra tervezi a művét, ha lehetséges.

Hogy mi jön ezután? Ez ugyebár csak az első Saga volt, ahol majdnem minden az Éjféli Nap Szeme / Elfek körül zajlott a királyságon belül.
Potenciális jövőbeni Arcok: - Clover Királyság szomszédos királyságai;
- Yami szülőföldje;
- új, ismeretlen fajok megismerése (Pl. Törpék, aka Charmy Arc);
- ismeretlen országok, földrészek;
- Yuno/Asta háttértörténete;
- démonok dimenziója/másvilág satöbbi.
A fillérekről annyit, hogy a pletykák szerint adaptálni fogják a Yuno Light Novel egy részét, mellesleg Fanzell és Asta története is LN-ből származik. Ezen kívül Tabata és az animén dolgozó BC felelős csapat közösen készítenek egy anime-only-s arcot, viszont ez canon lesz és nagy jelentősége lesz a későbbiekben, a spoilerek miatt nem mondhatok sokat de nagyjából kibővítik az egyik arcot a mangában, így többet fogunk megismerni az adott szituációból. Habár ezek még csak pletykák, de lehet valóságalapjuk.
 
Csillaghullas
Hát elég érdekesen alakulnak a dolgok... Milyen szemét már az a Kira fickó, bár a király se szimpatikusabb. De most legalább többet is megtudunk a királyság felépítéséről, meg a többi országról.
 
goku5
Látom akkor ezzel a résszel érhetett véget a manga története. És jövő héttől kezdődik a külön történetszál a visszaemlékezés.

Azért ez a rész is jó volt. Jó hogy így kiállnak egymásért. Jó kis csapat! Pláne a nemeseket is.
Amúgy én pláne mikor ilyen nemeseket látok nem értem hogy vannak azok még életben. Azt hibáztassák aki megmentette őket. El kéne az egész nézőközönséget törölni. Semmire nem jók ők. Ha már nemesek kellenek legyenek újak akik kiérdemlik. Nem akik csak oda születnek elkényelmesedve nem tudnak semmit. tudatlanul beképzeltek és felsőbbrendűnek tartják magukat.
Ilyeneket megérné otthagyni hogy majd elpusztítja őket valaki.
JA amúgy pont az a démon aki megvédi a gyengét és az a jó igazságos aki eltörölné őket és zsarolja fenyegeti a vádlottat mi!?
 
burn3000
Miért szokás a ferdeszeműeknél ,hogy minden kiba**ott animébe kell ilyen ingerlő idegesítő irritáló hányingerkeltő embereket nézni akiknek a fejével fociznék legszivesebben? MIÉRT? Normálisan meg van csinálva minden erre muszáj elrontsák egy igazság komplexusos idiótával aki azt se tudja mi történt ( ez is elég érdekes , az egész ország majdnem eplusztult ez meg azt se tudja mi van )
 
raymund86
Az sokal érdekesebb, hogy hogyan létezhet még a lóhere királyság ha ilyen retardált nemesekkel van tele?😮
Vannak köztük normális és erős nemes de úgy látom sokkal több a fogyatékos nemes.
És nincs abban az országban olyan osztag ami le ellenőrzi, hogy mi történt?
Az információ hatalom annak hiányában ostobaság okoskodás és a vádaskodás.
Bár ez csak az én véleményem.
 
Jaeger
"Új" opening mondjuk :D

https://www.youtu...uV1dvxVCIU


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
tyber16
Javítsatok ki ha tévedek, de most belekezdenek az új manga történeti ívbe, vagy ezek már fillerek lesznek ? :D
 
goku5
Hát ezeket a részeket én inkább hívnám szimpla visszaemlékezésnek ismétlésnek! Nehogy elfelejtsük már azt ami az elmúlt pár részben volt!Ikszdé
De lassan de biztos lesz új arc is mert jelennek meg új szereplők az endingben openingben is,
 
Blade00
Lehet hogy csak a time skip-ig megyünk a félévvel későbbi dolgokat mielőtt látnánk bejön néhány filler arc.
 
Blader
Spoilerekre vigyázz.
 
Csillaghullas
Úgy látom, a következő részben már feltűnik az egyik új szereplő az endingből.
 
goku5
Úgy mint aki nem olvassa a mangát de tudván hogy nem sokkal van előrébb megkérdeném, hogy ez az új történetszál manga alapú lenne?
Amúgy félig meddig elég csak időhúzás volt mint a mostani rész fele is. De jött 1-2 új infó morzsa egy nagyobb esemény elindításához. Ezért kérdeném.
 
Ragal
Az egész rész manga alapú volt. A 221.fejezet utolsó oldalát és a 222. illetve 223. fejezetet dolgozta fel. Annyi változást láttam csak, hogy a Noelles rész a mangában előbb volt.
 
Ugrás a fórumra: